Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(airv @ 2008 04 25, 10:24)
Aš santariškėse buvau. Dėl ekstra siuntimo reikia pakalbėt su gydytoja, kuri siunčia, manau išrašys jei rizika padidinta. Jei su siuntimu tai nemokama.

Na jus man dar syki paaiskinkit?Ar kasnors ejo su ekstra siuntimu nemokamai?Nes as katik skambinau i ZGC ir man pasake,kad su ekstra siuntimu tik moooookamai!
Atsakyti
as ejau i mokama konsulktacija tai ten manau bet kokiu atevjureikia moketi, o i nemomama konsultacija ar buna extra priemimu? g.gif

sakykit paneles, ar pasitaiek kuriai kad butu pirmasis PRISC blogas, antrasis blogas o po vandneu tyrimo isaisketu kad vis tik viskas gerai ir leliukas sveikas? blink.gif ka bigsmile.gif
man pirmas priscas 1;142 Dauno sindromui, daktere perskaicavo ir gavo 1;166 jau .. echo detalus rode viska ideliai, visu ugiai svoriai ilgiai atitiko laika nestumo.. bet vel antrasis prisca blogas , skaiciu nzn dar bet sake panasu.. darysim vandenis sad.gif labai bijau .. drebu kaip epuse... kaip tik viskas baigtusi gerai wub.gif
ar girdejote kuri kad po kruajo blogu tyrimu ateitu geras vendenu atsakymas ?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 13:39)
Na jus man dar syki paaiskinkit?Ar kasnors ejo su ekstra siuntimu nemokamai?Nes as katik skambinau i ZGC ir man pasake,kad su ekstra siuntimu tik moooookamai!

nu mane priėmė skubos tvarka ir nemokamai. Skambinau į registratūrą, išdėsčiau situaciją, o jie mane nukreipė kitu numeriu - tiesiai pas gydytoją. Gavosi kad kitą dieną priėmė gydytoja, atliko tyrimus, po savaitės gavau rezultatus ir nieko nemokėjau.
Tyrimus kraujo, dėl dauno, edvarsano ir pan. dariausi kaune, o į santariškes važiavau dėl rimtesnių, kitos ligos tyrimų, gal dėl to man ir greičiau ir nemokamai gavosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 28 balandžio 2008 - 13:52
kastute, cia daugumai taip ir buvo- po blogu kraujo atejo puikus vandenu atsakymai. Nieko baisaus ta procedura, neskauda, nesureaguosi net. Ir tikrai daug ramiau bus. 4u.gif (pati per tai perejau).
Atsakyti
na as labai tikejau kad antras kraujo tyrims bus geras jau.. ypac kai net skaiciukus daktarei suspaudzius savaip nuo 1;142 pasikeite 1;166.. keista buvo, jau galvojau tai jau tirkai man cia blogai padare pirma tyrima..o dabar se tau antras irgi blogas ir panasus verysad.gif verysad.gif po echo buvau jau rami, kad viskas ciki atitiko ir daktare sake nieko nieko neitarianti.. Dieve kaip dabar baisu man.. vyras irgi depresuoja jau.. ojoi abu apsizliumbe sedim sad.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(kastutė @ 2008 04 28, 12:52)
na as labai  tikejau kad antras kraujo tyrims bus geras jau.. ypac kai  net skaiciukus daktarei  suspaudzius savaip nuo  1;142 pasikeite 1;166.. keista buvo, jau  galvojau  tai jau  tirkai  man cia blogai padare pirma tyrima..o  dabar se tau  antras irgi  blogas ir panasus  verysad.gif  verysad.gif  po  echo  buvau jau  rami, kad viskas ciki  atitiko ir daktare sake nieko nieko neitarianti.. Dieve kaip dabar baisu  man.. vyras irgi  depresuoja jau.. ojoi  abu  apsizliumbe sedim sad.gif

GARANTUOJU, kad viskas bus gerai kai padarysi vaisiaus vandenu tyrima. Mano bendradarbei buvo 1:50 keturis kart tirtas kraujas su tikimybe dauniukui ir po vaisiaus vandenu visos sitos tikimybes buvo atmestos kaip niekines. Penktadieni ji pagimde sveikiausia kudikeli. O buvo prisigasdinus irgi. Tie kraujo tyrimai yra niekiniai, tik pinigu ismetimas. Jei nori tirtis- daryk vaisiaus vandenu tyrima, o del kraujo tyrimo nesuk smegenu. Paskaityk daugiau info sitam forume, kraujo tyrimas kuris tau buvo padarytas- parodo tik is tavo (mamos) puses galima gresme leliukui, bet tai yra TIK statistine tikimybe apskaiciuojama remiantis matematika. O kaip gi vyras? Jis taip pat turi buti tiriamas, bet vyrai netiriami. Galu gale jei tu turi ta gresme tai nereiskia kad lelius ja paveldes, nes juk ne LELIAUS kraujas tiriamas o tik tavo. Jei tirtu tavo ir vyro, duomenys butu tikslesni, taciau ir tai nereiskia kad lelius tures apsigiminu, nes tiriami ne jo kraujas.
Mano patarimas arba nusiramink arba darykis vaisiaus vandenu tyrima.
Sekmes, viskas bus gerai, as tuo absoliuciai tikra. 4u.gif
Atsakyti
smagu gordeti grazias ir laimingas istorijas .. sveikinu mamyte kuri tiek perejusi turi sveika mergyte liuks.. wub.gif thumbup.gif .. jo tas rodikli1:50 baisiai atrodo labai ...
na kaip samonei bandau irodyti kad viskas bus gerai, bet tos mintys neduoda ramybes.. as aisku daryisu vandneu tyrima butinai .. ne kalbos kitos nera.. tik kad greiciau jis butu kad greiciau pradeciau laiminga nestuma, nes dabar tai visai neramu visai visai .. ir bijau leliukui pakenkti ...ir musm jau genetike pasake kad 100proc DUKRUZE bus smile.gifsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif ech,...
Atsakyti
[quote=kastutė,2008 04 28, 13:09]
smagu gordeti grazias ir laimingas istorijas .. sveikinu mamyte kuri tiek perejusi turi sveika mergyte liuks.. wub.gif thumbup.gif .. jo tas rodikli1:50 baisiai atrodo labai ...
na kaip samonei bandau irodyti kad viskas bus gerai, bet tos mintys neduoda ramybes.. as aisku daryisu vandneu tyrima butinai .. ne kalbos kitos nera.. tik kad greiciau jis butu kad greiciau pradeciau laiminga nestuma, nes dabar tai visai neramu visai visai .. ir bijau leliukui pakenkti ...ir musm jau genetike pasake kad 100proc DUKRUZE bus smile.gifsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif ech,...
[/quot

o kiek spranduko rauksle pas tave buvo?
Atsakyti
na man sprando raukle matavo 13 savaite mano daktare, bet jitoli grazu ne spec , ji spece yra nevaisingumo srityje.. o ir bematuojant ji taip sako.. nu va 3,2 kazko bet palauk sako negerai guli tuoj is naujo pamatuosiu tada vel pamatavo va sako dabar ideliai matosi 2,7.. g.gif .. kiek girdejau blogai kai virs 3,5 ane? g.gif
siaip sako genetiskai negerus nestumas labai organizmas atmetineje, net 70proc persileidimai buna.. o mano nestumas pfu pfu pfu idealus.. ne pykino ne sykio, nevemiau ne sykio, neskaudejo ir netepliojo .. zodizu jeigu nelendantis pilvukas tai sakyciau kad nesu nescia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 04 28, 14:47)
as ejau  i  mokama konsulktacija tai ten manau  bet kokiu atevjureikia moketi, o  i  nemomama konsultacija ar buna extra priemimu?  g.gif

Tai turbut.

QUOTE(airv @ 2008 04 28, 14:48)
nu mane priėmė skubos tvarka ir nemokamai. Skambinau į registratūrą, išdėsčiau situaciją, o jie mane nukreipė kitu numeriu - tiesiai pas gydytoją. Gavosi kad kitą dieną priėmė gydytoja, atliko tyrimus, po savaitės gavau rezultatus ir nieko nemokėjau.
Tyrimus kraujo, dėl dauno, edvarsano ir pan. dariausi kaune, o į santariškes važiavau dėl rimtesnių, kitos ligos tyrimų, gal dėl to man ir greičiau ir nemokamai gavosi  g.gif

Tai turbut tave todel ir priime,suveike gydytojos zmogiskumas thumbup.gif

Sekmes visoms!
O siaip tai mano pazistamai buvo,kad po kraujo tyr.pasake,jog beveik 100%dauniukas,jai tada 40m.buvo,baisu,ji eme gert,rukyt is tu nervu,o po to gavo atsakyma,kad vaikas sveikas.Gime sveikas grazuoliukas,kuris dabar jau i mokykla eina.Brrr,bet tada baisu buvo,ypac ,kad mama eme gert,rukyt doh.gif
Atsakyti
[quote=kastutė,2008 04 28, 14:09]

nesinervink labai. tas vandenu tyrimas visai nebaisus. o rezultatai dazhniausiai buna geri, ypach gali nusiraminti, jei neshtumas be komplikaciju ir vaiko dydis atitinka laika, tai tikrai viskas bus gerai. man buvo panashiai - neshtumas puikus, bet va sprando raukshle buvo 2.6, todel dare tyrima. ir visi rezultatai puikus:)))) irgi mergyte, tai laimes pilnos kelnes:)
Atsakyti
pala pala blink.gif blink.gif o tai kiek ta rauksle turi buti ? ?? jeigu sakai kad 2,6 buvo ir cia blogai jau blink.gif blink.gif tai mano buvo 2,7 ... tai cia ir reiskia gal kad sakes jau ... tai kodel daktare sake kad viskas ok kad jeigu virs 3,5 tada blogai blink.gif nu tu cia isgasdinai mane visai dabar
siaubas blink.gif
Atsakyti