Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(airv @ 2008 04 21, 13:41)
jei eini tirtis dėl dauno, edvarsono ir pan. ligu, tai daugiau nieko nereikia - standartini "paketo". o jei sergi pati, ar vyras serga kokia nors liga ir noretum zinot kokia galimybė kad vaikas sirgs, tai gali nestis ir israsus ar pan.

As tirsiuos, nes kai dar nezinojau jog laukiuosi, tai geriau tokius vaistus visa savaite, kuriu negalima gerti per nestuma. Nors gydytoja sako, kad neturetu buti nieko bloga nutike.. Bet vistiek negarantija. Tai tirsiuos del galimo vaiko apsigimimo ar pan.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man 16 savaite, PRISCAS parode padidinta rizika Dauno sindromui 1:142, reikia tirtis toliau.. vln genetikai priimti gali tik birzeli mokami, liepa nemoki.. laikasprabanga kurios negaliu leisti sau.. gal esate ka girdeje apie kn genetikus, Virginija Asmoniene ir Danieliu Serapina???
labai prasau info.. bandysiu pagriebti siauda tik nezinau ar gerai darysiu kreipdaasii kn genetikus en vln..
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 04 23, 12:29)
sveikutes  4u.gif
man 16 savaite,  PRISCAS parode padidinta rizika Dauno sindromui  1:142,  reikia tirtis toliau.. vln genetikai  priimti gali tik  birzeli mokami, liepa nemoki.. laikasprabanga kurios negaliu leisti  sau.. gal esate ka girdeje apie kn genetikus, Virginija Asmoniene ir Danieliu Serapina???
labai prasau info.. bandysiu  pagriebti siauda tik  nezinau ar gerai  darysiu  kreipdaasii  kn genetikus en vln..

Karoliniškėse Vilniaus sveikatos namuose kažkokia genetikė dirba iš Santariškių 4u.gif
dabar gegužės mėnesiui užrašinėja

o koks pagrindas buvo kad dareisi tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 04 23, 12:29)
sveikutes  4u.gif
man 16 savaite,  PRISCAS parode padidinta rizika Dauno sindromui  1:142,  reikia tirtis toliau.. vln genetikai  priimti gali tik  birzeli mokami, liepa nemoki.. laikasprabanga kurios negaliu leisti  sau.. gal esate ka girdeje apie kn genetikus, Virginija Asmoniene ir Danieliu Serapina???
labai prasau info.. bandysiu  pagriebti siauda tik  nezinau ar gerai  darysiu  kreipdaasii  kn genetikus en vln..

Rekomenduočiau Serapiną. Sėkmės!!!
Bet, kad Kaune nemažesnės eilės, aš norėčiau pas Serapiną, bet kad labai ilgai laukti...
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 23, 12:26)
Rekomenduočiau Serapiną. Sėkmės!!!
Bet, kad Kaune nemažesnės eilės, aš norėčiau pas Serapiną, bet kad labai ilgai laukti...

Aš irgi ėjau pas Serapiną. Geras gydytojas.
Rola, kokios eilės? blink.gif Aš ėjau pas jį prieš kokį mėn tai kelias sav tik teko laukt. Su Vilniumi palyginus tai visai ne eilė smile.gif

kastute, o gal tau gali ekstra siuntimą išrašyti? paklausk. Aš Vilniuje ėjau irgi pas genetikus, tai mane priėmė kitą dieną nuo registracijos (ekstra) ir tyrimus padarė per savaitę, dabar jau iš Vilniečių atsakymus turiu - geri, o iš kauno bus rytoj.
Atsakyti
dekui merginos 4u.gif
nzn kaip bet kazkaip gavau vietą ryt i vln santariskes, genetiku konsultacijai.. darys papildoma kraujo tyrima ir detalia echo.. del vandenu emimo bus matyti toliau, nors as linkusiiskarto juos imti .. bet vargu ar ryt paims .. bet zodizu judame i prieki ..
dekui jums
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 04 23, 13:20)
Karoliniškėse Vilniaus sveikatos namuose kažkokia genetikė dirba iš Santariškių 4u.gif
dabar gegužės mėnesiui užrašinėja

o koks pagrindas buvo kad dareisi tyrimą?

Karoliniskese dirba gydytoja Butkeviciene, ta pati, kur ir Santariskese
Papildyta:
QUOTE(kastutė @ 2008 04 23, 16:43)
dekui merginos  4u.gif
nzn kaip  bet kazkaip  gavau vietą ryt i  vln santariskes,  genetiku  konsultacijai.. darys papildoma kraujo tyrima ir detalia echo.. del  vandenu  emimo  bus matyti  toliau, nors as linkusiiskarto  juos imti  .. bet vargu ar ryt paims .. bet zodizu judame i prieki ..
dekui jums

Kastute, pas kokia gydytoja eini?
Sekmes ! Viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes ..
na va vakar buvau jau pas santariskiu genetikus, ta apcia Butkeviciene thumbup.gif superine daktare miela apprasta super tiesiog thumbup.gif perskaiciavo mano senaji PRISCOS rezultata, jos skaiciais isejo kad Dauno sindromo rizika 1:166, Sorpo skaiciuota buvo kad 1:142.. tai biskiuka daugiau vilties atsirado.. padare detalu echo.. niu sake jos akimis nieko apsoliuciai nemato negero, viskas atitinka savaites, visi kauliuku ilgiai svoris ugis viskas.. zodziu padarem dar karta PRISCA.. dabar lauksima atsakymo, tikiuosi gero.. jeigu vis tik po jo bus rizika tada leksiu vandenu imti sad.gif
... tikiuosi bus gerai ...
bet daktaryte mus pradziugino smile.gifsmile.gif sake turesim MERGUZELE thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 23, 16:41)
kastute, o gal tau gali ekstra siuntimą išrašyti? paklausk. Aš Vilniuje ėjau irgi pas genetikus, tai mane priėmė kitą dieną nuo registracijos (ekstra) ir tyrimus padarė per savaitę, dabar jau iš Vilniečių atsakymus turiu - geri, o iš kauno bus rytoj.

O kaip ta ekstra talona gauti?Cia apie ZGC kalbi?Ar privaciai ar nemokamai?Gal gali parasyti,kad ir i az.Labai tau aciu!

QUOTE(kastutė @ 2008 04 23, 16:43)
dekui merginos  4u.gif
nzn kaip  bet kazkaip  gavau vietą ryt i  vln santariskes,  genetiku  konsultacijai.. darys papildoma kraujo tyrima ir detalia echo.. del  vandenu  emimo  bus matyti  toliau, nors as linkusiiskarto  juos imti  .. bet vargu ar ryt paims .. bet zodizu judame i prieki ..
dekui jums

O kaip gavai?

QUOTE(kastutė @ 2008 04 25, 08:33)
sveikutes ..
na va vakar buvau jau  pas santariskiu  genetikus,  ta apcia Butkeviciene  thumbup.gif  superine daktare miela apprasta super tiesiog  thumbup.gif  perskaiciavo mano  senaji  PRISCOS rezultata,  jos skaiciais  isejo  kad Dauno sindromo rizika 1:166,  Sorpo  skaiciuota buvo  kad 1:142.. tai biskiuka daugiau vilties atsirado.. padare detalu  echo.. niu sake jos akimis nieko apsoliuciai  nemato  negero,  viskas atitinka savaites,  visi  kauliuku  ilgiai  svoris ugis viskas.. zodziu  padarem dar karta PRISCA.. dabar lauksima atsakymo,  tikiuosi  gero.. jeigu  vis tik po jo bus rizika tada leksiu  vandenu imti  sad.gif
... tikiuosi bus gerai  ...
bet daktaryte mus pradziugino  smile.gifsmile.gif sake turesim MERGUZELE  thumbup.gif  thumbup.gif

Nuosirdziausi sveikinimai su sveikute mergyte! wub.gif Viskas bus gerai!
Atsakyti
dekui blush2.gif tikiuosi nuo kitos savaite sjau dziaugsiuosi ramiu nestumu smile.gif..
o ta vieta gavau netycia, pasukau ir skaoo atsirado laisva vieta smile.gif
ir viso
zodziu aklai vistai grudas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 25, 09:07)
O kaip ta ekstra talona gauti?Cia apie ZGC kalbi?Ar privaciai ar nemokamai?Gal gali parasyti,kad ir i az.Labai tau aciu!

Aš santariškėse buvau. Dėl ekstra siuntimo reikia pakalbėt su gydytoja, kuri siunčia, manau išrašys jei rizika padidinta. Jei su siuntimu tai nemokama.
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 04 25, 10:21)
dekui  blush2.gif  tikiuosi  nuo kitos savaite sjau  dziaugsiuosi  ramiu nestumu  smile.gif..
o ta vieta gavau  netycia,  pasukau ir skaoo atsirado laisva vieta smile.gif
ir viso
zodziu  aklai vistai  grudas  thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2008 04 25, 10:24)
Aš santariškėse buvau. Dėl ekstra siuntimo reikia pakalbėt su gydytoja, kuri siunčia, manau išrašys jei rizika padidinta. Jei su siuntimu tai nemokama.

Aciu uz info.Reiks ir man bandyt,gal ir man pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti