QUOTE(airv @ 2008 04 23, 16:41)
kastute, o gal tau gali ekstra siuntimą išrašyti? paklausk. Aš Vilniuje ėjau irgi pas genetikus, tai mane priėmė kitą dieną nuo registracijos (ekstra) ir tyrimus padarė per savaitę, dabar jau iš Vilniečių atsakymus turiu - geri, o iš kauno bus rytoj.
O kaip ta ekstra talona gauti?Cia apie ZGC kalbi?Ar privaciai ar nemokamai?Gal gali parasyti,kad ir i az.Labai tau aciu!
QUOTE(kastutė @ 2008 04 23, 16:43)
dekui merginos
nzn kaip bet kazkaip gavau vietą ryt i vln santariskes, genetiku konsultacijai.. darys papildoma kraujo tyrima ir detalia echo.. del vandenu emimo bus matyti toliau, nors as linkusiiskarto juos imti .. bet vargu ar ryt paims .. bet zodizu judame i prieki ..
dekui jums
O kaip gavai?
QUOTE(kastutė @ 2008 04 25, 08:33)
sveikutes ..
na va vakar buvau jau pas santariskiu genetikus, ta apcia Butkeviciene
superine daktare miela apprasta super tiesiog
perskaiciavo mano senaji PRISCOS rezultata, jos skaiciais isejo kad Dauno sindromo rizika 1:166, Sorpo skaiciuota buvo kad 1:142.. tai biskiuka daugiau vilties atsirado.. padare detalu echo.. niu sake jos akimis nieko apsoliuciai nemato negero, viskas atitinka savaites, visi kauliuku ilgiai svoris ugis viskas.. zodziu padarem dar karta PRISCA.. dabar lauksima atsakymo, tikiuosi gero.. jeigu vis tik po jo bus rizika tada leksiu vandenu imti
... tikiuosi bus gerai ...
bet daktaryte mus pradziugino
sake turesim MERGUZELE
Nuosirdziausi sveikinimai su sveikute mergyte!
Viskas bus gerai!