Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(vakare-tyla @ 2008 04 16, 17:37)
O kiek turi but mm?

čia smulkiau parašyta ---> http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Atsakyti
Sveikutės

Sakykit o kaklo raukšlę turi matuoti visoms nėštukėms ,ar jei tik yra koks siuntimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2008 04 17, 10:17)
Sveikutės

Sakykit o kaklo raukšlę turi matuoti visoms nėštukėms ,ar jei tik yra koks siuntimas  g.gif

Čia pagal norą ir pageidavimus. Jei nepageidauji gali visai nematuoti.
Privačioje klinikoje siuntimo nereikia, o jei valdiškoje tai reikia.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 16, 19:46)

Aciu biggrin.gif
Siandien buvome pas genetikus, ziurejo sprando raukslele. Viskas gerai...Tfuuu, palengvejo biggrin.gif
Atsakyti
Aš va šiandien pradėjau rimtesnius kelius pas genetikus minti doh.gif
Vakar paskambinau registruotis, šiandien priėmė Santariškėse. "Pridaviau" kraują - kolkas dėl savo genų "mutacijos" (jei tokia yra) - kitą sav. rezultatai ir spręsim ar daryti lelkos vandenų tyrimuką ar ne. Kiek suprantu tas tyrimas nėra toks baisus kaip atrodo (iš mergaičių, kurios jį darė pasakojimo). O gal žinote kiek procentų patikimumas to tyrimuko?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 17, 21:58)
Aš va šiandien pradėjau rimtesnius kelius pas genetikus minti  doh.gif
Vakar paskambinau registruotis, šiandien priėmė Santariškėse. "Pridaviau" kraują - kolkas dėl savo genų "mutacijos" (jei tokia yra) - kitą sav. rezultatai ir spręsim ar daryti lelkos vandenų tyrimuką ar ne. Kiek suprantu tas tyrimas nėra toks baisus kaip atrodo (iš mergaičių, kurios jį darė pasakojimo). O gal žinote kiek procentų patikimumas to tyrimuko?

vienim kalba,kad 100 proc., bet buvau radus straipsniuka,kaip tyrimas rode apsigimima,bet teveliai nusprende laukti leliuko gimimo.Ir.... gime sveikas vaikutis smile.gif
tai vat net neaisku,gal tiesiog tyrimas buvo netiksliai atliktas.
Vat as tai nors ir rode rizika dar, bet nebe tokia,jog reiktu darytis vaisiaus vandenu tyrima (kaip genetike sake),nusprendem nesidaryti,laukiam mazycio ateinancio i pasauli liepos gale lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galit kas pasakyti kaip užsiregistruoti genetiniams tyrimams? Gal kas telefonus žinot? ax.gif ir dar girdėjau, kad Vilniui beprotiškos eilės. O Kaune truputį mažiau, gal kas žinot telef. kaune? rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif šiandien sužinojau amniocentezės rezultatus, valio, viskas gerai ax.gif
dabar pabaigai kai kas:
1. vaisiaus vandenų tyrimas 100 proc įrodo, serga vaikelis tom ligom, ar ne;
2. Tyrimas neskausmingas, bet yra rizika (mažytė, gal labiau teorinė) persileidimo.... g.gif
3. Kaklo raukšlės tyrimas neparodo, ar vaikelis nesirgs tom ligom (genetikė tuo mane įtikino)
4.telefonas Vilniaus Santariškių genetikos centro registratūros (privačiai jei nori) atrodo buvo toks 236-53-16 (skambinti reikia ilgai ir atkakliai...) registruotis reikia kuo anksčiau, aš nepapuoliau į nemokamą, nes jau vėlu buvo...
5. Ir pabaigai, nors atrodo, kad ai, kas čia tokio, pasidarysim tą amniocentezę, bet kai reikia priimti sprendimą, nuo kurio gali priklausyti Jūsų mylimukų gyvenimas, oi kaip būna nelengva...
SĖKMĖS VISOMS... nestuke.gif
Atsakyti
noriu šį tyrimą pasidaryti
http://www.bmtc.lt/prenatalinis.htm

Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2008 04 18, 17:34)
4u.gif šiandien sužinojau amniocentezės rezultatus, valio, viskas gerai ax.gif
dabar pabaigai kai kas:
1. vaisiaus vandenų tyrimas 100 proc įrodo, serga vaikelis tom ligom, ar ne;
2. Tyrimas neskausmingas, bet yra rizika (mažytė, gal labiau teorinė) persileidimo.... g.gif
3. Kaklo raukšlės tyrimas neparodo, ar vaikelis nesirgs tom ligom (genetikė tuo mane įtikino)
4.telefonas Vilniaus Santariškių genetikos centro registratūros (privačiai jei nori) atrodo buvo toks 236-53-16 (skambinti reikia ilgai ir atkakliai...) registruotis reikia kuo anksčiau, aš nepapuoliau į nemokamą, nes jau vėlu buvo...
5. Ir pabaigai, nors atrodo, kad ai, kas čia tokio, pasidarysim tą amniocentezę, bet kai reikia priimti sprendimą, nuo kurio gali priklausyti Jūsų mylimukų gyvenimas, oi kaip būna nelengva...
SĖKMĖS VISOMS... nestuke.gif

Smagu už jus, kad tyrimas geras. Pati žinau ką reiškia laukti ir sulaukti gerų žinių. Tada džiaugiesi neišpasakytai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O einant darytis genetinius tyrimus reikia tik siuntimo ar dar reikia kokiu nors tyrimu atsakymu is savo ginekologes? As lankausi MGN, o genetinius tyrimus darysiu KMUK. Mano gydytoja israse tik siuntima.
Atsakyti
QUOTE(Asencija @ 2008 04 21, 11:34)
O einant darytis genetinius tyrimus reikia tik siuntimo ar dar reikia kokiu nors tyrimu atsakymu is savo ginekologes? As lankausi MGN, o genetinius tyrimus darysiu KMUK. Mano gydytoja israse tik siuntima.

jei eini tirtis dėl dauno, edvarsono ir pan. ligu, tai daugiau nieko nereikia - standartini "paketo". o jei sergi pati, ar vyras serga kokia nors liga ir noretum zinot kokia galimybė kad vaikas sirgs, tai gali nestis ir israsus ar pan.
Atsakyti