Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(vakare-tyla @ 2008 04 11, 15:40)
Sveikos Mamytes,

Mes laukiame treciojo seimos dziaugsmelio. Pirmieji du nestumai praejo puikiai, pagimdziau dvi sveikas, nuostabias mergaites ir apie genetikus nieko nereikejo ne girdeti. Dabar neseniai suzinojau, kad man teks apsilankyti pas juos, nes man arteja 35.
Su vyru nusprendeme, kad ir gerai, juk zinosime viska, bus ramiau toliau laukti pagranduko. Deja..
Pasirodo, kad pas genetikus ne taip jau ir paprasta patekti. As, kaip balta varna, saziningai skambinausi, beveik visais imanomais telefonais i genetikos centra..Nieko...Nieks nenorejo su manimi sneketis. Truko kantrybe, sedau i masina ir nuvaziavau uzsiregistruoti. Ir vel doh.gif Pataikiau, kad registratura neb edirbo, nors buvo tik 15 val. Nukeliavau is kart pas administracija. Juk as tik uzsiregistruoti pas gydytoja norejau, O NEGALIU...Ten gavau soka, suzinojusi, kad tektu laukti 3 men. Aciu, bet tada jau jokiu tyrimu man nebereiks( mums jau 12sav.). Pradejau ieskoti kitais imanomais keliais...Eisiu kita savaite. Siaubingai jaudinuosi. Mane vyras ramina, bet kas is to. ..
Mamytes, pasakykit man, kas daroma tada, jei tyrimo rezultatai nieko gero nezadantys? Zinoma, as to visiskai nelaukiu ir tikiuosi, kad turesime sveika ir guvu lialiu.

Mano mama susituoke 32 metu - gimdyti pradejo 33. gime mano sesule. kai mamai buvo 34 - gimiau as, kai mamai buvo 37-ji pagimde mano broli. Visi sveiki gimem, visi protingi uzaugom, universitetus baigem. Dabar pati laukiuosi, vaiko tevelis daug vyresnis uz mane, todel bijau tik del sito faktoriaus... o visa kita manau turi buti tik geros emocijos:))) nors kai gydytojas pasako - gal?... tada ir as susigriebiu - tada gerai....
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 14, 16:26)
O matuojant kaklo raukšlelę daro išorinį ar vaginalinį echo?  g.gif

Man dare vaginalini - pagal O buvo 12 sav ir 4 dienos.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 04 11, 18:40)
Sveikos Mamytes,

Mes laukiame treciojo seimos dziaugsmelio. Pirmieji du nestumai praejo puikiai, pagimdziau dvi sveikas, nuostabias mergaites ir apie genetikus nieko nereikejo ne girdeti. Dabar neseniai suzinojau, kad man teks apsilankyti pas juos, nes man arteja 35.
Pasirodo, kad pas genetikus ne taip jau ir paprasta patekti.

Pas mus situacija panaši, tik turim beveik to paties amžiausa berniukus ir dabar štai laukiam trečiojo mirksiukas.gif
Mano gydytoja pasiūlė skambinti arba į Vilnių(ŽGC), arba į Kauną(KMUK), o aš internete perskaičiau, kad tokius tyrimus pradėjo daryti ir Klaipėdoj.Tai va, prisiskambinti tikrai beveik neįmanoma, bet vistik man pavyko doh.gif doh.gif doh.gif Sakyčiau ,Kaune paprasčiau , užtenka laukti mėnesį, o Vilniuje jei registruočiausi dabar , tektų laukti liepos.Taigi, ant "pabandom atvažiuot " man nepavyktų-per toli būtų iš kito lietuvos krašto rolleyes.gif
Beje, sėkmės jums ir , jei nesunku, parašyk kaip tai vyksta smile.gif
Atsakyti
Aciu visos uz palaikyma smile.gif

Manau, kad cia mes visos viena kita prilaikom nestuke.gif , paguodziam, suteikiame stiprybes! Tai nuostabu biggrin.gif

Mums siandien dare sprando rauksles tyrima. Viskas buvo gerai. Lengviau atsidusau, bet ir vel...kraujo tyrimas rodo citomegalo virusa. Daug skaiciau apie jie, supratau, kad apie 60% moteru. Tik ne visoms jis aktyvus. Brrr... nupurte visa. Kuo daugiau skaitai, tuo daugiau visokio velnio prisigalvoji...
Dabar su dar didesniu nekantrumu laukiu genetiniu tyrimu, kad nuramint siela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 15, 18:47)
Man dare vaginalini - pagal O buvo 12 sav ir 4 dienos.

man pagal mmm bus 11 sav. 5 d. g.gif Bet gydytojas pats registravo žinodamas ciklo trukmę ir paskutinių mmm dieną. Dabar susimasčiau ar nebusim mes per maži dar g.gif
O gali tyrimo metu vyras dalyvaut? jei vidinis echo, tai jauciu nei man nei jam nebus malonu but, bet jei išorinis tai gal gali ir vyras toj patalpoj būt?
Mes rytoj einam kaune tyrimukų ir echo, neramu šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 15, 21:50)
man pagal mmm bus 11 sav. 5 d.  g.gif Bet gydytojas pats registravo žinodamas ciklo trukmę ir paskutinių mmm dieną. Dabar susimasčiau ar nebusim mes per maži dar  g.gif
O gali tyrimo metu vyras dalyvaut? jei vidinis echo, tai jauciu nei man nei jam nebus malonu but, bet jei išorinis tai gal gali ir vyras toj patalpoj būt?

Nepermazi. Man sake, kad sprando rauksle matuoja 11-12 sav. Dabar galvoju, ar nenusisnekejau del savo laiko - tiek is tikro ir buvo (tik rasiau, kad pagal O, nes ji buvo siek tiek veliau nei idealiai kad buna, tai del to as kelias dienas maziau skaiciuoju nei kad iprastai butu, jei nuo mmm pradeciau) - tik va po echo nepasake, kiek realiai pagal dydi atitinkam (pati gine paklause, kiek dabar laiko ir pasake, kad viskas gerai).
As ejau su vyru, tikejausi, kad per pilva ziures, bet dare vaginalini, taciau vyro is karto neleido, sake pakvies (nezinau, ar toks scenarijus butu, jei per pilva butu ziureje). Paziurejo, pamatavo, tada uzdejo toki chalata man ant koju ir viska ten uzdenge ir nuejo vyro pakviesti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 15, 21:50)
man pagal mmm bus 11 sav. 5 d.  g.gif Bet gydytojas pats registravo žinodamas ciklo trukmę ir paskutinių mmm dieną. Dabar susimasčiau ar nebusim mes per maži dar  g.gif

Man KMUK dare kaip iprastini echo,bet gerokai kruopsciau
Atsakyti
Aš jau po echo KMUK. Su raukšlele viskas mums gerai - 1,6 mm. Beliko sulaukt kraujo tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 14, 17:26)
O matuojant kaklo raukšlelę daro išorinį ar vaginalinį echo?  g.gif

Beja, gal galit parašyti Santariškių (registratūros pas genetikus) tel. nr?

Genetikos centro registratūra:
tel. 2365116 (nemokamai, su siuntimu)
tel. 2365316 (mokamai)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 16, 15:00)
Aš jau po echo KMUK. Su raukšlele viskas mums gerai - 1,6 mm. Beliko sulaukt kraujo tyrimų.

thumbup.gif
Tai koki echo dare? Ar leido vyra kartu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 16, 15:51)
thumbup.gif
Tai koki echo dare? Ar leido vyra kartu?  blush2.gif

leido vyrą, išorinį darė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 04 16, 15:00)

O kiek turi but mm?
Atsakyti