Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

o kažin, kaip yra, jei jau ne mažas nėštumas,o mato apsigimimą? Girdėjau, kad suleidžia ampole, kuri sukelia priešlaikinį gimdymą, o jei gimsta apsigimęs leliukas? verysad.gif
Kažkur skaičiau pasisakymą, kad gimus leliukui, pasiūlė gydytojas kažką panašaus į tai (nepamenu pažodžiui), kad galim padaryti, jog tas vaikas gimė tipo negyvas.
Geriau jau to nereiktų, bet maža kas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 03 27, 20:22)
Kaip miela! wub.gif O Jus mokamai ar nemokamai pas ja ejot?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?

As dariau mokama....kai daro mokama tyrima (escho ir kraujo ) tai antras echo po keliu menesiu priklauso nemokamai...tik ne visada patys daktarai apie tai pasako schmoll.gif as paklausiau, ar priims jinai mane po 2 menesiu, ji pasake kad taip, ir kai paklausiau kiek reiks moket, pasake, kad jei uz tyrimus mokejau-tai antras echo nemokamas...
3D man ijunge tik per antra karta, nes man atrodo tik nuo 20 savaites geriausia matosi su 3D. Nezinau ar visom ijungia, gal nuo nuotaikos priklauso, bet manau kad jei paprasytum, ar tiesiog sokoladuka koki iteiktum - tikrai jai nebutu sunku blush2.gif ten juk jai reikia tik viena mygtuka paspaust, ir vaikutis atrodo, kaip jau gimes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 03 28, 10:56)
o kažin, kaip yra, jei jau ne mažas nėštumas,o mato apsigimimą? Girdėjau, kad suleidžia ampole, kuri sukelia priešlaikinį gimdymą, o jei gimsta apsigimęs leliukas? verysad.gif
Kažkur skaičiau pasisakymą, kad gimus leliukui, pasiūlė gydytojas kažką panašaus į tai (nepamenu pažodžiui), kad galim padaryti, jog tas vaikas gimė tipo negyvas.
Geriau jau to nereiktų, bet maža kas. verysad.gif

oj, baisu net isivaizduoti toki atveji, bet tikriausiai vaikelis taip ir taip gimsta negyvas, neveltui juk tyrimus daro tik iki 24 savaites, o 24 savaiciu kudikelis retai isgyvena...bet jei isgyventu, net baisu isivaizduoti ka tokiu atveju daro schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mialina: 28 kovo 2008 - 14:24
Lietuvoje nestuma leidziama nutraukti iki 22 savaites, jeigu tam yra medicinines indikacijos (paprastu atveju, savo noru- iki 12 sav.). Kaip yra, jeigu genetiniai tyrimai "parodo" kazka veliau negu 22 savaites - neįsivaizduoju, kas daroma.
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 03 28, 08:40)
Na aš važiuoju privačiai tiesiai su ja susitarus, nes oficialiai siūlė laiką birželio pabaigoje (o man rugpjūtį jau dekretas)  mad.gif

QUOTE(mialina @ 2008 03 28, 14:26)
As dariau mokama....kai daro mokama tyrima (escho ir kraujo ) tai antras echo po keliu menesiu priklauso nemokamai...tik ne visada patys daktarai apie tai pasako  schmoll.gif as paklausiau, ar priims jinai mane po 2 menesiu, ji pasake kad taip, ir kai paklausiau kiek reiks moket, pasake, kad jei uz tyrimus mokejau-tai antras echo nemokamas...
3D man ijunge tik per antra karta, nes man atrodo tik nuo 20 savaites geriausia matosi su 3D. Nezinau ar visom ijungia, gal nuo nuotaikos priklauso, bet manau kad jei paprasytum, ar tiesiog sokoladuka koki iteiktum - tikrai jai nebutu sunku  blush2.gif ten juk jai reikia tik viena mygtuka paspaust, ir vaikutis atrodo, kaip jau gimes  thumbup.gif

Aciu jums uz info! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 03 29, 18:05)
Aciu jums uz info! 4u.gif  4u.gif

o jei ne paslaptis, tai kiek tai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 03 29, 21:07)

Kai grįšiu pasakysiu kiek kainavo. Kol kas iš nuogirdų girdėjau, kad 200 Lt cool.gif

Bet va kas žino kaip su registratūra būna, ten nebara, kad pas juos iūš anksto nesiregistravusi, o tiesiogiai sutarusi? Ir ar nepaprašys tada klinika pinigų? Tada reiktų mokėti dvigubai g.gif

Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 03 29, 21:07)

Uz echo ir kraujo tyrima as sumokejau 370 lt
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 03 29, 19:05)
Aciu jums uz info! 4u.gif  4u.gif

Prasau!!! 4u.gif
Atsakyti
O tai jei su siuntimu ir is anksto prisiregistravusi registraturoje-tai nemokamai?Ar as cia uzsivajojau g.gif
Atsakyti
Labas rytas, man vakar gydytoja pasiūlė pasidaryti PRISCA (berods taip skamba) kraujo testą. Jau planavau šiandien arba ryt žygiuoti, kad nusiurbtų kraują, tačiau pagal jūsų visus pokalbiukus, kaip suprantu, kad gal jau per vėlu? g.gif o jei ne kokie rezultatai, tai kaip suprantu pas genetikus tik praktiškai prieš gimdyma gaučiau vizitą? Ar mokami vizitai pas genetikus greitesni buna? blink.gif ar čia tiek mokamiems tiek nemokamiems tokios eilės?
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2008 04 01, 10:14)
Labas rytas, man vakar gydytoja pasiūlė pasidaryti PRISCA (berods taip skamba) kraujo testą. Jau planavau šiandien arba ryt žygiuoti, kad nusiurbtų kraują, tačiau pagal jūsų visus pokalbiukus, kaip suprantu, kad gal jau per vėlu?  g.gif  o jei ne kokie rezultatai, tai kaip suprantu pas genetikus tik praktiškai prieš gimdyma gaučiau vizitą? Ar mokami vizitai pas genetikus greitesni buna?  blink.gif  ar čia tiek mokamiems tiek nemokamiems tokios eilės?

Mokamam tyrimui galima patekti mazdaug po 3 savaiciu, nemokamam-po 3 menesiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 03 31, 18:17)
O tai jei su siuntimu ir is anksto prisiregistravusi registraturoje-tai nemokamai?Ar as cia uzsivajojau  g.gif

Jei turesi siuntima ir uzsiregistruosi is anksto registraturoj-moket nieko nereikes
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 04 01, 13:57)
Jei turesi siuntima ir uzsiregistruosi is anksto registraturoj-moket nieko nereikes

Labai aciu! 4u.gif Dabar jau manau pilnai supratau.
Atsakyti
Ačiū už ats.
Tikiuosi neprireiks to vizito bigsmile.gif
Atsakyti