o kažin, kaip yra, jei jau ne mažas nėštumas,o mato apsigimimą? Girdėjau, kad suleidžia ampole, kuri sukelia priešlaikinį gimdymą, o jei gimsta apsigimęs leliukas?
Kažkur skaičiau pasisakymą, kad gimus leliukui, pasiūlė gydytojas kažką panašaus į tai (nepamenu pažodžiui), kad galim padaryti, jog tas vaikas gimė tipo negyvas.
Geriau jau to nereiktų, bet maža kas.
QUOTE(noanoa @ 2008 03 27, 20:22)
Kaip miela! O Jus mokamai ar nemokamai pas ja ejot?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?
As dariau mokama....kai daro mokama tyrima (escho ir kraujo ) tai antras echo po keliu menesiu priklauso nemokamai...tik ne visada patys daktarai apie tai pasako as paklausiau, ar priims jinai mane po 2 menesiu, ji pasake kad taip, ir kai paklausiau kiek reiks moket, pasake, kad jei uz tyrimus mokejau-tai antras echo nemokamas...
3D man ijunge tik per antra karta, nes man atrodo tik nuo 20 savaites geriausia matosi su 3D. Nezinau ar visom ijungia, gal nuo nuotaikos priklauso, bet manau kad jei paprasytum, ar tiesiog sokoladuka koki iteiktum - tikrai jai nebutu sunku ten juk jai reikia tik viena mygtuka paspaust, ir vaikutis atrodo, kaip jau gimes
Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 03 28, 10:56)
o kažin, kaip yra, jei jau ne mažas nėštumas,o mato apsigimimą? Girdėjau, kad suleidžia ampole, kuri sukelia priešlaikinį gimdymą, o jei gimsta apsigimęs leliukas?
Kažkur skaičiau pasisakymą, kad gimus leliukui, pasiūlė gydytojas kažką panašaus į tai (nepamenu pažodžiui), kad galim padaryti, jog tas vaikas gimė tipo negyvas.
oj, baisu net isivaizduoti toki atveji, bet tikriausiai vaikelis taip ir taip gimsta negyvas, neveltui juk tyrimus daro tik iki 24 savaites, o 24 savaiciu kudikelis retai isgyvena...bet jei isgyventu, net baisu isivaizduoti ka tokiu atveju daro
Lietuvoje nestuma leidziama nutraukti iki 22 savaites, jeigu tam yra medicinines indikacijos (paprastu atveju, savo noru- iki 12 sav.). Kaip yra, jeigu genetiniai tyrimai "parodo" kazka veliau negu 22 savaites - neįsivaizduoju, kas daroma.
QUOTE(skystar @ 2008 03 28, 08:40)
Na aš važiuoju privačiai tiesiai su ja susitarus, nes oficialiai siūlė laiką birželio pabaigoje (o man rugpjūtį jau dekretas)
QUOTE(mialina @ 2008 03 28, 14:26)
As dariau mokama....kai daro mokama tyrima (escho ir kraujo ) tai antras echo po keliu menesiu priklauso nemokamai...tik ne visada patys daktarai apie tai pasako as paklausiau, ar priims jinai mane po 2 menesiu, ji pasake kad taip, ir kai paklausiau kiek reiks moket, pasake, kad jei uz tyrimus mokejau-tai antras echo nemokamas...
3D man ijunge tik per antra karta, nes man atrodo tik nuo 20 savaites geriausia matosi su 3D. Nezinau ar visom ijungia, gal nuo nuotaikos priklauso, bet manau kad jei paprasytum, ar tiesiog sokoladuka koki iteiktum - tikrai jai nebutu sunku ten juk jai reikia tik viena mygtuka paspaust, ir vaikutis atrodo, kaip jau gimes
Aciu jums uz info!
QUOTE(noanoa @ 2008 03 29, 18:05)
Aciu jums uz info!
o jei ne paslaptis, tai kiek tai kainuoja?
QUOTE(pina1 @ 2008 03 29, 21:07)
Kai grįšiu pasakysiu kiek kainavo. Kol kas iš nuogirdų girdėjau, kad 200 Lt
Bet va kas žino kaip su registratūra būna, ten nebara, kad pas juos iūš anksto nesiregistravusi, o tiesiogiai sutarusi? Ir ar nepaprašys tada klinika pinigų? Tada reiktų mokėti dvigubai
Gal kas žinot?
QUOTE(pina1 @ 2008 03 29, 21:07)
Uz echo ir kraujo tyrima as sumokejau 370 lt
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 03 29, 19:05)
Aciu jums uz info!
Prasau!!!
O tai jei su siuntimu ir is anksto prisiregistravusi registraturoje-tai nemokamai?Ar as cia uzsivajojau
Labas rytas, man vakar gydytoja pasiūlė pasidaryti PRISCA (berods taip skamba) kraujo testą. Jau planavau šiandien arba ryt žygiuoti, kad nusiurbtų kraują, tačiau pagal jūsų visus pokalbiukus, kaip suprantu, kad gal jau per vėlu? o jei ne kokie rezultatai, tai kaip suprantu pas genetikus tik praktiškai prieš gimdyma gaučiau vizitą? Ar mokami vizitai pas genetikus greitesni buna? ar čia tiek mokamiems tiek nemokamiems tokios eilės?
QUOTE(Kacyce @ 2008 04 01, 10:14)
Labas rytas, man vakar gydytoja pasiūlė pasidaryti PRISCA (berods taip skamba) kraujo testą. Jau planavau šiandien arba ryt žygiuoti, kad nusiurbtų kraują, tačiau pagal jūsų visus pokalbiukus, kaip suprantu, kad gal jau per vėlu? o jei ne kokie rezultatai, tai kaip suprantu pas genetikus tik praktiškai prieš gimdyma gaučiau vizitą? Ar mokami vizitai pas genetikus greitesni buna? ar čia tiek mokamiems tiek nemokamiems tokios eilės?
Mokamam tyrimui galima patekti mazdaug po 3 savaiciu, nemokamam-po 3 menesiu...
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 03 31, 18:17)
O tai jei su siuntimu ir is anksto prisiregistravusi registraturoje-tai nemokamai?Ar as cia uzsivajojau
Jei turesi siuntima ir uzsiregistruosi is anksto registraturoj-moket nieko nereikes
QUOTE(mialina @ 2008 04 01, 13:57)
Jei turesi siuntima ir uzsiregistruosi is anksto registraturoj-moket nieko nereikes
Labai aciu! Dabar jau manau pilnai supratau.
Ačiū už ats.
Tikiuosi neprireiks to vizito
Tikiuosi neprireiks to vizito