Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(pachira @ 2008 01 02, 14:52)
Fox lady, dziaugiuosi uz tave  thumbup.gif o vaiko lyti pasake?

o as ka tik is genetiku. Apziurejo echoskopu, sake viskas idealu  biggrin.gif pridaviau krauja, ataskymas antradieni  ax.gif

pachira, jau rašiau, kad Kaune atvirkštine tvarka mane tikrino: pirma kraujo tyrimas, vėliau ultragarsas. Tai kraują darė gruodžio 21, o ultragarsą tik sausio 10 paskyrė, tą dieną bus 15 savaičių jau smile.gif.

Linkiu Tau ir kitoms merginoms kuo geriausių tyrimų rezultatų 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir visoms susilaukti sveikų leliukų smile.gif

Atsakyti
Fox lady, kaip faina thumbup.gif

Aš irgi jau po truputį imu parintis blush2.gif Nesmagus visgi tas ėjimas pas genetikus doh.gif Man maždaug po poros savaičių žygis nusimato.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 01 02, 17:16)
pachira, jau rašiau, kad Kaune atvirkštine tvarka mane tikrino: pirma kraujo tyrimas, vėliau ultragarsas. Tai kraują darė gruodžio 21, o ultragarsą tik sausio 10 paskyrė, tą dieną bus 15 savaičių jau  smile.gif.

Linkiu Tau ir kitoms merginoms kuo geriausių tyrimų rezultatų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir visoms susilaukti sveikų leliukų  smile.gif

tikriausiai labai buvau susijaudinusi blush2.gif jo, is tiesu rasei 4u.gif
Bet kokiu atveju lauksime is Taves geru ziniu 4u.gif

QUOTE(Daiva @ 2008 01 02, 20:15)

Aš irgi jau po truputį imu parintis blush2.gif Nesmagus visgi tas ėjimas pas genetikus doh.gif Man maždaug po poros savaičių žygis nusimato.

Daivute, as dabar parinsiuos iki antradienio, nes tas laukimas nepakeliamas doh.gif

As tik nelabai suprantu kodel vienoms pirma vizita paskyria pas genetikus 13 savaiciu, kitoms 15 sav g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 01 02, 22:24)
As tik nelabai suprantu kodel vienoms pirma vizita paskyria pas genetikus 13 savaiciu, kitoms 15 sav  g.gif

aš manau, kad 15 sav. tiesiog daugiau parametrų iš karto galima pamatuoti. Nors "pagal klasiką" biggrin.gif kiek žinau, kaklo raukšlytę geriausia matuoti 12-13 savaitę ir būtent tuo metu tiksliausiai vaisiaus dydis atitinka nėštumo laiką smile.gif

Pachira, man genetikė sakė, kad jeigu echoskopiškai viskas idealu, nykstama galimybė, kad ką nors parodys kraujas. Viskas bus gerai pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 03, 08:09)
aš manau, kad 15 sav. tiesiog daugiau parametrų iš karto galima pamatuoti. Nors "pagal klasiką" biggrin.gif kiek žinau, kaklo raukšlytę geriausia matuoti 12-13 savaitę ir būtent tuo metu tiksliausiai vaisiaus dydis atitinka nėštumo laiką smile.gif

Pachira, man genetikė sakė, kad jeigu echoskopiškai viskas idealu, nykstama galimybė, kad ką nors parodys kraujas. Viskas bus gerai pas tave smile.gif

aciuks.gif Daiva, kad Tavo zodziai Dievui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Daiva, pachira: visi jūsų tyrimai bus geri, pamatysit biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

Aš kažkodėl visai nebijojau rezultatų, ir laukti atsakymų teko labai ilgai: 12 dienų. Bet net paskutinę naktį visai gerai miegojau, ir ryte paskambinau tik po 11 h genetikui... Buvo kažkoks vidinis žinojimas, kad na...realiai tai nėra ko jaudintis: viskas gerai su tuo vaiku... ax.gif
Pamėginkit ir jūs savyje pajausti tokią ramybę ir Tikėjimą- kad viskas tikrai bus gerai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 01 02, 14:10)
Mane tai ginė siuntė. Kai pildė tą tokią kortelę pas save, ji klausinėjo apie visokias giminėje persirgtas ligas, vėžius ir t.t. Ir po to nusprendė.
Dar kiek žinau, kaip ir privalo siųsti tas, kurioms virš 35 m., jei neklystu.

p.s. kaip tik šiandien sužinojau savo kraujo tyrimo rezultatus. Rezultatai puikūs, nereikės amniocentezės, galiu ramiai gyvent  thumbup.gif

Sveikinu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2008 01 02, 15:52)

o as ka tik is genetiku. Apziurejo echoskopu, sake viskas idealu  biggrin.gif pridaviau krauja, ataskymas antradieni  ax.gif

super thumbup.gif sveikinu 4u.gif
tikesiuos ir as gero atsakymo, tik dar ilgai laukti..
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 01 02, 14:10)
Mane tai ginė siuntė. Kai pildė tą tokią kortelę pas save, ji klausinėjo apie visokias giminėje persirgtas ligas, vėžius ir t.t. Ir po to nusprendė.
Dar kiek žinau, kaip ir privalo siųsti tas, kurioms virš 35 m., jei neklystu.

p.s. kaip tik šiandien sužinojau savo kraujo tyrimo rezultatus. Rezultatai puikūs, nereikės amniocentezės, galiu ramiai gyvent  thumbup.gif

smagu girdėti thumbup.gif

QUOTE(pachira @ 2008 01 02, 15:52)

viskas bus gerai 4u.gif
QUOTE(Daiva @ 2008 01 02, 21:15)

va tas laukimas ir yra pats blogiausias dalykas 4u.gif bet viskas praeina ir tada jau ramu.
Atsakyti
Kazkaip jusu postai taip optimistiskai nuteikia, faina. Va man tie kraujo tyrimai blogai parode, nors echoskopiskai nieko itartino neaptiko. Vienas tik neramina, kad ejau 16 savaiciu, o pasake 15. Bet kazkodel dabar, ypac po nauju, irgi jauciu vidine ramybe, nu tiesiog zinau, kad viskas bus gerai. Tuo labiau, kad vis bumbtelejimu sulaukiu wub.gif
O ejau as 16 savaiciu del to, kad tik tokiam laikui prisiregistravau. O skambinau gal kokiu 5 savaiciu doh.gif Mano leliui kaklo rauksle pamatavo gydytoja, pas kuria lankausi VGN, todel ramiai laukiau 16 savaiciu.

Sekmes visoms ir ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 03, 21:54)
Kazkaip jusu postai taip optimistiskai nuteikia, faina. Va man tie kraujo tyrimai blogai parode, nors echoskopiskai nieko itartino neaptiko.

Ingridute, o kokie skaičiukai buvo, kad sakai, blogi tyrimai?
Ir...kas toliau? Amniocentezę darys?
Papildyta:
QUOTE(*zivile* @ 2008 01 03, 14:43)
Sveikinu!  4u.gif
Papildyta:

super  thumbup.gif  sveikinu  4u.gif 
tikesiuos ir as gero atsakymo, tik dar ilgai laukti..

ačiū 4u.gif
žinoma, kad bus geras atsakymas- reikia tikėt smile.gif
Atsakyti
merginos, noriu paklaust. aš nelabai suprantu, jūs pačios savanoriškai einat genetinius tyrimus darytis ar jus visas siunčia ginekologai?

aš pati laukiuos 10-a savaitė ir nelabai suprantu - kam genetikų tyrimas, jei vaikas labai laukiamas ir toks pasirinkimas kaip "negimdyt" nesvarstomas? g.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
manes irgi laukia eile pas genetikus. O situacija tokia kad paciosmis pirmomis dienomis nestumo geriau antibiotika"dekociklina" ar kazkaip taip jis vadinasi, tad su gydytoja nusprendem del sventos ramybes pasidaryti genetinius tyrimus. 12 savaite dare kraujo testa ir matavo vaisiaus rauksle, bet man ta pacia diena ir gan greit. Sulaukiau atsakymo kuriame parasyta, kad tikslinga tolimesne genetiku konsultacija. Tik nelabai suprantu kurie rodikliai rodo dauno, edvardso sindromu rizika. Nes maciau atsakyme kad rizika kazkam yra 1 :10000, sprando rauksles ismatavimai geri.
Gal kuri zinot tuos rodiklius?
O dabar pas genetikus (i KMU) einu 18 sav. ir tikiuosi kad viskas leliui yra gerai.ir idoma ka dabar jie darys. Nes mano gydytoja kiek daro echo tai lelius graziai auga, sirdele plaka ir pati sirdim jauciu kad jam viskas yra gerai.
Atsakyti