Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(pina1 @ 2008 03 26, 21:07)
sveikos mamytes, gal galite parasyti, kur skambintis del genetiniu tyrimu i santariskes ir sveikatos namus. blush2.gif
kaxzkada pati parasiau kitoms, o dabar neberandu  g.gif

Jei nori galeciau atsiust mobilu nr genetikes d. Krasovskaja.As jai skambinu visalaika i mobilu ir su ja tariuosi...labai faina maloni daktare
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 03 26, 20:14)
Jei nori galeciau atsiust mobilu nr genetikes d. Krasovskaja.As jai skambinu visalaika i mobilu ir su ja tariuosi...labai faina maloni daktare

kazkaip gal nemalonu mobiliu skambinti, gal galima i registratura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 03 26, 21:17)
kazkaip gal nemalonu mobiliu skambinti, gal galima i registratura  blush2.gif

neatsimenu registraturos, bet paziurek sios temos 3 daly yra kazkas rases
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 03 26, 21:34)
neatsimenu registraturos, bet paziurek sios temos 3 daly yra kazkas rases

paskambinau i santariskes registruoja 06 19 dienai,apsidziaugiau kad telpu i remus,o ji sako paskui ,kad neberegistruos,nes man nera 35 metu- man 32 , taip kad nezinau....kazkoks marazmas, gal nusispjaut ir visai nebesidaryt.... blush2.gif
Atsakyti
As genetinius tyrimus atlikau Sveikatos namuose, ten taip pat reiks palaukti, bet ne tiek, kiek Santariskese, ten ta pati Butkeviciene dirba...Uz echoskopa mokejau 75 lt su siuntimu.Reg. nr.852400401
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 03 27, 10:32)
As genetinius tyrimus atlikau Sveikatos namuose, ten taip pat reiks palaukti, bet ne tiek, kiek Santariskese, ten ta pati Butkeviciene dirba...Uz echoskopa mokejau 75 lt su siuntimu.Reg. nr.852400401

aisku,aciui, galima butu ir palaukt santariskes,bet kad net neregistravo doh.gif ,reikes skambint i sveikatos namus,aciui
Atsakyti
Balandžio pradžioj važiuoju pas gyd. Krasovskaja nestuke.gif

Sakykit, koks tyrimų eiliškumas? Iškart echoskopuoja ir ima kraują ar vieną po kito, gal kelis kartus važiuoti reikia?

O su vyru eiti kartu konsultacijos galima?

Valgyti prieš nuvažiuojant galima (jei ne, tai blogai, skrandis man ramybės neduos)

Kas darėsi tyrimus pas Krasovskaja, kaip ji?

Ką dar reiktų žinot prieš važiuojant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 03 27, 10:36)
aisku,aciui, galima butu ir palaukt santariskes,bet kad net neregistravo  doh.gif ,reikes skambint i sveikatos namus,aciui

skambinau i sveikatos namus,registracija nutraukta iki 04.15 dienos,nes neturi zurnalo ir grafiko..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 26, 18:47)
Su siuntimu gali kreiptis pas ką nori, bet Santariškėse tik jos lyg ir tedirba  g.gif O dėl talonų, tai eilės nežmoniškos. Aš būdama apie 7sav sužinojau, kad reikia pas genetikus 14 sav, tai aišku, kad talono negavau, todėl registravaus Santarškėse, bet mokamai.
Dėl internetinio reg nieko pasakyt negaliu. Tik žinau, kad registruojantis telefonu, jie tik iki tam tikros datos registruoja. Tarkim aš skambinau apie 20 mėnesio dieną ir man sakė, jog talonai bus dalinami tik kito mėn pradžioj.. g.gif Siūlau pasiskambinti ir išsiaiškinti  mirksiukas.gif

Aciukas uz info ! 4u.gif

QUOTE(pina1 @ 2008 03 27, 08:51)
paskambinau i santariskes registruoja 06 19 dienai,apsidziaugiau kad telpu i remus,o ji sako paskui ,kad neberegistruos,nes man nera 35 metu- man 32 , taip kad nezinau....kazkoks marazmas, gal nusispjaut ir visai nebesidaryt.... blush2.gif

Gal galit Santariskiu registraturos tel.nr.,kuriuo skambinotes parasyti(gal i az).Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 03 27, 11:36)
Balandžio pradžioj važiuoju pas gyd. Krasovskaja  nestuke.gif

Sakykit, koks tyrimų eiliškumas? Iškart echoskopuoja ir ima kraują ar vieną po kito, gal kelis kartus važiuoti reikia?

O su vyru eiti kartu konsultacijos galima?

Valgyti prieš nuvažiuojant galima (jei ne, tai blogai, skrandis man ramybės neduos)

Kas darėsi tyrimus pas Krasovskaja, kaip ji?

Ką dar reiktų žinot prieš važiuojant?  g.gif

Echoskopija ir krauja paima per viena diena. Is pradziu paziuri echo, po to ima krauja. As vaziavau be vyro, nes deja maniskis dirbo, bet siaip kiek maciau visos eina su vyrais, ir pati Krasovskaja paklause, ar nera vyro uz duru?kad pakviesciau paziuret echo...tai kad vaziuok su vyru!!! thumbup.gif Valgyt ir gert viska galima!!!
Krasovskaja man labai patiko, faina daktare, ir nuotrauku man padare, nors neprasiau...o kai ejau pas ja antra echo darytis tai ir 3D ijunge parode, ir dar nuotraukyciu padare! Ir siaip maloni, viska paaiskina....
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 03 27, 17:25)

Krasovskaja man labai patiko, faina daktare, ir nuotrauku man padare, nors neprasiau...o kai ejau pas ja antra echo darytis tai ir 3D ijunge parode, ir dar nuotraukyciu padare! Ir siaip maloni, viska paaiskina....

Kaip miela! wub.gif O Jus mokamai ar nemokamai pas ja ejot?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?
Atsakyti
Ačiū, Mialina, labai. Man tikrai rūpėjo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 03 27, 20:22)
Kaip miela! wub.gif O Jus mokamai ar nemokamai pas ja ejot?
O ar visoms 2kartus daro echo?Ir dar su 3D ?

Na aš važiuoju privačiai tiesiai su ja susitarus, nes oficialiai siūlė laiką birželio pabaigoje (o man rugpjūtį jau dekretas) mad.gif
Atsakyti