Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(holi @ 2008 03 17, 15:42)
sweika,

ash gyvenu ne lietuvoje, bet manau, kad visur laikas tyrimams yra panashus. jei kalbesime apie vaisiaus vandenu tyrima, kuris duoda 100 proc. atsakyma, del genetiniu apsigimimu ir lyties, tai ji geriausia darytis 15 neshtumo savaite. (skaichiuojant nuo paskutiniu menesiniu dienos, kaip tradicishkai ir skaichiuojamas neshtumos laikas) 15 savaite  vandenu tyrima darytis geriausia todel, kad ju buna daugiau nei 14 savaite, todel tyrimo rizikos faktorius stipriai sumazheja. ash nezinau kokios eiles lietuvoje pas genetikus, bet manychiau, kad reiketu pasiskambinti ir uzhsiregistruoti gerokai ankschiau:) nezinau ir po kiek laiko lietuvoje buna atsakymai. mano shalyje atsakymas del triju dazhniausiu apsigiminu: dauno, edvardsono ir palau+vaiko lytis, buna po 48 val. o ishsamus tyrimas del visu likusiu berods 17 apsigimimu po 3 savaichiu.

Taip pat ir Lietuvoje bent jau man buvo. PRISCA tyrimo ats buvo po dvieju dienu,o kai jau Kaune dariausi issamius tyrimus kraujo,tai po poros sav ats,vaisiaus vandenu po triju sav,kiek girdejau.
Atsakyti
Turiu nemokama talona Vilniuje pas genetikus. Balandzio 14 diena. Gal kuriai labai reikia bet nespejo uzsirasytis?Tai galeciau perleisti...
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 03 18, 14:31)
Taip pat ir Lietuvoje bent jau man buvo. PRISCA tyrimo ats buvo po dvieju dienu,o kai jau Kaune dariausi issamius tyrimus kraujo,tai po poros sav ats,vaisiaus vandenu po triju sav,kiek girdejau.

man labai reiktu, nes as mokamam uzsirasiau, nes bvietu nera...
Papildyta:
ups, ne tam parasiau mialina - labai man reiktu to taloniuko, jei pati neisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2008 03 19, 11:06)
man labai reiktu, nes as mokamam uzsirasiau, nes bvietu nera...
Papildyta:
ups, ne tam parasiau mialina - labai man reiktu to taloniuko, jei pati neisi  4u.gif

rezervuoju. jei sugalvosi - rasyk i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2008 03 19, 12:29)
rezervuoju. jei sugalvosi - rasyk i az ax.gif

Atrasiau tau i AZ
Atsakyti
taloniukas jau "perimtas" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kazin ne per velai 18sav pirma karta eiti pas genetikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 22 kovo 2008 - 00:09
QUOTE(Dzesika @ 2008 03 22, 01:08)
Sveikutes,
Kazin ne per velai 18sav pirma karta eiti pas genetikus?

Žinai, jei tau tikrai yra kokių rizikų, po kraujo tyrimo, tai paskubėk. O jei tik savo malonumui, geriau ilsėkis ramybėje... biggrin.gif ir džiaukis nestuke.gif
Pati per savo "didelį" smalsumą, pasidariau kraujo tyrimus 14 sav. niekas nesiuntė. doh.gif , ir... 6 savaitės nerimo, pakartotino kraujo tyrimo ir galutinis vandenų tyrimas. Vidinis drebulys, vyro ir visų aplinkinių jaudinimas, (apie pačios nerimą, nebekalbu...), kol sužinai, "Jums viskas gerai". schmoll.gif daugiau taip nedarysiu.
Nors, jei būtų buvusi kita diagnozė... g.gif nežinau, kiekvienam savo. Nors kaip pagalvoji g.gif argi gaila to kraujo? Taigi, pasitark su savo gydytoja ir spręsk pati ar nori tos košės. ax.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baabausis: 22 kovo 2008 - 12:08
Norejau Jusu paklausti-ar nesciosioji,norinti atlikti triguba genetini tyrima (man rekomenduota pasidaryti 11-14sav.,turesiu siuntima kai zinosiu,kad jau nestuke.gif )Santariskese ,turetu kreiptis tik pas siuos gyd.:N.Krasovskaja,E.Butkeviciene ar pas bet koki kita gyd.-genetika?Ziurejau registracija internetu-tai talonai tik birzelio pabaigai doh.gif .Tai taip iseina jei pvz.dabar suzinociau jog esu nestuke.gif ,na geriausiu atveju 5sav.nestumas-tai birzelio pab.(talonu yra birzelio 18dienai)jau butu 16sav. nestumas:oh .Tai gal visos registruojasi dar nezinodamos,kad nestuke.gif .Pasimeciau visai doh.gif .
Daug skaiciau jusu temoje,bet visko perskaityt nespeju doh.gif .Nepykit ir parasykit jei kuri zinot ir turit laiko mirksiukas.gif .Aciu!Sekmes visoms! 4u.gif Sveiku Jums mazuliuku! wub.gif
Papildyta:
Ir dar klausimelis-registracijoj raso PIRMINE KONSULTACIJA.tai butent tokios man ir reiketu?Ar ne?Jos metu viska ir atliktu-echoskopija,kraujuka paimtu?Ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
O gal ta registracijos internetu sistema dar neveikia?Susibalamutijau visai.Uzsiregistravau,atsiunte patvirtinancia sms telefonu,bet vistiek dar teberodo,kad tas laikas laisvas doh.gif .Ar bandet kas taip registruotis?
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 03 26, 17:22)
Norejau Jusu paklausti-ar  nesciosioji,norinti atlikti triguba genetini tyrima (man rekomenduota pasidaryti 11-14sav.,turesiu siuntima kai zinosiu,kad jau  nestuke.gif )Santariskese ,turetu kreiptis tik pas siuos gyd.:N.Krasovskaja,E.Butkeviciene ar pas bet koki kita gyd.-genetika?Ziurejau registracija internetu-tai talonai tik birzelio pabaigai  doh.gif .Tai taip iseina jei pvz.dabar suzinociau jog esu  nestuke.gif ,na geriausiu atveju 5sav.nestumas-tai birzelio pab.(talonu yra birzelio 18dienai)jau butu 16sav. nestumas:oh .Tai gal visos registruojasi dar nezinodamos,kad  nestuke.gif .Pasimeciau visai  doh.gif .
Daug skaiciau jusu temoje,bet visko perskaityt nespeju  doh.gif .Nepykit ir parasykit jei kuri zinot ir turit laiko  mirksiukas.gif .Aciu!Sekmes visoms! 4u.gif Sveiku Jums mazuliuku! wub.gif
Papildyta:
Ir dar klausimelis-registracijoj raso PIRMINE KONSULTACIJA.tai butent tokios man ir reiketu?Ar ne?Jos metu viska ir atliktu-echoskopija,kraujuka paimtu?Ar klystu? blush2.gif

Su siuntimu gali kreiptis pas ką nori, bet Santariškėse tik jos lyg ir tedirba g.gif O dėl talonų, tai eilės nežmoniškos. Aš būdama apie 7sav sužinojau, kad reikia pas genetikus 14 sav, tai aišku, kad talono negavau, todėl registravaus Santarškėse, bet mokamai.
Dėl internetinio reg nieko pasakyt negaliu. Tik žinau, kad registruojantis telefonu, jie tik iki tam tikros datos registruoja. Tarkim aš skambinau apie 20 mėnesio dieną ir man sakė, jog talonai bus dalinami tik kito mėn pradžioj.. g.gif Siūlau pasiskambinti ir išsiaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal galite parasyti, kur skambintis del genetiniu tyrimu i santariskes ir sveikatos namus. blush2.gif
kaxzkada pati parasiau kitoms, o dabar neberandu g.gif
Atsakyti