Vilnietes, gal galite parasyti kur Vilniuje yra tas genetikos centras ir kaip tiksliai jis vadinasi???ar jus ginekologas pas konkretu genetika nukreipia???
QUOTE(infanzia @ 2008 03 10, 10:53)
Vilnietes, gal galite parasyti kur Vilniuje yra tas genetikos centras ir kaip tiksliai jis vadinasi???ar jus ginekologas pas konkretu genetika nukreipia???
bent jau mane siuntė į Santariškių klinikas pas genetikus. Konkretaus daktaro nesiūlė.
QUOTE(infanzia @ 2008 03 10, 12:53)
Pas konkretu daktara nekreipe,pas ka laikas bus tas ir priima.. . o genetikos centras yra Santariskiu 1. Ten yra ligonine (kairej kelio pusei vaziuojant is centro), o prie ligonines is desines puses stovi poliklinika, tai toj poliklinikos paskutiniam aukste ir yra genetikos centras
o kuri nors lankėsi pas genetiką ir darėsi echo kaipėdos ligoninėje? aš ten užsiregistravau
kiek paskaičiau, tai visos masiškai lankosi VLN, bet man laikas spaudžia, tai gavau vietelę klaipėdoje? gal kokių atsiliepimų turite būčiau labai dėkinga
kiek paskaičiau, tai visos masiškai lankosi VLN, bet man laikas spaudžia, tai gavau vietelę klaipėdoje? gal kokių atsiliepimų turite būčiau labai dėkinga
Labai noreciau Jusu visu paklaust jus savaites (kada apsilankyt pas genetikus ) skaiciuojat nuo pastojimo dienos ar nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos.
Is anksto labai aciu uz atsakymus
QUOTE(Eura @ 2008 03 13, 11:32)
Labai noreciau Jusu visu paklaust jus savaites (kada apsilankyt pas genetikus ) skaiciuojat nuo pastojimo dienos ar nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos.
siaip nestumo savaites skaiciuoju nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos (tada ir pastojimo data sake mano gine),o pagal vaisiaus ismatavus nestumas keliom dienom pazenges i prieki leliukas greiciau vystosi
QUOTE(henika @ 2008 03 12, 16:52)
o kuri nors lankėsi pas genetiką ir darėsi echo kaipėdos ligoninėje? aš ten užsiregistravau
Aš buvau Vln, nes ginė ten siuntė, o kad yra ir Klp sužinojau tik grįžus. Ryt eisiu pas ginę, tai paklausiu dėl Klp, nes Vln aš nedariau kraujo tyrimo, tai pasidaryčiau čia. O kiek laiko reik laukt priėmimo?
Uzisariau i KMUK pas Serapina,nes Vilniuj patekt neimanoma eiles labai didziules, gal galit pasakyt koks adresas KMUK konsultacinės poliklinikos?
Ir kokie atsiliepimai apie p.Serapina?
Dekoju
Dekoju
QUOTE(Eura @ 2008 03 14, 09:38)
Uzisariau i KMUK pas Serapina,nes Vilniuj patekt neimanoma eiles labai didziules, gal galit pasakyt koks adresas KMUK konsultacinės poliklinikos?
Dekoju
Dekoju
As buvau pas Serapiną, tai jaunas vyrukas. Visai patiko, paaiškina viską kas neaišku. O adresas yra www.kmuk.lt (prie centrinio įėjimo dešinėj pusėj pastatas. talonėlį atsiimt 3 aukšte)
Sveikutes,aš del Klaipėdos genetikos centro,irgi einu ten kovo21 dieną,20 -echo pas Locaitienę,o kitą dieną pas genetikę,tik dabar kai paskaičiau jus visos skirtingo dydžio neštumo einat,man bus nepilnos 11 savaičių,na taip taloną gavau,jie registruoja po 20 einamo mėnesio dienos sekančiam mėnesiuj,bent jau man taip mano gyd. sakė,einu pas Janušą. Tai va kaip išeina kad laukiau mėnesį,nes registravausi vasario 20 O genetikė viena yra,moterjs,pavardę pamiršau
QUOTE(Eura @ 2008 03 14, 09:38)
Dekoju
Dekoju
Jo,vakar nesiau echoskopo ats i 308 kab KMUK konsultacines poliklinikos,tai kabinete buvo Serapinas.Pirma karta ji maciau,bet tikrai fainuoliukas daktarelis pasirode,ir malonus labai,ir linksmas. Manau,kad jis-vienas is tu mediku,kuris tikrai neberia tiesos i akis be paguodos.
Toks zemo ugio ir visai jaunas atrodo.
As pati karta buvau pas Sereikeine ar Sireikiene,dabar bijau suklist pavarde,tai taip pat maloni genetike
KMUK polikliniko adresas ir planelis,kaip atvaziuoti iki jos is skirtingu Lietuvos pusiu: http://www.kmuk.lt/
Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 03 05, 10:50)
Niu štai,aš jau stojau į vėžes,pagaliau po truputį judu į priekį,kad sužinoti,ar mano vaikutis pilvelyje tikrai sveikas.
vakar su siuntimu važiavau į KMUK pas genetikę konsultuotis,tai nusiuntė tigubą kraujo tyrimą darytis ir kovo 14 d. echoskopa į Kauno klinikų moterų konsultacijoje.Kraujo tyrimų ats bus po 2 sav.,tada jei dar vizgi padidėjusią riziką rodys,sekančia dieną darys vaisiaus vandenų tyrimą-bus galutinis tyrimas.
Turbūt,kaip ir man,taip ir daugumai kyla klausimas,ar mokami tyrimai. Tai galiu atsakyti dabar jau pati,kad jei turite siuntimą ir esate socialiai drausta-TYRIMAI NEMOKAMI
P.S. SEREIKIENĖS TEL NR,KURI KONSULTUOJA KMUK 308 KAB. TEL NR.: 8 (37) 326771 jei kam reiktų. Gydytoja tikrai maloni,labai aiškiai viska išaiškina
vakar su siuntimu važiavau į KMUK pas genetikę konsultuotis,tai nusiuntė tigubą kraujo tyrimą darytis ir kovo 14 d. echoskopa į Kauno klinikų moterų konsultacijoje.Kraujo tyrimų ats bus po 2 sav.,tada jei dar vizgi padidėjusią riziką rodys,sekančia dieną darys vaisiaus vandenų tyrimą-bus galutinis tyrimas.
Turbūt,kaip ir man,taip ir daugumai kyla klausimas,ar mokami tyrimai. Tai galiu atsakyti dabar jau pati,kad jei turite siuntimą ir esate socialiai drausta-TYRIMAI NEMOKAMI
P.S. SEREIKIENĖS TEL NR,KURI KONSULTUOJA KMUK 308 KAB. TEL NR.: 8 (37) 326771 jei kam reiktų. Gydytoja tikrai maloni,labai aiškiai viska išaiškina
[PAPILDYTA 2008 03 15]
jau zengiau ir antra zingsneli del genetiniu tyrimu,tai dabar dar armesne esu.Dare echoskopa ginekologe Bagušytė (be galo maloni gydytoja) net pasigailejau,kad rankineje net sokolado neturejau
Pradzioje pakonsultavo,paklause,kokiom rimtom ligom persirgus.Pasirodo mano korteleje uzdetas minusiukas del cukrinio diabeto,nors manes niekas neklause ar yra gimineje sios ligos atveju.Tai sake,svarbus kriterijus,kad mociute,teta serga,nes ir man papildomas stebejimas bus del to. Be to labai nuramino,kai manes paklausus,kodel dariausi genetinius tyrimus,isgirdo,kad tai buvo gines pasulymas,o mano sutikimas.Tai sako,tik del to,o pagrindo jokio nebuvo
Buvo labai nustebusi,kad be reikalo buvau nugazdinta,be reikalo buvo pradeti daryti tyrimai.
Bet as esu laiminga,kad jei ne mano gines uzvirta kose,nebuciau patekus i KMUK pas Bagušyte,kuri per echo viska smulkiai rode ekrane ir foto mazylio (-es) dave.
Iš kabineto isejau labai rami,laiminga.Dabar antradieni dar skambinsiu del kraujo ats,bet manau,kad jie bus geri.
QUOTE(Eura @ 2008 03 13, 11:32)
sweika,
ash gyvenu ne lietuvoje, bet manau, kad visur laikas tyrimams yra panashus. jei kalbesime apie vaisiaus vandenu tyrima, kuris duoda 100 proc. atsakyma, del genetiniu apsigimimu ir lyties, tai ji geriausia darytis 15 neshtumo savaite. (skaichiuojant nuo paskutiniu menesiniu dienos, kaip tradicishkai ir skaichiuojamas neshtumos laikas) 15 savaite vandenu tyrima darytis geriausia todel, kad ju buna daugiau nei 14 savaite, todel tyrimo rizikos faktorius stipriai sumazheja. ash nezinau kokios eiles lietuvoje pas genetikus, bet manychiau, kad reiketu pasiskambinti ir uzhsiregistruoti gerokai ankschiau:) nezinau ir po kiek laiko lietuvoje buna atsakymai. mano shalyje atsakymas del triju dazhniausiu apsigiminu: dauno, edvardsono ir palau+vaiko lytis, buna po 48 val. o ishsamus tyrimas del visu likusiu berods 17 apsigimimu po 3 savaichiu.