Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(megule @ 2008 03 03, 09:54)
Taip, tyrimą dariausi Senajame bokšte.Tykimybė Dauno sindromui 1:151. Aš maniau,kad jau kai nuvyksiu dabar i Kauną-iškart darys vaisiaus vandenų tyrimą?Tai, greičiausiai visgi pirma kraujo tyrimai ir jei jie geri,tada nebereikės vėl važiuoti vaisiaus vandenų tyrimui? smile.gif  thumbup.gif

sėkmytės ir tau, "Baabausiuk"  mirksiukas.gif

Tikėkimės, kad taip bus. Mat aš čia aprašiau savo atvejį. Nemanau, kad Kaune dirbtų kitokie gydytojai negu Vilniuje. Jei siūlytų iš karto vandenų tyrimą, gal garsiai paabejok ar kraujo tyrimams, kuriuos darei Šiauliuose, nepakenkė kelionė iki laboratorijos? Na svarbiausia neišsigąsk, o gimda pradės spazmuoti, pati mačiau, koks guzas susidaro nuo nervų, tada leliui nelieka vietos biggrin.gif
Sėkmės rytoj Kaune, ir brūkstelk, kai gryši... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kira13 @ 2008 03 03, 08:49)
Sveika, miss! Dziugu, kad echo geras!
    Mano echo taip pat buvo normoje, bet kraujo tyrimai rode padidejusia rizikos tikimybe. Nei echo, nei zodine konsultacija neduoda skaiciu. Patys genetikai siulo tirtis toliau prie tikimybes 1:250, tai is kur jie "zino" tavaja tikimybe? Atleisk, kad siulau patarima, kurio neprasei  blush2.gif . Man genetikai nerekomendavo tirti vandenu prie 1:129, bet ginek. suabejojo, echoskopuotoja, nors ir matydama normalu vaizda, taip pat pasikliove skaiciais ir pritare amniocentezes atlikimui. Ir as labai dziaugiu0si pakeitusi nuomone ir atlikus ta procedura...

Sveika,
As sutinku su tavo nuomone, kad zodine konsultacija ir echo neparodo skaiciu. Esme yra ta, kad pas mane nera labai priezasciu, del ko reiketu nerimauti del apsigimusio vaikelio. Kraujas labai geras, seimose genetiniu ligu lyg ir nera, o tyrimes mes del sventos ramybes. Todel ir nerekomendavo daryti tolimesniu tyrimu.

Sekmes ir ramybes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 03 03, 11:58)
Kraujas labai geras,

Ta prasme- kraujo PRISCA tyrimas labai geras? Tada turbut neverta toliau blusineti.

Bet jei tik siaip "kraujas labai geras"- tai dar nieko nereiskia, deja. Nes biocheminiai ir kiti bendri tyrimai netiria reikiamu hormonu.

Mano echo buvo idealus (net jaunai mergickai jis butu super), o PRISCA - nelabai (nors bendri kraujo tyrimai buvo puikus). Todel pasidariau vandenu tyrima.

Nenoriu nieko gasdinti. smile.gif Pasikliaukim savo genetikais. smile.gif
Atsakyti
gal kuri žinot,ar kai genetikai jau su siuntimu tiria Vilniuje ar Kaune, ar gali padaryti vaisiaus foto nuotraukyte smile.gif gavom viena savo leliaus,bet kipsiukas, eilini karta,kai tik pasiklausiam gines,gal matosi,kokios lyties,tai jis, chapt,ir atsuka užpakaliuka lotuliukas.gif krečia pokštus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 03 03, 15:41)
Ta prasme- kraujo PRISCA tyrimas labai geras? Tada turbut neverta toliau blusineti.

Bet jei tik siaip "kraujas labai geras"- tai dar nieko nereiskia, deja. Nes biocheminiai ir kiti bendri tyrimai netiria reikiamu hormonu.

Mano echo buvo idealus (net jaunai mergickai jis butu super), o PRISCA - nelabai (nors bendri kraujo tyrimai buvo puikus). Todel pasidariau vandenu tyrima.

Nenoriu nieko gasdinti.  smile.gif Pasikliaukim savo genetikais.  smile.gif

As pilnai sutinku su sia nuomone!!! Nes , deja, apsigimes vaikelis gali gimti ir sveikoj jaunoj seimoj, kurios net ir tolimoj giminej nera jokiu apsigimimu... verysad.gif
Tai kad mano nuomone tirtis verta!
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 03 03, 14:50)
gal kuri žinot,ar kai genetikai jau su siuntimu tiria Vilniuje ar Kaune, ar gali padaryti vaisiaus foto nuotraukyte  smile.gif  gavom viena savo leliaus,bet kipsiukas, eilini karta,kai tik pasiklausiam gines,gal matosi,kokios lyties,tai jis, chapt,ir atsuka užpakaliuka  lotuliukas.gif  krečia pokštus.  bigsmile.gif

Dariausi Kaune. Padarė nuotraukytę, nors ir neprašiau. smile.gif Bet kaip suprantu, dar priklauso nuo ultragarso laiko. Berods nuo 18 savaičių jau mažai kas daro nuotraukas, nes sako, kad lelius per didelis jau būna. smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 03, 16:19)
Dariausi Kaune. Padarė nuotraukytę, nors ir neprašiau. smile.gif Bet kaip suprantu, dar priklauso nuo ultragarso laiko. Berods nuo 18 savaičių jau mažai kas daro nuotraukas, nes sako, kad lelius per didelis jau būna. smile.gif.

niu man mano gine irgi taip sakė,kad jau vėlaiu tai nebetelpa leliukas i foto,tai nebedaro dauguma to fotkyčių kinderiukų smile.gif kitoms padaro,bet is keliu daliu:galvyte,kunelis ar pan. g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Ryt važiuoju Į Vilniaus santariškių genetikos centrą. Kuo toliau tuo neramiau daros, nors ginė sako, jog viskas pas mane bus OK. Siunčia tik dėl atsargumo.
Beje, noriu paklaust, ar jūs einat su vyrais?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 03, 17:45)
Labas visoms  4u.gif

Ryt važiuoju Į Vilniaus santariškių genetikos centrą. Kuo toliau tuo neramiau daros, nors ginė sako, jog viskas pas mane bus OK. Siunčia tik dėl atsargumo.
Beje, noriu paklaust, ar jūs einat su vyrais?

As tai su vyru vaziavau bigsmile.gif

O siaip tai nerimauti reikia tada, kada tikrai yra pagrindas, o ne kai pacios prisigalvojam butu ir nebutu bedu. Kuo daugiau teigiamu emociju, tuo geriau leliukui 4u.gif .

Gal kai kurioms ir atrodysiu lengvabudiskai, bet as nelinkusi paranojiskai galvoti, kad mano vaikelis bus nesveikas, jei ne vienas gydytojas tvirtina, kad viskas gerai. Net ir tie tyrimai ne visagaliai ir ne viska parodo. As nesu pries tyrimus, tiesiog kiekvienam sava situacija ir savas pasirinkimas.

Sekmes visoms su tyrimais! 4u.gif

Atsakyti
Kadangi turėjau vieną nesivystantį, o šį kartą pastojau po stimuliacijų, tai ir noriu įsitikint, jog viskas tvarkoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 03, 18:51)
Kadangi turėjau vieną nesivystantį, o šį kartą pastojau po stimuliacijų, tai ir noriu įsitikint, jog viskas tvarkoj  blush2.gif

Linkiu, kad viskas butu kuo puikiausiai ir sulauktum issvajoto mazylio! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visai pasimeciau.... g.gif Dar vasario pradzioje uzsirasiau genetiniams tyrimams, nes mano ginekologe, pas kuria lankiausi privaciai, sake, kad del amziaus reikia pasidaryti ir kad genetinius turimus daro tik po 12 sav. nestumo. Vakar moteru konsultacijoje "prisirasiau" prie nesciuju konsultacijos (Kaune, klinikose), sakau, man reikes, kad siuntima parasytumete, o man akusere "Tai kam jums kazkur eiti, genetinius mes ir cia vietoje iki 12-os sav. padarome..."!???
Gal kas nors ka nors apie tai suprantate?
Atsakyti