Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

Sveikos mergaites,

As irgi siandien buvau pasidaryti genetinius tyrimus. Tyrimai apsiribojo konsultacija ir echo. Per echo viskas normoje atrode, todel gydytoja tolimesniu tyrimu neskyre, nes nera pagrindo thumbup.gif

Linkiu visoms geru rezultatu, sveiku zirniuku ir geru emociju besilaukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 02 29, 13:14)
Sveikos mergaites,

As irgi siandien buvau pasidaryti genetinius tyrimus. Tyrimai apsiribojo konsultacija ir echo. Per echo viskas normoje atrode, todel gydytoja tolimesniu tyrimu neskyre, nes nera pagrindo  thumbup.gif

Linkiu visoms geru rezultatu, sveiku zirniuku ir geru emociju besilaukiant  4u.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
Tik man labai keista toks daktaru atkalbejimas...man irgi padarius echo genetike siule nedaryti kraujo tyrimo, atseit viskas tvarkoj...bet juk tokia liga ,pvz. kaip dauno sindromas, neimanoma nustatyt vien tik is echo....kiek daug yra atveju, kai echo geras..o kraujas rodo apsigimimu didele rizika!
As taves negasdinu, tiesiog man tai yra labai keista, ir as vistiek manau jei jau eini darytis gen tyrimus, tai reikia daryti visus ( t.y. ir krauja ir echo )
Atsakyti
Dauno sindroma per echo pagal nosies kauliuka ziuri. Daznai jo visai nebuna arba buna labai mazas. Tai pagal tai gydytoja sake, kad sitas tikrai atkrenta.
Tikiuosi, kad ir bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss: 29 vasario 2008 - 12:40
Sveikutes visos, kurios išgyveno neramias dienas ir kurios palaiko tas, kuriu dar tik laukia tyrimai. verysad.gif
Mano pilveliui 18 sav. kraujo tyrimas parode padidejusią riziką Dauno sindromui. Siunčia į Kauno konsulatcinę polikliniką pas gyd. Sireikienę vaisiaus vandenų tyrimui. Mano gine susiskambino su ja,kad mane priims antradienį ir net nebebuvo progos išsiklausinėti,kaip ten kas vyks ir kiek tas nemalonus dalykas kainuos?
Gal kuri žinote daugiau? Aš Šiaulietė. Tai pirmiausiai iškilo klausimas:
1.Kaip tą polikliniką rasti ir kaip sužinoti?
2.Kiek vaisiaus vandenų tyrimas kainuos?
Tai kelią iki poliklinikos jau radau internete, o daugiau nežinia.

Dar vis ant širdelės neramu, kokie bus galutiniai rezultatai?
Toks laukiamas leliukas, taip noris tikėti, kad viskas bus gerai, bet kol nežinau ats,negaliu būt rami. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 02 29, 14:40)
Dauno sindroma per echo pagal nosies kauliuka ziuri. Daznai jo visai nebuna arba buna labai mazas. Tai pagal tai gydytoja sake, kad sitas tikrai atkrenta.
Tikiuosi, kad ir bus viskas gerai smile.gif

Bus viskas gerai, pamatysi!!! 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(megule @ 2008 02 29, 19:35)
Sveikutes visos, kurios išgyveno neramias dienas ir kurios palaiko tas, kuriu dar tik laukia tyrimai. verysad.gif
Mano pilveliui 18 sav. kraujo tyrimas parode padidejusią riziką Dauno sindromui. Siunčia į Kauno konsulatcinę polikliniką pas gyd. Sireikienę vaisiaus vandenų tyrimui. Mano gine susiskambino su ja,kad mane priims antradienį ir net nebebuvo progos išsiklausinėti,kaip ten kas vyks ir kiek tas nemalonus dalykas kainuos?

Toks laukiamas leliukas, taip noris tikėti, kad viskas bus gerai, bet kol nežinau ats,negaliu būt rami. unsure.gif

Nepergyvenk, ir nesinervuok, nors pati suprantu kad labai sunkus tas laukimas...bet p[amatysi, viskas tavo mazuliukui bus gerai! thumbup.gif
O kokia tau nustate rizika?
P.S. Del vandenu tyrimu nieko nezinau, nes nedariau, bet kiek zinau uz juos nereikia moketi...
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 02 29, 19:35)

Jei turi siuntima , nieko nekainuos ax.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
labai stengiames galvoti,kad viskas ok yra. Tikimybe Dauno sindromui 1:151 pagal PRISCA tyrima,tai antradieni i Kauna vaz vaisiaus vandenu tyrima darytis.Biski nerimauju,kad nepersileisciau,nors lyg ir negresia,jau 4.5 men nestumo be problemu praejo smile.gif
ačiū saulytės už palaikymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 03 01, 13:39)
labai stengiames galvoti,kad viskas ok yra. Tikimybe Dauno sindromui 1:151 pagal PRISCA tyrima,tai antradieni i Kauna vaz vaisiaus vandenu tyrima darytis.Biski nerimauju,kad nepersileisciau,nors lyg ir negresia,jau 4.5 men nestumo be problemu praejo  smile.gif
ačiū saulytės už palaikymą  mirksiukas.gif

Persileidzia tik tos kur ir taip gresia persileidimas, taip man sake ta genetike, taip kad tai neturi jokios ytakos. Man neskaudejo ir nepersileidau , dziaugiuosi kad dariau tyrima, tolesnis nestumas buvo ramus mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau pradejau galvoti,kad mano pilvelyje nestuke.gif sveikut sveikutelis mazylis auga,bet vistiek tyrimus vaziuosiu darytis,kad galeciau ramiai laukti gimdymo be pasaliniu neigiamu minciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 02 29, 18:35)

Sveika, pirmas klausimas, kur darei kraujo tyrimą? Jei Senajame bokšte, tai labai netikėk jų rodmenimis. Manau, kai nuvažiuosi turėtų daryti ehoskopiją ir kaip kas sakė, žiūrės pagal nosies kaulą, p po to dar kartą kraujo tyrimą ir tik paskui spręs ar daryti vandenų tyrimą. Panašiai, nutiko man. Tik aš buvau Vilniuje. Gydytoja padariusi echoskopija nuramino, bet dar paėmė kraują. Laukiu atsakymo ir tikuosi laimingos pabaigos. nu blogiausiu atveju teks daryti tą tyrimą su vandenimis. Nors dar primenu, kad kraujo tyrimas tik 60 proc. patikimumo, nes kraujo serumas keičiasi kas 2 dienos. Bus viskas gerai. smile.gif TURI BŪTI GERAI biggrin.gif
SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2008 02 29, 11:14)
Sveikos mergaites,

As irgi siandien buvau pasidaryti genetinius tyrimus. Tyrimai apsiribojo konsultacija ir echo. Per echo viskas normoje atrode, todel gydytoja tolimesniu tyrimu neskyre, nes nera pagrindo  thumbup.gif

Linkiu visoms geru rezultatu, sveiku zirniuku ir geru emociju besilaukiant  4u.gif

Sveika, miss! Dziugu, kad echo geras!
Mano echo taip pat buvo normoje, bet kraujo tyrimai rode padidejusia rizikos tikimybe. Nei echo, nei zodine konsultacija neduoda skaiciu. Patys genetikai siulo tirtis toliau prie tikimybes 1:250, tai is kur jie "zino" tavaja tikimybe? Atleisk, kad siulau patarima, kurio neprasei blush2.gif . Man genetikai nerekomendavo tirti vandenu prie 1:129, bet ginek. suabejojo, echoskopuotoja, nors ir matydama normalu vaizda, taip pat pasikliove skaiciais ir pritare amniocentezes atlikimui. Ir as labai dziaugiu0si pakeitusi nuomone ir atlikus ta procedura...
Atsakyti
QUOTE(Baabausis @ 2008 03 02, 12:59)
Sveika, pirmas klausimas, kur darei kraujo tyrimą? Jei Senajame bokšte, tai labai netikėk jų rodmenimis. Manau, kai nuvažiuosi turėtų daryti ehoskopiją ir kaip kas sakė, žiūrės pagal nosies kaulą,  p po to dar kartą kraujo tyrimą ir tik paskui spręs ar daryti vandenų tyrimą. Panašiai, nutiko man. Tik aš buvau Vilniuje. Gydytoja padariusi echoskopija nuramino, bet dar paėmė kraują. Laukiu atsakymo ir tikuosi laimingos pabaigos. nu blogiausiu atveju teks daryti tą tyrimą su vandenimis. Nors dar primenu, kad kraujo tyrimas tik 60 proc.  patikimumo, nes kraujo serumas keičiasi kas 2 dienos. Bus viskas gerai.  smile.gif  TURI BŪTI GERAI  biggrin.gif
SĖKMĖS  mirksiukas.gif

Taip, tyrimą dariausi Senajame bokšte.Tykimybė Dauno sindromui 1:151. Aš maniau,kad jau kai nuvyksiu dabar i Kauną-iškart darys vaisiaus vandenų tyrimą?Tai, greičiausiai visgi pirma kraujo tyrimai ir jei jie geri,tada nebereikės vėl važiuoti vaisiaus vandenų tyrimui? smile.gif thumbup.gif

sėkmytės ir tau, "Baabausiuk" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megule: 03 kovo 2008 - 08:54