QUOTE(Laukine25 @ 2008 02 05, 23:37)
Sakykit, kazkoks paradoksas gaunasi:
visos, kurioms echo ir kraujo tyrimai buvo blogi, kaip susitarusios tvirtina, kad ju tikslumas yra labai zemas ir dazniausiai tie rezultatai buna visiskai paneigti vaisiaus vandenu, tai gaunasi taip, kad jei kraujo ir echo rezultatai geri ir vaisiaus vandenu tyrimo kaip ir nera reikalo ir niekas nebedarytu, tai kaip ir ramiau neturetu buti.. nes vandenu tyrimas vienintelis yra tikslus ir plius dazniausiai paneigia tuos tyrimus, kurie buvo daryti iki sio... Visiska makalyne
visos, kurioms echo ir kraujo tyrimai buvo blogi, kaip susitarusios tvirtina, kad ju tikslumas yra labai zemas ir dazniausiai tie rezultatai buna visiskai paneigti vaisiaus vandenu, tai gaunasi taip, kad jei kraujo ir echo rezultatai geri ir vaisiaus vandenu tyrimo kaip ir nera reikalo ir niekas nebedarytu, tai kaip ir ramiau neturetu buti.. nes vandenu tyrimas vienintelis yra tikslus ir plius dazniausiai paneigia tuos tyrimus, kurie buvo daryti iki sio... Visiska makalyne
ar kada nors pati darei kokią nors statistinę ataskaitą? Tada būtų aiškiau su tais procentais
Nepasitikėk ir čia, forume išsakytom patirtim. Juk toli gražu čia užsiregistravę ne visos moterys, kurios darosi genetinius tyrimus. Tiksliausiai Tau pasakytų patys genetikai. Kai nueisi, užklausk jų.
Na, man atliko amniocentezę. Kraujas "rodė" dauną daugiau kaip 1 iš 50, edvardso sindromą - 1: 207,patau - 1:5520. Žinau šeimą, kurios giminėj yra dauno sindromas, tačiau biocheminiai kraujo tyrimai nieko blogo nerodo. Vaikutis dar negimė, negaliu nieko daugiau pasakyt.
O mano amniocentezės atsakymas - jokių patologijų nerasta. Kaip ir turėtų nuraminti. Tačiau... o kas garantuos, kad laborantė nesumaišė mėgintuvėlių Kūdikius sukeičia
Taigi, jeigu apie viską ištisai galvosi, bijosi, imsi į širdį, tai išprotėt galima. Reikia šiek tiek ir gydytojais pasitikėti.
Ir visai pabaigai... metuose yra 365 dienos. Visas jas kažkaip pragyvenome, kas 20 kartų, kas 35... bet ar kada susimastėm, kad VIENA iš jų yra mūsų mirties diena... Ar išsidavė ta diena kaip nors? Pajutot, pastebėjot? Aš tai ne auginu savo vaikus, svajoju... ir gyvenu... sėkmės ir JUMI