SVEIKOS MAMYTĖS NOREČIAU SUŽINOTI PER KIEK LAIKO GAUNAMAS ATSAKYMAS KAI PADARO GENETINI TYRIMA?
QUOTE(suuuper mamyte @ 2008 01 23, 15:13)
SVEIKOS MAMYTĖS NOREČIAU SUŽINOTI PER KIEK LAIKO GAUNAMAS ATSAKYMAS KAI PADARO GENETINI TYRIMA?
jei turi omeny kraujo tyrimą, tai man pirmadienį ryte paėmė kraują, o penktadienį ryte sužinosiu atsakymą
QUOTE(dalmentina @ 2008 01 23, 12:10)
Mergytės visai pasimečiau.Skambinausi i Vilniaus genetikos centrą mokamai rašo tik balandžio mėnesiui man jau per vėlu. Gal galit rekomenduoti kur dar Kaune ar Vilniui mokamai galėčiau papulti pas genetikus kraujo tyrimams ir echoskopui.
tiesa neparašiau jog motina ir vaikas ir vaisingumo klinikoje kaune šiuo metu nedaro Prisca kraujo tyrimo.
QUOTE(dalmentina @ 2008 01 23, 15:43)
tiesa neparašiau jog motina ir vaikas ir vaisingumo klinikoje kaune šiuo metu nedaro Prisca kraujo tyrimo.
neparašei, kiek Tau savaičių.
jeigu čia būtų pirmojo trimestro tyrimai (11-14 savaičių), tai Kaune dar gali pabandyt Via Medicoj daryti (sukilėlių pr.). Pamėgink pasiskambint ir pasiteiraut. tel. 8-37-387-979
Vilniuj nežinau. Sveikatos namus minėjo kitos.
QUOTE(dalmentina @ 2008 01 23, 16:43)
kodel nedaro. Siandien pridaviau krauja priscai. Nezinau jokiu problemu. Lauksiu rezultatu.
QUOTE(nelabai @ 2008 01 22, 15:22)
O kas cia per MirV?
As niekur pas genetikus iki 20 savaites nepatenku (nei mokamai i GC, nei i Sveikatos namus .
As tiek prisigazdinau su ta netikra skarlatina,dabar kazkokie du skusmingi spuodai atsirado ant kaklo. Vienzo-fantazuoju visokiausias baisybe, tai tai pas genetikus, kad su geru echoskopu paziuretu, noriu.
As niekur pas genetikus iki 20 savaites nepatenku (nei mokamai i GC, nei i Sveikatos namus .
As tiek prisigazdinau su ta netikra skarlatina,dabar kazkokie du skusmingi spuodai atsirado ant kaklo. Vienzo-fantazuoju visokiausias baisybe, tai tai pas genetikus, kad su geru echoskopu paziuretu, noriu.
Gal tavo ginekologe turi pazistamu genetiku ir galetu padeti su tuo reikalu? Paklausk.
QUOTE(Aile @ 2008 01 23, 20:49)
kodel nedaro. Siandien pridaviau krauja priscai. Nezinau jokiu problemu. Lauksiu rezultatu.
Na nežinau vakar man taip pasakėkai skambinausi, kad Motina ir Vaikas nėra kažkokių reagentų bus tik po mėnesio, o Vaisingumo klinikoje irgi kad šiuo metu nedaro.
QUOTE(dalmentina @ 2008 01 24, 11:40)
Na nežinau vakar man taip pasakėkai skambinausi, kad Motina ir Vaikas nėra kažkokių reagentų bus tik po mėnesio, o Vaisingumo klinikoje irgi kad šiuo metu nedaro.
Geras. Galimas daiktas. As pries pora sav. dariausi prisca bet pasake kad labaratorijoje su reagentai kazkas negerai. Kitaip sakant sugadino mano krauja.
Tai va vakar pridaviau pakartotinai. Ir viska padare nemokamai. Gali but kad man isimti padare ir krauja istirs kazkur kitur
QUOTE(Izaa @ 2008 01 22, 22:59)
klausykit mielosios o genetinius tyrimus jus savanoriskai einate ar su gydytojo nurodymu del negeru tyrimu , ar dar del kazko?????
Genetinius tyrimus atlikti pasiūlo visoms, kurios pastojimo metu yra 35 metų ir vyresnės. Dar, ginekologė įrašydama į nėščiųjų įskaitą, išklausinėja apie visokias ligas šeimoje ir artimoje giminėje, apsigimimus, negalias. Viskas priklauso nuo to, kiek moteris yra atvira arba kiek ji žino apie savo giminės žmones. Ir dar, atrodo, jeigu anksčiau nėščiosios gyvenime yra buvę persileidimai, gimė nesveiki ar negyvi vaikučiai.
Žinoma, darys ar ne tuos tyrimus, priklauso nuo moters (gal ir nuo jos vyro) nusiteikimo. Juk galima ir nedaryti.
Labas vakaras As gyvenu Airijoj ir cia man daris genetini tyrima,nes pirmas vaikas turi genetini susirgima,Alagillo sindroma. Tyrima daris uz 2sav.,kai bus 11sav.nestumo.Daris adatos tyrima,kai su adata ima gabaliuka placentos is gimdos.Sake kraujo tyrimas neduoda 100%.Bet kiek as paskaiciau,Lietuvoj didele problema papult pas genetikus.Cia jokiu problemu,kada tau reikia,tada priims,nes tyrima reikia padaryt 11-14sav.Cia anksciausias 100%-nis genetinis tyrimas.Aisku yra 1% persileidimo tikimybe.
Sveikos,
Turiu rupesti.. Vos suzinojusi, kad laukiuosi, ta pacia minute skambinau i genetikos centra (Vilniuj) ir uzsirasiau tyrimui, vasario 14 dienai. Tuo metu kraujo tyrimai rode toki nestumo laika, kad turetu ta data buti apie 12 savaite.. Dabar ginekologe po visu echo pasake, kad siandien man jau 12-13 savaite. Iki numatytos vizito pas genetikus datos dar 21 diena, o tai reiskia kad busiu bebaigianti 15 savaite. Ar jau velu kazkokiems tyrimams sis laikas? Kaip manot? Kiek skaiciau, visos pirma tyrima pas genetikus darosi apie 12 savaite..
Siaubas kaip neramu..
Gal skambintis genetikams ir maldauti kad priimtu anksciau? Nors zinant ju eiles sansai prakstiskai nuliniai...
Turiu rupesti.. Vos suzinojusi, kad laukiuosi, ta pacia minute skambinau i genetikos centra (Vilniuj) ir uzsirasiau tyrimui, vasario 14 dienai. Tuo metu kraujo tyrimai rode toki nestumo laika, kad turetu ta data buti apie 12 savaite.. Dabar ginekologe po visu echo pasake, kad siandien man jau 12-13 savaite. Iki numatytos vizito pas genetikus datos dar 21 diena, o tai reiskia kad busiu bebaigianti 15 savaite. Ar jau velu kazkokiems tyrimams sis laikas? Kaip manot? Kiek skaiciau, visos pirma tyrima pas genetikus darosi apie 12 savaite..
Siaubas kaip neramu..
Gal skambintis genetikams ir maldauti kad priimtu anksciau? Nors zinant ju eiles sansai prakstiskai nuliniai...
O man gydytoja sake, kad pats geriausias laikas apsilankymui yra 14 savaite. tai nepergyvenk. O kai as buvau pas genetike, tai visokiu dydziu pilvuku buvo mamyciu