Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(Daiva @ 2008 01 21, 15:08)
Yra naujas echoskopas smile.gif

dariausi PRISCA tyrima. Tai kiek suprantu iki 13 sav. echo + kraujo tyrimas, o po 14 sav. vien kraujo tyrima daro.
Man kazko kraujas labarotorijoj netiko. Liepe kartot bet jau bus nemokamai (dariausi ji motina ir vaikas klinikoje).
Tai idomu kartos echo ar ne?
Atsakyti
Bent jau su Arturėliu kai buvau Genetikos centre, tai pirmą kartą buvo echo plius kraujas, o antrą kartą tik echo. Bet tai MirV klinikoj tu pas genetikus eini? g.gif
Atsakyti
Panos, o einant į pakartotinį Į Sveikatos namus vėl reikia siuntimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 22, 09:40)
Bent jau su Arturėliu kai buvau Genetikos centre, tai pirmą kartą buvo echo plius kraujas, o antrą kartą tik echo. Bet tai MirV klinikoj tu pas genetikus eini? g.gif

Prisca atliko tik ginekologas, paeme krauja sesute ir i labaratorija nusiunte. Pas genetikus vaziuosiu jei bus didele apsigimimu rizika, ner ko man ten nosies kisti is eilese kamsti daryt.

nezn. man pries tris savaites dare echo. Tai mastau jei kartoja tyrima tai turetu is naujo ir vaisiu matuot. g.gif
Papildyta:
Pirmos dalies Priscos nespejau pasidaryt, vaisiai jau buvo perauge. O antra nuo 14 sav. dariausi. Bet kazko ten kazkas su mano krauju negerai pasidare (gal ispyle arba sudauze megintuveli).
Atsakyti
O kas cia per MirV?
As niekur pas genetikus iki 20 savaites nepatenku (nei mokamai i GC, nei i Sveikatos namus verysad.gif .
As tiek prisigazdinau su ta netikra skarlatina,dabar kazkokie du skusmingi spuodai atsirado ant kaklo. Vienzo-fantazuoju visokiausias baisybe, tai tai pas genetikus, kad su geru echoskopu paziuretu, noriu. verysad.gif
Atsakyti
ta paprasta genetini tyrima vadinama PRISCA daro Vaisingumo klinika (vilniuje ir kaune), Kaune dar motina ir vaikas.
VK kainuoja 145 lt, o MirV kainuoja 150Lt. Ten ta pati padaro ka ir genetikos centre. I genetikos centra verta vaziuot tik jei vaisiaus vandenis tenka tirtis. Cia jau reikia spec, irangos nes jau tyrima chromosomos t.y DNR'as.
Atsakyti
Ka tik gavau is vienos forumietes patarima ir pasinaudojau thumbup.gif . Uzsirasiau pas genetike Krasovskaja i Seimos medicinos centra vasario 25 dienai. Tai bus 19 nestuke.gif savaite bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2008 01 22, 15:11)
Ka tik gavau is vienos forumietes patarima ir pasinaudojau thumbup.gif . Uzsirasiau pas genetike Krasovskaja i Seimos medicinos centra vasario 25 dienai. Tai bus 19  nestuke.gif savaite bigsmile.gif  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

klausykit mielosios o genetinius tyrimus jus savanoriskai einate ar su gydytojo nurodymu del negeru tyrimu , ar dar del kazko?????
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 01 22, 20:59)
klausykit mielosios o genetinius tyrimus jus savanoriskai einate ar su gydytojo nurodymu del negeru tyrimu , ar dar del kazko?????

o ko čia taip garsiai parūpo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Gal kuri jūsų darėtės mokamus tyrimus, t.y. be siuntimo? Klausimų turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 01 22, 21:59)

yra kelios grupes mamyciu, vienos is smalsumo ir idomumo, kitos is perdetos baimes kad kazkas gali buti ne taip, kitos del realios rizikos, tada dazniausiai siuncia priziurintis ginekologas
Atsakyti
Mergytės visai pasimečiau.Skambinausi i Vilniaus genetikos centrą mokamai rašo tik balandžio mėnesiui man jau per vėlu. verysad.gif Gal galit rekomenduoti kur dar Kaune ar Vilniui mokamai galėčiau papulti pas genetikus kraujo tyrimams ir echoskopui.
Atsakyti