QUOTE(Vidutee @ 2008 01 16, 17:01)
Tai ir buvo vienintele indikacija-amzius.Tik kam reikalinga ta virtine tyrimu tarp kuriu turi laukt ir negali nesijaudint.O tiksliausias atsakymas tik po vaisiaus vandenu tyrimo.as ne pries tyrimus.Tada neturejau pakankamai informacijos,kad po pirmu kraujo tyr seks dar kiti,ir tai dar ne galas.ar normalu nesciai moteriai patirt tiek streso?
Tai atsisakyk tyrimu, jei Tau stresas. Man daug didesnis stresas buvo devynis menesius gyventi nezinioje su tikimybemis. Labai dziaugiuosi, kad pasidariau vandenu tyrimus, kurie tikroveje pasirode joks baubas (is moteru pasakojimu man baisiausia vieta atrode, kai duriant adata kazkas girdejo "kaip perduriami audiniu sluoksniai". Na, galvojau, susikaupiam, pasiruosiam, itempiam klausa- jei ka ne taip pradurs, tai girdesiu. Ir... NIEKO neisgirdau. Viena sekunde, ir gydytoja sako- paziurekit, mes jau vandenyse, saugiame atstume nuo vaikelio, vaikelis net nereaguoja, ar matot. Tada dar pora sekundiu, paeme maziuka kieki vandenuku, ir viskas- lipkit, keliaukit, skambinkit tada ir tada.)
Dabar zinau, kad bent jau tu triju dazniausiu apsigimimu mano vaikiukas neturi. Echoskopas leido atmesti daugybe kitu (deja, bet net ir graziausi echo ismatavimai neatmeta dauno tikimybes... O ir Edvardsa ne visada pamato). Dabar daug ramiau. Aisku, pasitaiko minciu- kad tik viskas gerai toliau klostytusi... Bet tai normalios normalios nestukes mintys. O ne tos paranojos ir saves grauzimas, kad egoistiskai sumasciau pagranduka 35 m., o jam rizikos visokios... (na, tiksliau tai JAI
).
Zodziu, kiekvienam savo. Galit nesinervint del riziku ir nusiteike auginti net ir apsigimusi vaikeli- tai tikrai jokiu tyrimu nereikia. O kitaip- verta viska pasverti ir pagalvoti.