Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(filifjonka @ 2005 02 17, 16:50)
O Economist jus kaip uzsisakinejat?  man tai jis jega  thumbup.gif
ash internete paskaitau, bet ten ne visur leidzia.. g.gif

Jei tiksliai - vyras užsakinėjo smile.gif Na pervedi pinigus (mes užsisakę metams, bet kainavo palyginus mažai smile.gif , pildai kažką ten internete ir gauni kiekvieną 1dienį ax.gif Nzn, kokiais dar būdais užsisakinėti galima
Jei kokios smulkmenos domina, galėsiu vyro paklausti.

Atsakyti
kiekviena menesi perku PANELE bet dazniausiai buna taip kad tik perverciuu ir numetu o perskaitau tik kelius labiausiai dominancius straipsnius unsure.gif
dar Edita, COsmoplitan
o kai jau visi perskaityti tai senus is naujo vartau tai kaip nauji atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
O man patinka zurnalas "namai pagal mus" rolleyes.gif
Atsakyti
ash perku Panele, Antra puse, mamishkus zurnalus, mama atnesha Zmones paskaityti
Atsakyti
Skaitau"laima","moteris","edita","panele","ekstra panele","ji","zmones","mini laima","moters savaite".Dar skaitydavau "ieva" ir 'cosmopolitan",bet paskutiniu metu man jie visai neidomus pasidare,tai nebeperku.Dar pastebejau viena dalyka,kad jei kas nutiko "zvaigzduku''padangeje,tai visi zurnalai raso apie viena ir ta pati.... blink.gif
Atsakyti
anksčiau,t.y. seniai seniai skaitydavau Laima,Ji,Panele,Moteris,Moters savaitgalis
Mano namai
Dabar Tavo vaikas,Mamos zurnalas,Mazylis,kartais Pradziu pradžia. Atrodo ir temos ten kartojasi-per visus žurnalus randi tą patį parašyta.Bet kiekvieną mėnesį žūtbūt turiu ir vėl nusipirkt ir per vieną vakarą praryt tongue.gif
Dar kartais iš tėvų paimu Sodo spalvos, ir kt. panašius
Atsakyti
O man tai labai patinka naudingi patarimai bei antra puse 4u.gif
Atsakyti
as nuolat perku panele, jau gal kokius 5-6 metus. labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
cia daug kas paminejote panele. Kuo ji tokia patraukli?
Atsakyti
Pastoviai pirkinėju tik kryžiažodžių žurnaliukus. Retkarčiais - rusišką "Dark City". Dukra kas mėnesį - "Naminuką", ne kas mėnesį - "OHO klasę". Čia neskaitant mokslinių.
Atsakyti
Man patinka laima, geri patarimai ir dar kartais ji, edita. Panele, kosmopolitan, zmones tik perverciu jei pakliuna i rankas, nes kazkaip jie man neidomus, vis apie ta pati rasliavoja. sad.gif
Drauge is GB parveze glamour. Na man labai patiko skaityti angliskai - visko iskart negali perskaityti, nes pavargsti, ir taip sakant paveiksliukai idomus blush2.gif biggrin.gif Tos vakarietiskos mados mane labai zavi... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
man patinka JI ,SODO SPALVOS,GERI PATARIMAI,KVIEČIU PRIE STALO,nors ši žurnala dabar jau perku rečiau nes labai viskas kartojasi ,geriau šiame forume kulinarijos skyrelyje pasisukioju tongue.gif
Atsakyti