Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes tai Lietuvos ryta uzsiprenumerave.Labia gerai, kai nereikia ryte begti kioska ar i pc pirkti,o ypatingai kai toks oras,arba sestadienis ir tingi keltis eiti pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
Jo, apsimoka Lietuvos rytą prenumeruoti. Vasara būna didžiule nuolaida, apie 169 lt. metams. Vien šeštadieniais pirkt išeina 182 lt. Kartu nemažai žurnalų gauni. smile.gif
Atsakyti
Pries metus vyrui dovanojau "NK" metine prenumerata. Kadangi didzioji proga buvo lapkricio pabaigoje, tai uzprenumeravau redakcijoje nuo lapkricio menesio. Deja, to menesio zurnala gavau veliau nei gruodzio... ir tik po keleto skambuciu i redakcija, bei Lietuvos Ryto platinimo tarnyba (jie isnesioja)... Man tada buvo labai pikta, nes dovanos kaip ir nebeliko... Veliau vel cirkai budavo- kol nespasiskambini, zurnalo negauni, nors kioskai juo jau kelias dienas prekiauja mad.gif Galiausiai nuejau i ta platinimo tarnyba pasiaiskinti truputi rolleyes.gif Dave zurnala jie man ten vietoj smile.gif Labai apeliavau i tai, kad noriu uzsisakyti Lietuvos ryta, bet negaliu- negi gausiu ji karta per savaite? (cia turint omeny tai, kad zurnala be raginimu gaudavau retkarciais) Tada ir duru koda sudiktavau (nors jis ir anskciau buvo pranestas...), prasiau nebeskambinti (nes budavo atnesa 6 ryto ir skambina- atseit as kitaip pamirsiu, kad zurnalas dezutej guli blink.gif ) Vat po to mano apsilankymo pasidare ramu, zurnalas visada atkeliauja laiku clap.gif
Beje, nezinau kaip paste, bet Lietuvos ryto platinimo tarnyva VISADA atnesa ipakuota zurnala (net jei leidykla jo nepakuoja)+ uzklijuoja varda, pavarde ir adresa
Nuo 2005 tureciau pradeti gauti Lietuvos ryta- tikiuosi, nesusipratimu nebebus... doh.gif
Atsakyti
Kai vasara buvo Lietuvos ryto akcija (169 Lt metams), blaskaiusi ir nezinojau, verta ar neverta uzsisakineti. Paprastom dienom visada darbe laikrascius perskaitau, tad man siaip aktualiausias sestadienis. Tuomet nusprendziau, kad neverta, bet kiekviena sestadieni toks tinginys suima kur nors eiti ta laikrasti pirkti, kad geriau jau as buciau uzsiprenumeravusi biggrin.gif
Atsakyti
Neprenumeruoju - vagia. Is dezuciu. O as nusipirksiu, visiems vagiantiesiems ant pasiutimo. Ir taip demonstratyviai nesiuosi per laiptine - tegu apsikakoja ir pasiutimo, tokio grobio neteke... biggrin.gif
Atsakyti
Mums pastininkas atnesa ir prie duru po kilimeliu pakisa, nes is dezuciu vagia. Tai labai patogu smile.gif .
Atsakyti
Tiesiog smalsu pasidare, kokius zurnalus dazniausiai skaitote? rolleyes.gif
As tai kas menesi perku "Cosmopolitan", tik kazkaip pastaruoju metu jame spausdinamos nelabai idomios temos... schmoll.gif Vis galvoju gal reikia koki kitoki zurnala nusipirkti, bet nezinau, kuri rinktis is tokios gausybes... g.gif
Pasidalinkit nuomonemis, kurie zurnalai jums idomiausi? book.gif
Atsakyti
as kazkaip patri perku retai, tai paskaitau 'pasiskolinuis' is ko nors. daba daznai tenka paskaityt zurnala vyrams A-Z ( g.gif nu panasiai kazkaip vadinsi, tipo A-Zet), tai man visai nieko.
On jei kur nugreibiu koki Cosmopolitana ra koki kita moterism zurnala, tai paskaitau mielai, bet ne visus is eiles straipsnius. Ir apie vaikus zurnalus pskaitau
Atsakyti
Iš lietuviškų skaitau tik Naująjį Židinį-Aidus, su vyru dar prenumeruojam The Economist thumbup.gif O kai man ateina "smegenų tuštėjimo metas", tai pavartau ELLE iš PKC. Ai, dar kelis sykius esu pirkusi Ievą, o ir kitus pas mamą pavartau, na bet nykuma, tiesą sakant blink.gif
Ir gi dar turiu nusipirkusi ir bandžiau skatyti tokį naują moterišką a la katalikišką Tapati... Nelabai jis man, o ir pasirodyti ketina 4 sykius per metus blink.gif
Atsakyti
As ankciau nuolat pirkau "Cosmopolitan" - nusibodo. wink.gif Tada kai laukiausi pirkau visus vaikiskus, bet irgi nusibodo. sad.gif Dabar perku "Zmones" ir "Panele". thumbup.gif
Atsakyti
neperku zurnalu. tiesiog gaila pinigu.
ka noriu galiu internete paskaityti. Ir ten tikrai daugiau nei zurnaluose. lietuvishkai, anglishkai, rusishkai.

Jei labai noriu pletku, nusiperku zmones tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2005 02 17, 16:41)
Iš lietuviškų skaitau tik Naująjį Židinį-Aidus, su vyru dar prenumeruojam The Economist  thumbup.gif  O kai man ateina "smegenų tuštėjimo metas", tai pavartau ELLE iš PKC. Ai, dar kelis sykius esu pirkusi Ievą, o ir kitus pas mamą pavartau, na bet nykuma, tiesą sakant  blink.gif
Ir gi dar turiu nusipirkusi ir bandžiau skatyti tokį naują moterišką a la katalikišką Tapati... Nelabai jis man, o ir pasirodyti ketina 4 sykius per metus  blink.gif

O Economist jus kaip uzsisakinejat? man tai jis jega thumbup.gif
ash internete paskaitau, bet ten ne visur leidzia.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 17 vasario 2005 - 16:51