Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai perku tik zurnala "Ji". Iseina i savaite viena karta, treciadieniais, o ir kaina 1,85 lt tik, o ir nera toks "lekstas" kaip kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE (abc @ 2004 09 19, 13:24)
VAKAR PIRKAU PANELE.JAU PERSKAICIAU.NIEKO PER DAUG GERO.TAIP LAUKIAU sad.gif

Aha, paskutiniu metu Paneleje labai daug reklamos, nera ka skaityti, tubut greitai nustosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 09 20, 10:44)
Aha, paskutiniu metu Paneleje labai daug reklamos, nera ka skaityti, tubut greitai nustosiu g.gif

Vat ir as tai pastebejau - reklamos daug, idomiu skaitiniu maza g.gif . Jau ir sikart nusipirkau daugiau is iprocio, abejoju, ar kita menesi bepirksiu.
Atsakyti
QUOTE (Kenzo @ 2004 09 20, 11:04)
Vat ir as tai pastebejau - reklamos daug, idomiu skaitiniu maza g.gif . Jau ir sikart nusipirkau daugiau is iprocio, abejoju, ar kita menesi bepirksiu.

Na jeigu protingai pagalvoti tai Paneles kontingentas 11-20 m. paneles, o reklamuoja ten tokius dalykus, kurie kainuoja sakyciau visai nemazai. Kazkaip reklama neatitinka.. dry.gif
Atsakyti
Man lietuviski zurnalai nekokie kazkokie dry.gif biggrin.gif Jei jau noriu paskaitinet zurnala tai perku Marie Claire rusiska, kartais Elle, bet pirmasis man geriausias, o va neseniai vyras Moteri nupirko, tai kazkokia nesamone pasirode o ne zurnalas, temos apzvelgiamos kazkaip labai pavirsutiniskai, neidomiai, nu zodziu visokia lia lia lia tralialia. Nepatiko, aa kartais Panele perskaitau, patinka zurnalo tonas, ypac komentarai skliausteliuose biggrin.gif tokiu skliausteliu pasiilgstu ir siaip spaudoj, o tai daznai labai jau rimtai apie nerimtus dalykus bandoma paistyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 09 20, 09:44)

As tai zurnalu maniake,perku labai daug ,paneles labai laukiu,nors sakau,kad kita men nepirksiu,vis tiiek perku. smile.gif Kurio zurnalo nebeperku tai moteris.Man jis neidomus,gal as dar nesusitupejus?O del reklamu,kur ju nera?Visose zurnaluose wink.gif
Atsakyti
O kiek jums metu, kad Panele skaitote? Kazkaip anksciau jis buvo paauglems skirtas rolleyes.gif Ar ten ir apsivaikiavusios randa ka skaityti? Pamenu tokius klausimus: "Su vaikinu buciavomes tamsoje. Ar as pastosiu?" ir pan. O gal as kazka painioju?
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 09 21, 17:33)
O kiek jums metu, kad Panele skaitote? Kazkaip anksciau jis buvo paauglems skirtas rolleyes.gif Ar ten ir apsivaikiavusios randa ka skaityti? Pamenu tokius klausimus: "Su vaikinu buciavomes tamsoje. Ar as pastosiu?" ir pan. O gal as kazka painioju?

biggrin.gif biggrin.gif tikrai taip, bet ne patarimus kada galima buciuotis skaitau, o interviu su visokiais lietuvos freakais ir izimybem biggrin.gif
Atsakyti
Esu pamišusi dėl vaikiškų žurnalų "Mamos žurnalas", "Tavo vaikas" ir "Mažylis". Taip pat kas mėnesį perku "Panelę" ir "Ekstrą panelę", dar "Mini" (nes priedo būna CD). Tai va kokia aš suvaikėjusi, bet man taip patinka. O dėl pasižmonėjimo tai užsiprenumeravau "Lietuvos rytą", kad sėdėdama namuose žinočiau kas pasaulyje darosi.
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau pasidometi ar prenumeruojate kokius nors zurnalus? Jei taip tai is kur?
As prenumeravau Cosmopolitan paste. Bet man kilo itarimas, nes man atnesdavo neipakuota, o parduotuveje matydavau ipakuota ir su visokiais priedais. O man atnesdavio be nieko. mad.gif
Tai dabar neapsisprendziu del kitu metu ar geriau nusipirkti parduotuveje ar uzsiprenumeruoti? g.gif
Atsakyti
Prenumeratoriai gauna nesupakuotus zurnalus todel, kad Lietuvos pastas atsisako priimti zurnalus su dovanelemis, sakydamas, kad taip nepatogu ir jie negali ideti i pasto dezutes (netelpa). Tai va.. O prekybos centruose buna prekiaujama su jomis. Gaila, aisku..
As neprenumeruoju nuo tada, kai isivedem namuose interneta. Anksciau prenumeruodavom "Lietuvos ryta" ir "Tavo vaika".
Atsakyti
del to, koki zurnala (supakuota ar ne) turi gauti, tai pasiskambink i redakcija ir pasiteirauk.
siaip as pati tai noreciau prenumeruoti, nes man patinka atidarius pasto dezute joje kazka rasti, bet kadangi metu pabaigoje islaidu ir taip pakanka, tai pinigu ir pagailiu sad.gif bet jei prenumeratoriams tikrai nepriklauso supakuoti zurnalai, tada jau geriau pirkti pc, nes tos smulkios dovaneles tikrai pakelia upa. wink.gif
prenumeruoju tik savaitgalio "LRyta" wink.gif
Atsakyti