Mes prenumeruojam "Lietuvos rytą",o šiaip kiekvieną mėnesį būtinai nusiperku "Tavo vaiką".Dar paskaitinėju Ekstra panelę","Laimą"."Moteris" nebepatinka ,nes viena reklama.
Mano savaitgalis prasideda lovoje su "Lietuvos rytu" Perskaitau "Gyvenimo būdą", "Sportą", "TV Anteną" ir keliuosi . Tuomet tikrai jaučiasi, kad šeštadienis. Mėgstamiausias žurnalas - "Panelė", tik jame jau per daug reklamos, tad mieliau renkuosi "Extra Panelė".
Mačiau kažkokį žurnalą "Veikli", atseit veiklioms moterims, gal kas skaitėt, kokie įspūdžiai?
Darbe megstu pavartyti bet koki laikrasti, parsinesta is sekretores:ar Lietuvos ryta, ar Lietuvos zinias, nesvarbu-bile tik informacijos pasisemti
Zurnalu paskutiniu metu nebeperku:nu tas pats per ta pati juose, nebent drauge koki duoda paskaityti, ar kai nuotaika prasta buna nusiperku "blevyzgu" paskaityti
Siaip jau man idomiau Supermamoj paskaityti ir parasyti
Zurnalu paskutiniu metu nebeperku:nu tas pats per ta pati juose, nebent drauge koki duoda paskaityti, ar kai nuotaika prasta buna nusiperku "blevyzgu" paskaityti
Siaip jau man idomiau Supermamoj paskaityti ir parasyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 24, 08:08) |
man labai patiko. yra tokui idomiu straipsniu, kur geriau gyventi- centre ar uz miesto, kur investuoti pinigelius, protokolo pamokeles... nu zodziu, zurnaliukas veikliai moteriai tik kad paskutiniam numery biski reklamos per daug |
Ačiū, bandysiu paskaityti, kaip gyvena veiklios moterys
Tik vat aš turbūt ir varčiau tą paskutinį numerį, kad suabejojau ar įsigyti, lauksim kito numerio
As tai kasdien Verslo zinias paskaitau darbe
Visai idomus laikrastis, priedai jo neblogi (verslo klase, investicijos).
Is moterisku zurnalu idomiausias turbut Ieva, tikrai idomiu straipsniu yra
Visai idomus laikrastis, priedai jo neblogi (verslo klase, investicijos).
Is moterisku zurnalu idomiausias turbut Ieva, tikrai idomiu straipsniu yra
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 08 26, 09:44) |
As tai kasdien Verslo zinias paskaitau darbe Visai idomus laikrastis, priedai jo neblogi (verslo klase, investicijos). Is moterisku zurnalu idomiausias turbut Ieva, tikrai idomiu straipsniu yra |
ne bet jos kaina- 6.50 atmetus fotosesijas nedaug skaitiniu lieka o Laima ir pigesne, ir storesne- ilgesnis malonumas
Mano ziniu saltinis-Lietuvos rytas, o is zurnalu aki traukia-Panele, bei dabar aktualus mamoms ir vaikams skirti zurnalai
as jau persirgau ta liga kai is miesto gryzdavau vis su nauju zurnalu moterims. nezinau tiesiog viena diena stovejau prie pilnu lentunu zurnalu, ir niekaip negalejau issirinkti kuri nusipirkti, tada ir supratau kad nieko naujo turbut juose neberandu uzsiprenumeravom Lietuvos ryta, su juo kata savaitej buna stilius. skaitymo per akis pakanka
tiesa pastebejau kitos ligos uzuomazgas, pradejau dometis knygomis
tiesa pastebejau kitos ligos uzuomazgas, pradejau dometis knygomis
Skaitau daug, anksciau paderindavom su drauge, ka pirkti, ir pasikeisdavom. Dabar ji is vyko, ir kitos tokios maniakes drauges neturiu O kad sazine manes negrauztu, visada pirkdama pagalvoju "bet juk as nerukau! Jei rukyciau, dar ne tiek cigaretem iseitu" ir be sazines grauzimo perku Laima, Ieva, Cosmo, Panele, Antra puse, dabar dar ir zmones (tipo, del programos, bet cia akiu dumimas jeigu ka Nu ka, tokio amziaus, kad jauciuosi nusipelniusi neatsisakyti tam tikru malonumu
Skaitau "Respubliką", bet ne kiekvieną dieną. Nusiperku 6dieninę, nes ten visko yra. Lietryčiu nusivyliau, nes ten spausdina baisias nuotraukas ir šiaip straipsniai pasidarė neįdomūs. O "Stilius" tai iš viso kažkoks kičas.
O žurnalai tai Cosmo, Panelė (kartais), apia namus nusiperku pasivartau, o žurnalų mamoms visai neperku, nes neatitinka temos, nerandu kaip pritaikyti.
Dabar atsirado kažkoks MINI, tai jį kartais nusiperku.
O žurnalai tai Cosmo, Panelė (kartais), apia namus nusiperku pasivartau, o žurnalų mamoms visai neperku, nes neatitinka temos, nerandu kaip pritaikyti.
Dabar atsirado kažkoks MINI, tai jį kartais nusiperku.