Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
"Panele" "Mano Namai" "Edita" "Zmones" "Ji" "Seimos sveikata"be ju neisivaizduoju savo kasdienybes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 08 sausio 2012 - 18:07
Pastaruju metu naują žurnalą "Mama ir Tėtis", jį gaunu memokamai vaiko darželyje thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
nežinau, ar čia pataikiau 4u.gif
Galbūt žinote, kur galima įsigyti nenaujų žurnalų (konkrečiai - "Nacionalinės geografijos")? Seniau pirkdavau spaudos kioskuose, vietoj beveik 13 Lt kainuodavo 6. Tačiau jau nenaujų numerių ten nebeparduoda. Kaip sakė darbuotoja, juos išveža "į centrą" (=Vilnių).
Atsakyti
"Prie kavos" ir "Naturaliaja medicina" thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka mamos zurnala skaityti.Daznai einu i biblioteka ieskoti zurnalu mamos smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai "Žmones"
Atsakyti
Iš išvardintų žurnalų nė vieno neskaitau. Vasarą kartais nusipirkdavau Žmonės, bet visada pasigailėdavau, nes vieni pletkai schmoll.gif
Šiaip labai patinka "Investuok" žurnalas, tik jau du mėnesius nepirkau, nes laiko baisiai mažai.
O daugiau nebežinau, ką dar skaitau. Seniau labai mėgdavau laikraščius, bet kad pastaruoju metu ir tie paliko pletkų lygio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 22 vasario 2012 - 18:53
COSMO perku, bet labiau iš įpratimo... unsure.gif nes skaityti tai tik keli puslapiai belikę... doh.gif
Atsakyti
Žmones
Atsakyti
Panele Panele Panele smile.gif
Dar kosmopolitanas smile.gif
Atsakyti
sveiki

esu žurnalų maniakė kaip ir tėtis mano, dabar esu ne Lietuvoje, bet kai grįžtu į Lietuvą visada perku; Žmones, Panelę, Tavo vaikas, Mamos žurnalas, Mažylis
dar dabar skaitau Panelę, kuria buvau prikaupusi ir dėl laiko stygiaus neskaičiau, dabar mėgausjuosi, nes galima sakyti visą perskaitau.
o Žmones nebevisada perku, arba prie pliažo Palangoje ar Šventojoje kur po 1 lt parduoda, nes gaila man net tų nepilnų 3 litų
Atsakyti
labas,

moteriški žurnalai - man kaip desertas: kartais, nedidelėmis dozėmis smile.gif Dažniau skaitydama pastebiu, kad temos ir interviu pašnekovai kartojasi, ir kainos nemažos įdomesnių žurnalų.

Vertinu Moterį, Intelligent Life, Verslo klasę, anksčiau Panelę kiekvieną pirkdavau, dabar turbūt išaugau bigsmile.gif Virtuvę nuo iki irgi labai pamėgau, nes pagražėjo, temos pasidarė įdomesnės. Kartais nugriebiu Žmones, bet labai jau kartais...
Mamų žurnalų irgi nebeperku, nes mano merginos jau didelės biggrin.gif
Atsakyti