antrus metus prenumeruoju Zmoniu zurnala, patinka kiekviena savaite pletkus suzinoti:)
Zurnalu nei laikrasciu niekad neperku, gaila jiem pinigu. Internete paskaitau kas man aktualu, info galima rast. Cia isvardinti zurnalai isvis nedomina, lentynuose parduotuviu esu karta kita pavarcius tuos moteru zurnalus ka ten raso, nu gi makulatura ir tiek. Pas saviskius vyrus kartais nuciumpu paskaitinet "Computer bild", "Kompiuterija".
Labiausiai patinka žurnalai "JI", "Žmonės", "Privatu". Dar įdomu paskaitinėti (pas mus remontai ir mums dabar tai labai aktualu) "Mano namai". "Cosmopolitan" kažkoks šlamštelis palikęs, vien reklama.
as anksciau skaitydavau Cosmopolitan, Moteris, Zmones (kol bendradarbe pirkdavo, tad visas kabinetas apsisviesdavo). dabar bendradarbe dekretinese, tad zurnalu nebegaunam, bet ir nelabai pasiilgstam
vienintelis zurnaliukas, kuri perku, ir net bandau susirasti visus isleistus numerius, - "Virtuve. nuo iki..." - esu juo suzaveta, kokybe popieriaus puiki, neisplysta, nenusidevi nuo dazno vartymo. receptai aiskus (bent jau dauguma). viskas, ka gaminu, pavyksta, ir dar komplimentu susilaukiu o ir estetinis vaizdas, apipavidalinimas toks skoningas, stilingas (smulkmena aisku tas virselis, bet kokia maloni ta smulkmena).
vienintelis zurnaliukas, kuri perku, ir net bandau susirasti visus isleistus numerius, - "Virtuve. nuo iki..." - esu juo suzaveta, kokybe popieriaus puiki, neisplysta, nenusidevi nuo dazno vartymo. receptai aiskus (bent jau dauguma). viskas, ka gaminu, pavyksta, ir dar komplimentu susilaukiu o ir estetinis vaizdas, apipavidalinimas toks skoningas, stilingas (smulkmena aisku tas virselis, bet kokia maloni ta smulkmena).
Aš skaitau Cosmopolitan. Domiuosi mada,tai perku L'OFICIEL žurnalą. Taip pat STILIUS PLIUS.
O ar dar leidziamas zurnalas FHM Lietuva?
Mėgstu paskaityti žmones, Ji, Rankdarbių kraitelė ir kt. kas panašu
Kurį laiką ištisai pirkdavau ir skaitydavau Cosmopolitan. Tačiau pastebėjau, kaip ten kas kažkiek laiko atsikartoja straipsniai. Galiausiai buvo taip, kad nusiperku iš smalsumo, o skaityti nebeskaitau, tik pavartau... Po to kažkaip perėjau prie tokių žurnalų, kaip "Mažylis", "Mamos žurnalas" ir pan. Matyt užaugau
QUOTE(lolopapo @ 2012 01 06, 12:41)
Zmones dazniausiai skaitau.. gal del to, kad programa kartu yra, na ir idomus straipsniai
Prenumeruoju Laima ir kiekvieną savaitę perku Žmonės. Cosmopolitan nebepatinka, viskas tik apie lovos reikalus
Kadangi prie atsakymų nėra, pasisakysiu... Pasklaidau retkarčiais žurnalą Tapati.