Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O man dabar mėgstamiausias Mada L'officiel ax.gif Dar Vogue angliškas patinka.
Tavo vaikas skaitau, nes gavau prenumeratą dovanų smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors prenumeruojate žurnalą MOTERIS? jei turite visus ar beveik visus 2010 m numerius gal galėtumėt padovanoti ar parduoti ? smile.gif
Atsakyti
Perku 2010, 2011 metų buhalterinius, mokesčių laikraščius arba žurnalus. Domina visi arba beveik visi numeriai, siūlykit ką turit. Vilniuje, bet galima ir su siuntimu. Į až.
Atsakyti
O as skaitau paskutiniu metu zurnaliuka "Prie Kavos" thumbup.gif lengvai skaitomas, idomios temos ir dar megstamu kryziazodziu nemazai mirksiukas.gif tik va pasigedau jo apklausoje??? kodel jo nera tarp pasirinkimu? ar dar apie ji nelabai kas zinote bigsmile.gif ????
Atsakyti
Kokius žurnalus šiuo metu labiausiai skaitome? Lietuvoje gan nemažas žurnalų pasirinkimas, tačiau kuriuos mes mėgstame labiausiai? rolleyes.gif ir kodėl juos mėgstame? galbūt turime ir sarašiuka kokie žurnalai nepatinka ir žinome kuom jie taip nusikalto, kad nėra verti Jūsų dėmesio lotuliukas.gif
Atsakyti
as nuolat skaitau Ji, Edita ir is Paneles vis neisaugu thumbup.gif
Atsakyti
Tokio žurnalo, kurį pirkčiau nuolat nėra, tačiau kartais paskaitau: Panelė, Žmonės, Viltys ir likimai, Gyvenimiškos istorijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 10 28, 13:28)
O man dabar mėgstamiausias Mada L'officiel  ax.gif Dar Vogue angliškas patinka.
Tavo vaikas skaitau, nes gavau prenumeratą dovanų  smile.gif

dažnai "supykstu" ant gerų žurnalų, kad jie tokie brangūs, bet geras turinys, turiu pripažinti, atitinka kainą ax.gif šįkart kaip tik už pusę kainos užsisakiau "Intellegent Life" ir "L`officiel"
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2011 04 27, 11:30)
dažnai "supykstu" ant gerų žurnalų, kad jie tokie brangūs, bet geras turinys, turiu pripažinti, atitinka kainą  ax.gif šįkart kaip tik už pusę kainos užsisakiau "Intellegent Life" ir "L`officiel"

uzsienietiski dar geriau smile.gif
GQ, The Economist, Neewsweek.
Atsakyti
Atsiprašau už šiokį tokį OT, bet gal galėtumėte užpildyti trumpą anketą apie bulvarinę spaudą. Būsiu labai dėkinga wink.gif
http://www.manoapkla...sa/275816439/1/
Atsakyti
Skaitau Mamos zurnala, mazyli, Cosmopolitan, kartais Ji, Edita. smile.gif
Atsakyti
Skaitau tą patį kaip mano mama biggrin.gif prie kavos, Laimą, Moterį. Editą. kai skaitydavo mamos žurnalą aš irgi pačiupdavau. Tad esu kaip neblogai pasikausčiusi jauna mama be vaikų biggrin.gif
Atsakyti