Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Gal žinote apie prenumeratos atsisakymą. Tikrai žinau, kad "verslo žinias" galima be problemų atsisakyti ir atskaičiuoja jau gautus numerius. Bet va niekaip nerandu pvz lrtyto ar respublikos atsisakymo g.gif
Atsakyti
Skaitydavau Cosmopolitan, bet dabar net į tą pusę nebežiūriu, visi straipsniai, temos pardėjo kartotis iš naujo doh.gif gali atsiverst kelių metų senumo žurnalą o temos tos pačios doh.gif

Žmonės.. perverčiu tik tada kai nueinu į kirpyklą, nes ten nieko geriau neturi biggrin.gif nelabai apskritai suprantu ką jame skaityt? blink.gif

Mano mėgstamiausias šiuo metu National Geographic wub.gif dar Green'as ir kartais Ozonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanatonaute @ 2010 01 08, 15:55)
Mano mėgstamiausias šiuo metu National Geographic  wub.gif  dar Green'as ir kartais Ozonas  mirksiukas.gif

Ir dar "Geo" ir "Iliustruotasis mokslas". thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o ką mieliau renkatės : tikrą žurnalą (kainuoja) ar internete esantį žurnalą? g.gif
Atsakyti
Gaila, kad negalima pažymėti kelių variantų- balsavau už Laimą, bet nuolat skaitau ir Moterį, kartais iš neturėjimo kur dėt pinigų lotuliukas.gif nusiperku Žmones. Nors nieko gero nerašo, bet iš patriotiškumo perkam vietinį laikraštį "Pajūrio naujienos".
vaikas prenumeruoja dievinamąją Musę pusę.
Internetinių nors ir nemokamų, leidinių nemėgstu- daug smagiau su žurnalu ir kavos puodeliu jaukiai susirangyti ant sofos ir pasimėgaujant paskaityti.
Atsakyti
kadangi turiu labai labai bloga iproti - skaityti valgant, tai spaudos yra daug... nuolat skaitau Kauno diena (teveliai uzsisako), Zmones (mb tualetinis skaitinys biggrin.gif ), Panele (iprotis, vis pasizadu nepirkti, nes seniai suprastejusi), Ji, Cosmo. beveik nuolat, gal kas antra numeri arba dazniau perku Laima, Moteri. dabar dar Marie Claire USA, nors sis irgi pasikeite, straipsniuku sumazejo, kurie anksciau budavo labai neblogi. ir siaip visokiu perku, bet jau ne nuolat, tai ir kazkoks apie dietas, kartais Shape, Joy, Edita ir t.t.... liga cia jau mano.... kelis men bandziau be zurnalu ar bent jau su keliais tik, ir vel grizau atgal doh.gif
mb negali mest rukyt, o as - situ nesamoniu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Buvo laikas kuomet skaičiau PANELE, vėliau perėjau prie JOY, o dar vėliau kuomet draugui pradėjau pirkt tai sustojau prie lietuviško PLAYBOY rolleyes.gif
O šiaip tai labai mėgstu saityti, tai valgau tai dar ką darau ir vis paskaitinėju kas yra po ranka, tenka ir mažųjų sesučių "magija", "Justė" paskaityt thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Aiva. @ 2010 04 25, 11:20)
mb negali mest rukyt, o as - situ nesamoniu skaityt biggrin.gif

Gerai pasakyta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka "Žmonės" 4u.gif Tikrai vertas dėmesio žurnalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man labiausiai patinka skaityti ,,MOTERI,, si zurnala perskaitau nuo pradzios iki galo,ten randu visai kitokiu straipsniu,ten visai kitokie zmones yra kalbinami,zodziu jis yra nebanalus thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi ne LT esu, labai pasiilgstu pletku zurnalu lotuliukas.gif Tai drauge vis atsiuncia: Privatu, Zmones ir pan...
Kai buvau LT - mylimiausias buvo Laima... Nezinau kodel, tiesiog toks kitoks ir tikrai idomus!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 04 30, 19:14)
Man tai labiausiai patinka "Žmonės"  4u.gif  Tikrai vertas dėmesio žurnalas  drinks_cheers.gif

na pletkus is ten paskaitau, o siaip domina zurnalai apie vaikuciu auginima, todel nuolat perku mazyli, tavo vaika, mamos zurnala rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau ka gaunu,nes pirkt dabar sau negalim leist... Anksciau pirkdavau Mamos zurnala, Tavo vaika, Mazyli
Atsakyti