Gal žinote apie prenumeratos atsisakymą. Tikrai žinau, kad "verslo žinias" galima be problemų atsisakyti ir atskaičiuoja jau gautus numerius. Bet va niekaip nerandu pvz lrtyto ar respublikos atsisakymo
Skaitydavau Cosmopolitan, bet dabar net į tą pusę nebežiūriu, visi straipsniai, temos pardėjo kartotis iš naujo gali atsiverst kelių metų senumo žurnalą o temos tos pačios
Žmonės.. perverčiu tik tada kai nueinu į kirpyklą, nes ten nieko geriau neturi nelabai apskritai suprantu ką jame skaityt?
Mano mėgstamiausias šiuo metu National Geographic dar Green'as ir kartais Ozonas
Žmonės.. perverčiu tik tada kai nueinu į kirpyklą, nes ten nieko geriau neturi nelabai apskritai suprantu ką jame skaityt?
Mano mėgstamiausias šiuo metu National Geographic dar Green'as ir kartais Ozonas
QUOTE(Tanatonaute @ 2010 01 08, 15:55)
Ir dar "Geo" ir "Iliustruotasis mokslas".
Sakykit, o ką mieliau renkatės : tikrą žurnalą (kainuoja) ar internete esantį žurnalą?
Gaila, kad negalima pažymėti kelių variantų- balsavau už Laimą, bet nuolat skaitau ir Moterį, kartais iš neturėjimo kur dėt pinigų nusiperku Žmones. Nors nieko gero nerašo, bet iš patriotiškumo perkam vietinį laikraštį "Pajūrio naujienos".
vaikas prenumeruoja dievinamąją Musę pusę.
Internetinių nors ir nemokamų, leidinių nemėgstu- daug smagiau su žurnalu ir kavos puodeliu jaukiai susirangyti ant sofos ir pasimėgaujant paskaityti.
vaikas prenumeruoja dievinamąją Musę pusę.
Internetinių nors ir nemokamų, leidinių nemėgstu- daug smagiau su žurnalu ir kavos puodeliu jaukiai susirangyti ant sofos ir pasimėgaujant paskaityti.
kadangi turiu labai labai bloga iproti - skaityti valgant, tai spaudos yra daug... nuolat skaitau Kauno diena (teveliai uzsisako), Zmones (mb tualetinis skaitinys ), Panele (iprotis, vis pasizadu nepirkti, nes seniai suprastejusi), Ji, Cosmo. beveik nuolat, gal kas antra numeri arba dazniau perku Laima, Moteri. dabar dar Marie Claire USA, nors sis irgi pasikeite, straipsniuku sumazejo, kurie anksciau budavo labai neblogi. ir siaip visokiu perku, bet jau ne nuolat, tai ir kazkoks apie dietas, kartais Shape, Joy, Edita ir t.t.... liga cia jau mano.... kelis men bandziau be zurnalu ar bent jau su keliais tik, ir vel grizau atgal
mb negali mest rukyt, o as - situ nesamoniu skaityt
Buvo laikas kuomet skaičiau PANELE, vėliau perėjau prie JOY, o dar vėliau kuomet draugui pradėjau pirkt tai sustojau prie lietuviško PLAYBOY
O šiaip tai labai mėgstu saityti, tai valgau tai dar ką darau ir vis paskaitinėju kas yra po ranka, tenka ir mažųjų sesučių "magija", "Justė" paskaityt
Papildyta:
Gerai pasakyta
O šiaip tai labai mėgstu saityti, tai valgau tai dar ką darau ir vis paskaitinėju kas yra po ranka, tenka ir mažųjų sesučių "magija", "Justė" paskaityt
Papildyta:
QUOTE(Aiva. @ 2010 04 25, 11:20)
Gerai pasakyta
Man tai labiausiai patinka "Žmonės" Tikrai vertas dėmesio žurnalas
Kadangi ne LT esu, labai pasiilgstu pletku zurnalu Tai drauge vis atsiuncia: Privatu, Zmones ir pan...
Kai buvau LT - mylimiausias buvo Laima... Nezinau kodel, tiesiog toks kitoks ir tikrai idomus!
Kai buvau LT - mylimiausias buvo Laima... Nezinau kodel, tiesiog toks kitoks ir tikrai idomus!
QUOTE(Renata M. @ 2010 04 30, 19:14)
Man tai labiausiai patinka "Žmonės" Tikrai vertas dėmesio žurnalas
na pletkus is ten paskaitau, o siaip domina zurnalai apie vaikuciu auginima, todel nuolat perku mazyli, tavo vaika, mamos zurnala
Skaitau ka gaunu,nes pirkt dabar sau negalim leist... Anksciau pirkdavau Mamos zurnala, Tavo vaika, Mazyli