nebent panelę. gan įdomus žurnalas. galima rasti įvairių temų, nenuobodus
Express Madą skaitau
Man patinka "Iliustruotas moksas" jei iš žurnalų serijos...šiaip laikraščiai visi iki vieno yra nupirkti ir rašo vieniems ar kitiems palankia kryptimi...negaliu pakęsti respublikos su Tomkaus papezėjimais.
Iš POPuliaresnių: Miesto IQ, Iliustruotas mokslas.
Kiti - kultūriniai: Šiaurės Atėnai, Nemunas, Metai, 7 meno dienos, Literatūra ir menas.
Internetiniai: left'as, anarchija, kamanė ir kt.
Kiti - kultūriniai: Šiaurės Atėnai, Nemunas, Metai, 7 meno dienos, Literatūra ir menas.
QUOTE(Viktorija Ne... @ 2009 09 15, 13:29)
Iš POPuliaresnių: Miesto IQ, Iliustruotas mokslas.
Kartais dar perverčiu kokį Geo ar Moterį. Express Madoj būna neblogų straipsnių iš mados istorijos.
gavau dovanu "Zmones" prenumerata. Bet pati rinkciau mieliau "Laima" ar ka nors panasaus
Perku zmones ir Ji, dar kai gime vaikiukas skaitydavau tavo vaikas, bet po metu pradejo viskas kartotis, tai nebeperku, o dabar vel atsiranda poreikis zurnalui apie vaikus, tik galvoju issirinkt viena apie vaikus. Pasakykit savo nuomone kuri rinkti Mazyli, Tavo vaikas ar Mamos zurnalas?
Valstybe, As ir Psichologija
išmokau nebepirkti daug žurnalų, bet kartais susigundau nusipirkti "Ji"
Aš irgi išmokau nebepirkt žurnalų Todėl, jau kuris laikas neskaitau jokių žurnalų
Be to, užsiprašau iš tėvų, kad partvežtų "Elle", "Vogue", tai tiek ir užtenka apie madą, o jei dovanotų prenumeratą, tai norėčiau gauti "Mano namai"
Be to, užsiprašau iš tėvų, kad partvežtų "Elle", "Vogue", tai tiek ir užtenka apie madą, o jei dovanotų prenumeratą, tai norėčiau gauti "Mano namai"
Niekaip neismokstu taupyti zurnalu saskaita
Kiekviena savaite perku "Zmones", "Ji" ir "Moters savaitgali" . Taip pat perku kiekviena menesi perku Cosmpolitan
Kiekviena savaite perku "Zmones", "Ji" ir "Moters savaitgali" . Taip pat perku kiekviena menesi perku Cosmpolitan