Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nebent panelę. gan įdomus žurnalas. galima rasti įvairių temų, nenuobodus
Atsakyti
Express Madą skaitau 4u.gif
Atsakyti
Man patinka "Iliustruotas moksas" jei iš žurnalų serijos...šiaip laikraščiai visi iki vieno yra nupirkti ir rašo vieniems ar kitiems palankia kryptimi...negaliu pakęsti respublikos su Tomkaus papezėjimais.
Atsakyti
Iš POPuliaresnių: Miesto IQ, Iliustruotas mokslas.
Kiti - kultūriniai: Šiaurės Atėnai, Nemunas, Metai, 7 meno dienos, Literatūra ir menas.
Internetiniai: left'as, anarchija, kamanė ir kt. book.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Ne... @ 2009 09 15, 13:29)
Iš POPuliaresnių: Miesto IQ, Iliustruotas mokslas.
Kiti - kultūriniai: Šiaurės Atėnai, Nemunas, Metai, 7 meno dienos, Literatūra ir menas.
Internetiniai: left'as, anarchija, kamanė ir kt. book.gif

drinks_cheers.gif
Kartais dar perverčiu kokį Geo ar Moterį. Express Madoj būna neblogų straipsnių iš mados istorijos.
Atsakyti
gavau dovanu "Zmones" prenumerata. Bet pati rinkciau mieliau "Laima" ar ka nors panasaus
Atsakyti
Perku zmones ir Ji, dar kai gime vaikiukas skaitydavau tavo vaikas, bet po metu pradejo viskas kartotis, tai nebeperku, o dabar vel atsiranda poreikis zurnalui apie vaikus, tik galvoju issirinkt viena apie vaikus. Pasakykit savo nuomone kuri rinkti Mazyli, Tavo vaikas ar Mamos zurnalas?
Atsakyti
Valstybe, As ir Psichologija rolleyes.gif
Atsakyti
išmokau nebepirkti daug žurnalų, bet kartais susigundau nusipirkti "Ji" ax.gif
Atsakyti
Aš irgi išmokau nebepirkt žurnalų smile.gif Todėl, jau kuris laikas neskaitau jokių žurnalų smile.gif

Be to, užsiprašau iš tėvų, kad partvežtų "Elle", "Vogue", tai tiek ir užtenka apie madą, o jei dovanotų prenumeratą, tai norėčiau gauti "Mano namai" rolleyes.gif
Atsakyti
Niekaip neismokstu taupyti zurnalu saskaita blush2.gif
Kiekviena savaite perku "Zmones", "Ji" ir "Moters savaitgali" thumbup.gif . Taip pat perku kiekviena menesi perku Cosmpolitan ax.gif
Atsakyti
sveikos,mamos.kokiu zinote uzsienietiskos mmados zurnalu parduodamu maximose,pavadinimu?
Atsakyti