Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iš apklausos matyti, kad žmones skaitomi labiausiai.
Tai rodo, kaip mėgstame mes po kitų gyvenimus knaisiotis, skaityti visokius pletkus ir pan. Speju skaitančių tokia bevertę spaudą pačių gyvenimas neįdomus. schmoll.gif
Atsakyti
Nesu didelė žurnalų mėgėja... Laikas nuo laiko nusiperku Cosmopolitan arba Psichologija Tau smile.gif O iš laikraščių - Lietuvos rytas smile.gif
Atsakyti
Nėra čia mano mėgiamiausio žurnalo (turbūt dėl to, kad neseniai pradėjo jį leisti..ir va, sužinojau, kad nebeleis..bankrutuoja.. unsure.gif ) Tai - Istorijos. Dar kitas visai neblogas - A-Zet..Kai kurie straipsniai tikrai verti dėmesio.. smile.gif Na, ir paskutinis, bet ne prasčiausias - tai Psichologija Tau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherich: 11 sausio 2009 - 14:00
Man lietuviški žurnalai kažkaip schmoll.gif
Aš kadangi fotografijos mėgėja perku rusiškus foto žurnalus ir vogue paganyti akis į madą ir aukšto lygio fotografijas blush2.gif
Dar labai fainas žurnaliukas "seasons" - interjeras, namai - subtilu, ir gražu.
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 01 09, 16:19)
Iš apklausos matyti, kad žmones skaitomi labiausiai.
Tai rodo, kaip mėgstame mes po kitų gyvenimus knaisiotis, skaityti visokius pletkus ir pan. Speju skaitančių tokia bevertę spaudą pačių gyvenimas neįdomus. schmoll.gif

tai pagal tamsta, apie 80 % zmoniu gyvena neidomiai g.gif Ar pati labai idomiai gyveni? Kazin...Sprendziu apie kabejima supermamu forume lotuliukas.gif

Dazniausiai skaitau viska, ka randu internete, jau daug laikrasciu ir zurnalu galima permesti akimis, ju neperkant...O dar kiti internetiniai puslapiai, su naujausiomis ziniomis, aktualiomis visiems thumbup.gif
Atsakyti
skaitau zurnala "Compiuter Bild" o visi kiti man neegzistuoja,man tu pletku nereik,na dar kartais nusiperku nerimo zurnalu
Atsakyti
" zmones" gal perkami is iprocio. nes reikia ar nereikia, visviena perku:) reklamos auka..
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 01 12, 18:30)
tai pagal tamsta, apie 80 % zmoniu gyvena neidomiai g.gif  Ar pati labai idomiai gyveni? Kazin...Sprendziu apie kabejima supermamu forume lotuliukas.gif

Dazniausiai skaitau viska, ka randu internete, jau daug laikrasciu ir zurnalu galima permesti akimis, ju neperkant...O dar kiti internetiniai puslapiai, su naujausiomis ziniomis, aktualiomis visiems thumbup.gif

lotuliukas.gif Sutinku, mamyčių auginančių vaikučius namie gyvenimas įdomumu nepasižymi,...bet potraukis bulvarinei spaudai dėl to neatsiranda. Tarp kitko įdomumo stoka nesiskundžiu, o supermamose galima rasti tikrai vertingos informacijos, kas man ir aktualu šiuo metu.
Atsakyti
Ar skaitet kas lietuviskaja"Gala"? jei taip, kokie atsiliepimai.
Atsakyti
Anksčiau kiekvieną savaitę pirkdavau ir skaitydavau "Žmones", tačiau paskui pasidarė bloga nuo tų pačių veidų, "sandalų" ir intrigų. Tuomet visai netyčia atradau "Ekstra" - yra ir rimtesnių straipsnių (apie politiką, Lietuvos savaitės aktualijas) ir pramoginių. Dabar skaitau jį.
Atsakyti
Žmones ir aš perku. Bet pastaruoju metu pastebėjau kad neskaitau aš jų - pas mane tik tv programa atversta ant staliuko guli.. Na, per reklamas žiūrint filmą permetu akimis bet negaliu pasakyt nei apie ką nei kas ten. blush2.gif

o ką visuomet visuomet visuomet perku - tai "Laimą". Neradau dar geresnio - ir grožio ir mados ir straipsnių ir gero moteriško humoro yra smile.gif Tad aš balsavau už šitą žurnalą smile.gif
Atsakyti
laba vakara perku arba uzsisakau laima geri patarimai meisteris ir margarita seimininke lilt dar keleta man idomu nes auginu vaikus gyvenu kaime tai tarsi laisvalaikio leidimo budas atotrukis nuo kasdienybes manau nieko bloga skaityti oir daug ka ismokti galima : ::
Atsakyti