Iš apklausos matyti, kad žmones skaitomi labiausiai.
Tai rodo, kaip mėgstame mes po kitų gyvenimus knaisiotis, skaityti visokius pletkus ir pan. Speju skaitančių tokia bevertę spaudą pačių gyvenimas neįdomus.
Nesu didelė žurnalų mėgėja... Laikas nuo laiko nusiperku Cosmopolitan arba Psichologija Tau O iš laikraščių - Lietuvos rytas
Man lietuviški žurnalai kažkaip
Aš kadangi fotografijos mėgėja perku rusiškus foto žurnalus ir vogue paganyti akis į madą ir aukšto lygio fotografijas
Dar labai fainas žurnaliukas "seasons" - interjeras, namai - subtilu, ir gražu.
Aš kadangi fotografijos mėgėja perku rusiškus foto žurnalus ir vogue paganyti akis į madą ir aukšto lygio fotografijas
Dar labai fainas žurnaliukas "seasons" - interjeras, namai - subtilu, ir gražu.
QUOTE(natstoc @ 2009 01 09, 16:19)
Iš apklausos matyti, kad žmones skaitomi labiausiai.
Tai rodo, kaip mėgstame mes po kitų gyvenimus knaisiotis, skaityti visokius pletkus ir pan. Speju skaitančių tokia bevertę spaudą pačių gyvenimas neįdomus.
tai pagal tamsta, apie 80 % zmoniu gyvena neidomiai Ar pati labai idomiai gyveni? Kazin...Sprendziu apie kabejima supermamu forume
Dazniausiai skaitau viska, ka randu internete, jau daug laikrasciu ir zurnalu galima permesti akimis, ju neperkant...O dar kiti internetiniai puslapiai, su naujausiomis ziniomis, aktualiomis visiems
skaitau zurnala "Compiuter Bild" o visi kiti man neegzistuoja,man tu pletku nereik,na dar kartais nusiperku nerimo zurnalu
" zmones" gal perkami is iprocio. nes reikia ar nereikia, visviena perku:) reklamos auka..
QUOTE(Susindoja @ 2009 01 12, 18:30)
tai pagal tamsta, apie 80 % zmoniu gyvena neidomiai Ar pati labai idomiai gyveni? Kazin...Sprendziu apie kabejima supermamu forume
Dazniausiai skaitau viska, ka randu internete, jau daug laikrasciu ir zurnalu galima permesti akimis, ju neperkant...O dar kiti internetiniai puslapiai, su naujausiomis ziniomis, aktualiomis visiems
Sutinku, mamyčių auginančių vaikučius namie gyvenimas įdomumu nepasižymi,...bet potraukis bulvarinei spaudai dėl to neatsiranda. Tarp kitko įdomumo stoka nesiskundžiu, o supermamose galima rasti tikrai vertingos informacijos, kas man ir aktualu šiuo metu.
Anksčiau kiekvieną savaitę pirkdavau ir skaitydavau "Žmones", tačiau paskui pasidarė bloga nuo tų pačių veidų, "sandalų" ir intrigų. Tuomet visai netyčia atradau "Ekstra" - yra ir rimtesnių straipsnių (apie politiką, Lietuvos savaitės aktualijas) ir pramoginių. Dabar skaitau jį.
Žmones ir aš perku. Bet pastaruoju metu pastebėjau kad neskaitau aš jų - pas mane tik tv programa atversta ant staliuko guli.. Na, per reklamas žiūrint filmą permetu akimis bet negaliu pasakyt nei apie ką nei kas ten.
o ką visuomet visuomet visuomet perku - tai "Laimą". Neradau dar geresnio - ir grožio ir mados ir straipsnių ir gero moteriško humoro yra Tad aš balsavau už šitą žurnalą
o ką visuomet visuomet visuomet perku - tai "Laimą". Neradau dar geresnio - ir grožio ir mados ir straipsnių ir gero moteriško humoro yra Tad aš balsavau už šitą žurnalą