Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Skaitau Žmones, Cosmopolitaną, Panelę, kartais Mažylį ar Tavo vaiką, jeigu aktualių straipsnių yra. Pažymėjau Panelę, nes ją skaitau jau 10 metų bigsmile.gif
Atsakyti
"Panelė", "Žmonės", kartais "Mano namai" paskaitinėju ax.gif
Atsakyti
Flight bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjau Cosmopolitaną skaityt ax.gif
Atsakyti
Megstu "Laima" ir "Zmones"
Atsakyti
Aš skaitau "Žmones" (tradiciškai perku kas savaitę dėl programos), kai nusiperku (ne kiekvieną mėnesį) "Moterį", "Laimą", "Shape". Perku dukrai "Privatu", "Ekstra panelę" (ji mėgsta), tai irgi perskaitau, kas mane sudomino
Atsakyti
zmones thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ZMONES mirksiukas.gif , galvoju, vel reiketu uzsisakyti metams g.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man sekasi, kad dirbu su zurnalais. Taigi dauguma is ju galiu skaityt ir dar nemokamai smile.gif tik kad dazniausiai buna atnesu namo... o skaityt jau nera nei noro nei jegu smile.gif Kartais pravartau, kaika perskaitau. Idomiausi tai man : Panele, Zmones, Klubas...apie interjera visokie.
Atsakyti
Žmonės, Cosmo, Lietuvos rytas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik Panele smile.gif
Atsakyti
Beveik visus bobiškus žurnalus pavartau grožio salone, pirkti nematau prasmės, nes daugiau nei pusę sudaro nuotraukos ir reklamos, gaila pinigų. Dažniausiai perku "Žmones", ten randu visko, ko man reikia, įskaitant ir TV programą. Laikraščių nebeperku, internete visus perskaitau.
Atsakyti