Cosmopolitan
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 08 24, 11:55)
dabar pradejau pirkti dar ir Joy zurnaliuka
Aš ir perku ir paskaitau , bet man cosmopolitan vistiek
Nepraleidžiu nei vieno nr.
cosmopolitan
panelė
žmonės
o kartkartėmis kai neturiu geros knygos paskaityt ir turimi žurnalai perskaityti, o taip norisi ką nors paskaityt tai nusiperku
Ji
Joy
cosmopolitan
panelė
žmonės
o kartkartėmis kai neturiu geros knygos paskaityt ir turimi žurnalai perskaityti, o taip norisi ką nors paskaityt tai nusiperku
Ji
Joy
Man pats pats paciausias buvo yra ir bus COSMOPOLITAN Visada ten randu geru patarimu, idomiu straipsniu, ir siaip tai yra labai spalvingas, profesionalus, patrauklus akiai zurnalas. Malonu tiesiog ji vartyti. Zinoma, kur dar daugybe mados, stiliaus patarimu, kurie visada idomus. Manau, kokie 75% merginu ji skaito
Dar is zurnalu visada mane domina Panele, Zmones (pletku zinynas ), Klubas, Laima, Ieva. Tiesa, gal zinote kodel IEVA nebeiseina? Rugpjucio numerio nebuvo, sakau gal isvis sugalvojo nebeleist to zurnalo
O bendrai paemus, tai galiu save vadinti zurnalu maniake Jau man taip cekava, kas juose rasoma, kas naujo ivyko, kas kaip gyvena ir pan.
Gal taip del to, kad aplamai skaityt labai megstu, vis riju ir riju knygas
Dar is zurnalu visada mane domina Panele, Zmones (pletku zinynas ), Klubas, Laima, Ieva. Tiesa, gal zinote kodel IEVA nebeiseina? Rugpjucio numerio nebuvo, sakau gal isvis sugalvojo nebeleist to zurnalo
O bendrai paemus, tai galiu save vadinti zurnalu maniake Jau man taip cekava, kas juose rasoma, kas naujo ivyko, kas kaip gyvena ir pan.
Gal taip del to, kad aplamai skaityt labai megstu, vis riju ir riju knygas
visada perku vaikiskus zurnalus Tavo vaika, Mamos zurnala, Mazylis..
o siaip dar perku Edita, Geri patarimai, Ji...aisku ir pliotku zurnala Zmones
o siaip dar perku Edita, Geri patarimai, Ji...aisku ir pliotku zurnala Zmones
Žmones jau ritualas tapęs kiekvieną ketvirtadienį pirkti. Ir savaitės taip lengviau skaičiuojasi
Patinka dėl to, kad yra daug "lengvų'' pasiskaitymų ir tv programa
Dazniausiai uzsienietiskus zurnalus perku. Didesnes apimties, labiau informatyvus, stilingi ir idomesni
Kiekviena men. butiniausiai Laima, Mamos zurnalas, Computer Bild ir Ieva, kiekviena savaite - Zmones, po truputi tramdau savo manija zurnalams, iki tol budavo daug ir visokiu, kad tik su paveiksliukais graziais
QUOTE(jurgele29 @ 2008 08 28, 09:49)
Žmones jau ritualas tapęs kiekvieną ketvirtadienį pirkti. Ir savaitės taip lengviau skaičiuojasi
as irgi visuomet ji perku, o kad neuzsiguletu tos kruvos, atiduodu mamai su sese
QUOTE(jurgele29 @ 2008 08 28, 11:49)
Aš irgi Žmones skaitau.Tik pati neperku. Mama nusiperka, perskaito ir būna privatizuota Ir tv programa yra
Kiekvieną mėnesį ir jau ne vienerius metus skaitau "Laimą"
Labai dažnai perku ir "Ievą". Taip pat labai dažnai ir "Editą" prigriebiu, nes ji pasirodo mėnesio pradžioje, kai tuo tarpu kiti žurnalai viduryje mėnesio ar pabaigoje
Retkarčiais, kai sudomina temos, skaitau "Moterį".
Ir pasidaro žurnalų kalnai ant staliuko
Labai dažnai perku ir "Ievą". Taip pat labai dažnai ir "Editą" prigriebiu, nes ji pasirodo mėnesio pradžioje, kai tuo tarpu kiti žurnalai viduryje mėnesio ar pabaigoje
Retkarčiais, kai sudomina temos, skaitau "Moterį".
Ir pasidaro žurnalų kalnai ant staliuko