Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Cosmopolitan first.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 08 24, 11:55)
dabar pradejau pirkti dar ir Joy zurnaliuka

Aš ir perku ir paskaitau , bet man cosmopolitan vistiek first.gif
Atsakyti
Nepraleidžiu nei vieno nr.
cosmopolitan wub.gif
panelė
žmonės

o kartkartėmis kai neturiu geros knygos paskaityt ir turimi žurnalai perskaityti, o taip norisi ką nors paskaityt tai nusiperku
Ji
Joy
ax.gif
Atsakyti
Man pats pats paciausias buvo yra ir bus COSMOPOLITAN first.gif Visada ten randu geru patarimu, idomiu straipsniu, ir siaip tai yra labai spalvingas, profesionalus, patrauklus akiai zurnalas. Malonu tiesiog ji vartyti. Zinoma, kur dar daugybe mados, stiliaus patarimu, kurie visada idomus. Manau, kokie 75% merginu ji skaito biggrin.gif
Dar is zurnalu visada mane domina Panele, Zmones (pletku zinynas biggrin.gif ), Klubas, Laima, Ieva. Tiesa, gal zinote kodel IEVA nebeiseina? g.gif Rugpjucio numerio nebuvo, sakau gal isvis sugalvojo nebeleist to zurnalo verysad.gif
O bendrai paemus, tai galiu save vadinti zurnalu maniake biggrin.gif Jau man taip cekava, kas juose rasoma, kas naujo ivyko, kas kaip gyvena ir pan.
Gal taip del to, kad aplamai skaityt labai megstu, vis riju ir riju knygas smile.gif
Atsakyti
visada perku vaikiskus zurnalus Tavo vaika, Mamos zurnala, Mazylis..
o siaip dar perku Edita, Geri patarimai, Ji...aisku ir pliotku zurnala Zmones ax.gif
Atsakyti
Žmones tongue.gif jau ritualas tapęs kiekvieną ketvirtadienį pirkti. Ir savaitės taip lengviau skaičiuojasi blush2.gif
Patinka dėl to, kad yra daug "lengvų'' pasiskaitymų ir tv programa
Atsakyti
Dazniausiai uzsienietiskus zurnalus perku. Didesnes apimties, labiau informatyvus, stilingi ir idomesni smile.gif
Atsakyti
Kiekviena men. butiniausiai Laima, Mamos zurnalas, Computer Bild ir Ieva, kiekviena savaite - Zmones, po truputi tramdau savo manija zurnalams, iki tol budavo daug ir visokiu, kad tik su paveiksliukais graziais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele29 @ 2008 08 28, 09:49)
Žmones tongue.gif jau ritualas tapęs kiekvieną ketvirtadienį pirkti. Ir savaitės taip lengviau skaičiuojasi blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi visuomet ji perku, o kad neuzsiguletu tos kruvos, atiduodu mamai su sese thumbup.gif
Atsakyti
Vis tiek TV programos reikėtų, tai renkuosi Žmones. Šiaip kiekvieną savaitę perku. Praverčiu puslapius, jei kas užkliūna, paskaitau:) Tačiau vietoj žurnalų aš linkusi nusipirkti knygą.
Atsakyti
QUOTE(jurgele29 @ 2008 08 28, 11:49)

Aš irgi Žmones skaitau.Tik pati neperku. Mama nusiperka, perskaito ir būna privatizuota blush2.gif Ir tv programa yra thumbup.gif
Atsakyti
Kiekvieną mėnesį ir jau ne vienerius metus skaitau "Laimą" thumbup.gif wub.gif
Labai dažnai perku ir "Ievą". tongue.gif Taip pat labai dažnai ir "Editą" prigriebiu, nes ji pasirodo mėnesio pradžioje, kai tuo tarpu kiti žurnalai viduryje mėnesio ar pabaigoje biggrin.gif
Retkarčiais, kai sudomina temos, skaitau "Moterį".
Ir pasidaro žurnalų kalnai ant staliuko lotuliukas.gif
Atsakyti