Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pati perku ir skaitau - Ji, Žmonės, Sveika [bet dabar išprastėjo, tai neskaitysiu].
Mama skaito ir perka [po jos aš parsivežu] Editą
Na, ir kartais nusiperku Shape, Geri patarimai
Kai vaikas mažas buvo tai skaičiau Mažylį, Tavo vaikas ir Mamos žurnalą
Laikraštį ir internete galima pavartyti....................
Atsakyti
Cosmopolitan ax.gif
Atsakyti
O as esu zurnalu maniake biggrin.gif Jei galeciau, visus susipirkciau...Tik vyras pristabdo, nes visu nesupirksi,tai tenka rinktis...Labiausiai patinka ,,Zmones'',dar vis ,,Panele'' paskaitau,,,Laima'' thumbup.gif , ,,Bureja'',,,MM'' Nusprendizau pirkti tik Zmones ir viena per menesi, kitus skaitysiu bibliotekoj...
Atsakyti
dabar nelabai kada beisiena paskaitineti, bet kiekviena 4dieni perku zmones nors pavartyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Dažnai paskaitau RESPUBLIKĄ ax.gif
Atsakyti
Laima, Zmones, Panele, Edita, Ji
Koki gaunu po ranka , toki ir skaitau smile.gif
Atsakyti
as Ieva ir Zmones dazniausiai skaitau ir retkarciais dar viena kita namu zurnala nusiperku
Atsakyti
Man tai MB kasmet dovanoja Tavo vaikas prenumerata thumbup.gif Kol neturejau vaiku, skaiciau cosmopolitan... O siaip kai uzeina, tai nusiperku, kur idomu straipsniu uzmatau rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau tik Panele. Patinka, kad ten be pagrazinimu rasoma ir su humoru. O kiti zurnalai man nuobodus, tobulos meiles istorijos, ir retai kazka naujo randu..
Atsakyti
Šiaip mano mėgstamiausias žurnalas Express Mada net nebuvo paminėtas.. O be jo dar skaitau Cosmopolitan smile.gif
Atsakyti
dabar pradejau pirkti dar ir Joy zurnaliuka
Atsakyti
QUOTE(Kukulake @ 2008 08 23, 20:26)
Skaitau tik Panele. Patinka, kad ten be pagrazinimu rasoma ir su humoru. O kiti zurnalai man nuobodus, tobulos meiles istorijos, ir retai kazka naujo randu..

Ne tik panelėja taip. Gali pasakyti , kad ir cosmopolitan panašiai. Tad aš dabar tik jį vieną skaitau randu viską kas man svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti