Skaitydavau porą metų mamoms skirtus žurnalus, bet kai pradėjo viskas kartotis, nebeperku jų. Anksčiau dar galima buvo rasti vokiečių kalba žurnalų, tai pirkdavau juos, dabar jų čia nėra, tai atveža iš Vokietijos. O lietuviška spauda, kaip ir televizija, perpildyta "žvaigždėm", nuo kurių bloga darosi, - tai ką ten skaityti?..
As skaitau zurnala "Bureja" daug metu, nes domiuosi astrologija.
skaitau tik vakaro zinias,zurnalai mane erzina nes puse zurnalo tai vien reklama,100puslapiu is kuriu 50 reklamai skirti
Dabar daugiausia laikraščius, internetą. Anksčiau Mamos žurnalą, panelę, ir kt.
O kodėl leidžiama balsuoti tik už vieną leidinį? Ką daryti jei skaitau kelis?
Laima ! o laikrascius perskaitau internete! Laimos laukiu kiekviena menesi, jau desimt metu!
as irgi nebaigiu skaityti zurnalu, geriausiu atveju puse straipsniu perskaitau, zodziu, atsirenku is lietuvisku paskaitineju mamos zurnala, tavo vaikas, mazylis, laima, panele kartais (jau nebeidomu ten visai...) is anglisku psychologies, pregnancy&baby, kartais marie claire, cosmo ar glamour
Zurnalus apie namus, ju interjera, statyba ir pan. Nes dabar man tai aktualu. Is zurnalu-"Panele". bet anksciau ji man labaiu patikdavo.
QUOTE(Veni @ 2008 03 04, 00:31)
Skaitydavau porą metų mamoms skirtus žurnalus, bet kai pradėjo viskas kartotis, nebeperku jų.
Dabar tai paskaitau Verslą, na ir laikraščius, o daugiau tai
Labai laukdavau naujo Cosmo, bet pastaruoju metu kažkas ten netaip su jais perskaitau tuos straisnius, bet nieko vertingo ar bent įdomaus nesužinau ir jei nesiruoši pirkt paakių kremo už 200 Lt ar rankinuko už 3000 Lt , tai ten nedaug lieka ką ir beskaityt...
kas savaitele skaitau "Zmones"
taip pat "Cosmopolitan" bei internete straipsnius
taip pat "Cosmopolitan" bei internete straipsnius