Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Skaitydavau porą metų mamoms skirtus žurnalus, bet kai pradėjo viskas kartotis, nebeperku jų. Anksčiau dar galima buvo rasti vokiečių kalba žurnalų, tai pirkdavau juos, dabar jų čia nėra, tai atveža iš Vokietijos. O lietuviška spauda, kaip ir televizija, perpildyta "žvaigždėm", nuo kurių bloga darosi, - tai ką ten skaityti?..
Atsakyti
As skaitau zurnala "Bureja" daug metu, nes domiuosi astrologija. unsure.gif
Atsakyti
skaitau tik vakaro zinias,zurnalai mane erzina nes puse zurnalo tai vien reklama,100puslapiu is kuriu 50 reklamai skirti doh.gif
Atsakyti
Dabar daugiausia laikraščius, internetą. Anksčiau Mamos žurnalą, panelę, ir kt.
Atsakyti
O kodėl leidžiama balsuoti tik už vieną leidinį? g.gif Ką daryti jei skaitau kelis? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ida66: 27 birželio 2008 - 15:00
Laima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ! o laikrascius perskaitau internete! Laimos laukiu kiekviena menesi, jau desimt metu!
Atsakyti
as irgi nebaigiu skaityti zurnalu, geriausiu atveju puse straipsniu perskaitau, zodziu, atsirenku biggrin.gif is lietuvisku paskaitineju mamos zurnala, tavo vaikas, mazylis, laima, panele kartais (jau nebeidomu ten visai...) rolleyes.gif is anglisku psychologies, pregnancy&baby, kartais marie claire, cosmo ar glamour ax.gif
Atsakyti
Zurnalus apie namus, ju interjera, statyba ir pan. biggrin.gif Nes dabar man tai aktualu. Is zurnalu-"Panele". bet anksciau ji man labaiu patikdavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veni @ 2008 03 04, 00:31)
Skaitydavau porą metų mamoms skirtus žurnalus, bet kai pradėjo viskas kartotis, nebeperku jų.

Dabar tai paskaitau Verslą, na ir laikraščius, o daugiau tai schmoll.gif
Atsakyti
Labai laukdavau naujo Cosmo, bet pastaruoju metu kažkas ten netaip su jais smile.gif perskaitau tuos straisnius, bet nieko vertingo ar bent įdomaus nesužinau unsure.gif ir jei nesiruoši pirkt paakių kremo už 200 Lt ar rankinuko už 3000 Lt blink.gif , tai ten nedaug lieka ką ir beskaityt... smile.gif
Atsakyti
Nei vieno iš šių žurnalų neskaitau. Pirmadieniais perku Veidą
Atsakyti
kas savaitele skaitau "Zmones" thumbup.gif
taip pat "Cosmopolitan" bei internete straipsnius smile.gif
Atsakyti