Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visada perku PANELE,kartais paskaitau ZMONES smile.gif
Atsakyti
Aš beveik visada nusiperku Cosmopolitan ir Burėja 4u.gif Ai,dar tiesa esu Donaldo gerbėja biggrin.gif lotuliukas.gif matyt iki senatvės skaitysiu... biggrin.gif
Atsakyti
Kol gyvenau LT, nuolat skaitydavau "Zmones", "Tavo vaikas", "Panele", visus kitus nurodytus sarase - retkarciais tongue.gif.
Atsakyti
visada skaitai Zmones, Cosmo ir panele smile.gif
Atsakyti
nu va, ir kas cia per variantai kad nubalsuot nera uz ka 4u.gif
as jeigu perku zurnala, tai dazniausiai nebent Versus, nu ir porakart i metus susigundau koki InStyle arba Glamour nusipirkti uz nesvietiska kaina.
Lietuviski moteriski zurnnalai su savo atsilikusiais nuo mados mados patarimais ir visiskai nedominanciais pasakojimais apie lietuvos elito realijas man vienodai mazai patrauklus blush2.gif
Atsakyti
iš čia išvardintų - retais kartais Psichologiją
Atsakyti
Visada perku zmones,panele,cosmopolitana, o ne daznokai laima,moteris ir edita,bet tikrai ne kas menesi smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif visada skaitau tavo vaikas ,mazylis ir zmones thumbup.gif
Atsakyti
mamos žurnala skaitau nuo jo atsiradimo pradžios, cosmopolitan 4u.gif
Atsakyti
as skaitau kiekviena menesi panele jau nuo pat jos atsiradimo smile.gif zmones,Ji,cosmo.kartais.
Atsakyti
Prenumeruoju Žmones ir Veidą. Žmonės jau gal net įprotis pasidarė, nes viso žurnalo neperskaitau taip, kaip anksčiau. O Veido perskaitau visus straipsnius, super žurnalas user posted image
Atsakyti
Aš perku JI ir kartais nusiperku Netradicinė medicina
Atsakyti