Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kiekvieną ketvirtadienį perku Lietuvos pletkų žurnalą "ŽMONĖS" ir kai dabar laukiuos nestuke.gif retkarčiais nusiperku "TAVO VAIKAS"
Atsakyti
rolleyes.gif Perku kiekvieną savaitę Žmones tai ir pavartau paskaitau
O seip nelabai esu megėja skaityti žurnalus nebent atostogauju rolleyes.gif
Atsakyti
Seikos mamos,busimos mamos arba dar net ne mamos, noreciau paparasyti visu Jusu pagalbos. Turiu toki puslapi www.sentimentai.lt, man butu labai svarbu suzinoti Jusu visu nuomone isgirsti Jusu komentarus bei kritika apie tai kas ten parasyta. Siame puslapyje galite rasti visai zvieziu ir nepublikuotu foto darbu, eilerasciu, straipsniu, ese...Tuo paciu gal ir pacios kazka pasiulytumete, jeigu rasote, fotografuojate blush2.gif mirksiukas.gif
Taigi, laukiu Jusu palaikymo, kritikos,nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Perku kartais zmones ir viskas, patinka paskaityti kas kaip gyvena, kokie vakareliai vyksta, kaip rengiasi musu zymus zmones smile.gif
Atsakyti
Kiekvieną savaitę skaitau ŽMONES smile.gif , o kiekvieną mėnesį dar nusiperku MAŽYLĮ 4u.gif
Atsakyti
ISTORIJOS thumbup.gif visad buna ka skaityti. Patinka man, kad numeriai teminiai ir yra poilsio skaitiniai wub.gif jau vien pats popierius poilsio skaitiniu koks fainutis! vienintelis zurnalas, kuri perku nepavarcius
Atsakyti
Mes su MB užsiprenumeravę Žmones, Laima, Istorijas, FHM ir Panelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 08 23, 20:41)
Lietuvos rytą, cosmo, kartais panelę  ax.gif

Dabar ir Istorijas perku 4u.gif
Atsakyti
Perku Zmones. Bet kazkaip dabar siu metu pirma numeri nusipirkau, tai kazkoks paplonejes atrodo?Gal cia tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
Jau beveik 7 metai Mamos žurnalui ištikima esu... bet va vaikai praauginti vis mažiau ką sau naudingo randu.... matyt reiks jau nebepirkti...
Žmones perku kiekvieną savaitę....
Atsakyti
Dazniausiai skaitau zurnala zmones, cosmopolitasn ir panele biggrin.gif
Atsakyti
perku darbstuole, ji, panele, geri patarimai visafa, o kartais cosmo ir siaip visokiu kitokiu...
Atsakyti