Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nu, bet pasižiūrėjau balsavimo rezultatus o "Moters" tai nei viena neskaito. Ankačiau toks populiarus žurnalas buvo.
Papildyta:
Man patinka žurnalas "Žmonės" ir nebrangus, ir jei nori kokį pletką sužinoti tai tik perskaitai ir viską žinai.
Atsakyti
O kodel cia galima tik uz viena balsuot? blink.gif
As tai tikrai ne viena skaitau g.gif
Atsakyti
Is tikruju kodel tik viena galima rinktis? verysad.gif As megstu ir panele, ir laima, ir cosmo, paskaitau kai netingiu zmones, visi zurnalai yra ydomus thumbup.gif
Atsakyti
aš dabar skaitau visus apie vaikus žurnalus mirksiukas.gif pasidariau tikra maniakė blush2.gif
Atsakyti
Na aš gal iš finansinės pusės visada perku žurnalą "JĮ" ir man jis labai patinka thumbup.gif
Bet šiaip skaitau visus moteriškus žurnalus thumbup.gif
Atsakyti
Jau kokius 6metus skaitau cosmo! Be to Panele.Is savaitiniu " Zmone".Bei viena vyriska "Fhm" (labai lengvas skaitaliukas,nera visu graudziu dalikeliu) tongue.gif
Atsakyti
Labai patinka žurnalas MM.Ypač Audronės Urbonaitės straipsniai smile.gif
Ir ŽMONĖMS dažną ketvirtadienį neatsispiriu blush2.gif
Atsakyti
Skaitau Žmones, Ji, Laimą, kartais pavartau Panelę, Moterį.
Atsakyti
Skaitau tik Vakaro Zinias.
Atsakyti
Mokyklos laikais skaitydavau tik "Panele". Univere uzaugau ir perejau prie "Cosmo", dabar kas savaite perku "Zmones" ir visus vaikiskus.
Atsakyti
kiekvieną savaitę perku žmonės, liuks žurnalas, ilgai skaityti galiu. Kartais dar nusiperku ji arba cosmopolitan.
Atsakyti
as jau kuri laika skaitau National Geographic.. laukiu nesulaukiu kiekviena menesi.. dar Photography Monthly.. nes truputi tuo domiuosi smile.gif
tiesa, pradejau ir Tavo Vaikas.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 rugsėjo 2006 - 10:45