Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(safarikids @ 2005 07 12, 10:43)

O Lr skaitau tik darbe - gaila pinigų tokiam skaitalui, nebent būtų po kokius 50 ct biggrin.gif ...

Kai prenumeruoji LR per akciją, numerio kaina panaši gaunasi.
Atsakyti
as tai labai megstu rasti ka nors savo dezuteje,bet zurnalus megstu pirkti ir neturiu megiamo.siaip dazniausiai gaunu knygu klubo zurnaliuka
Atsakyti
Esu nusivylusi, kad L. Ryto negalima rajone užsakyti tiesioginio debeto būdu. Toks atsiskaitymos būdas priimamas tik teritorijose kur aptarnauja jų pačių platinimo tarnyba verysad.gif Vilniuj prenumeravom tik šeštadienio numerius, tai kas mėnesį nuo kortelės automatiškai nuskitydavo po 10 Lt net nepajausdavau, o kad už visus metus sumokėti, tai net ir su akcijomis biski gaila........ ax.gif
Atsakyti
Na aš tai pripratau thumbup.gif prie prenumeravimo ir retai kada perku. Nebent kai randu ką nors įdomaus kokiam nors žurnale. O gauti spaudą į namus šiaip patogu. Buvo paštininkė pagedus cry.gif ir atnešdavo kitą dieną, arba dar vėliau doh.gif . Bet pakoregavau jos darbo dieną ir viskas gerai.
Atsakyti
Draugui prenumeruoju CompiuterBild, o pati svajoju vel atnaujinti Siaures Atenu prenumerata - skaitymo visai savaitei uztenka, nes ten is pirmo karto ne visus straipsnius suprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 07 rugpjūčio 2005 - 15:00
mano pats paciausias zurnalas - COSMOPOLITAN! Dievinu ji! Dar perku LAIMA, PANELE, EKSTRA PANELE, IEVA, kartais dar ZMONES nusiperku smile.gif
Esu tikra zurnalu maniake, visi tai pripazista, tiesiog negaliu ramiai praeiti pro zurnalu lentynas tongue.gif
tiesa, daug kas juose kartojasi, taciau man ju vis norisi ir norisi dar. tai kaip narkotikas. Beje, is zurnalu daug ko naujo suzinau, manau daug ju skaitydama protingeju wink.gif
Atsakyti
va snd ryte nusipirkau nauja cosmo, ziuresiu, ar idomus bus tongue.gif
Atsakyti
Gal matet kur pirkti Marie Claire rusiska? Niekaip nerandu unsure.gif
Atsakyti
Aš kiekvieną ketvirtadienį ištikimai perku Žmones, kiekvieną mėnesį Laimą ir moterį, retkarčiais Cosmo ir Ieva bei žurnalus apie namus.. Seniau tokia pat ištikima buvau Panelei, bet ji jau nusibodo.. smile.gif
Atsakyti
O as sestadienio ryto nebeisivaizduoju be Siaures Atenu mano pasto dezuteje, o veliau ir prie rytines kavutes smile.gif
Atsakyti
anksciau prenumeruodavau Panele, bet dbr ziuriu nebeapsimoka.. tongue.gif
Atsakyti
internete tai visada perskaitau Cosmo, panele, moteri ir ieva, o perkuosi Zmones.
Atsakyti