Buvo laikas,kai megdavau "Panele",paskui "Cosmopolitan",veliau "Laima",dabar "Zmones"..bet kartais ir koki kitoki nusiperku,apie namus ,interjera..juk atsibosta skaityti kuri nors viena visa laika:ax:
As tai iki siol uzsisakinedavau sestadienini Lietuvos ryta ir zurnala IEVA. O dabar dar pasinaudojom L. ryto akcija ir uzsisakem kiekv. diena 1,5 metu.
O mes kartu su bendradarbe užsiprenumeravom "Žmonės" Kiekvieną ketvirtadienį pasiėmu iš pašto dežutės ir į darbelį. Ketvirtadienio rytas jau kaip ritualas prie kavos "žmonės"
Aš tai už prenumeravimą visom keturion, tik kad va normalių žurnalų pas mus kaip ir nėra Visokie ten Cosmo tai lėkštumas nerealus, nėr ten ką skaityt, nes temos nesąmoningos, kartojasi ir t.t., o toliau vien reklama, perku tik tada, kai kur nors skrendu ir reik lėktuve laiką prastumt.
Nieko neprenumeruoju ir neprenumeruosiu. Man patinka pamatyti naują žurnalą vitrinoje ir jį nusipirkti. Nenorėčiau gauti pašto darbuotojų "paskaityto" leidinio, arba matyti, kad jau spaudos pardavimo vietose yra, o mano dėžutėje - dar ne.... Kartais vyras praneša - jau mačiau tavo "xx" naujas yra. Ir į gimdymo namus atvežė 3-jų žurnalų naujus numerius supirkęs.
O Lr skaitau tik darbe - gaila pinigų tokiam skaitalui, nebent būtų po kokius 50 ct ...
A, ir galiu nepirkti, kada nenoriu, nes tie moteriški žurnalai tai labai banguotai man patinka - kartais negaliu atsiplėšti, o kartais net pyktis ima, kaip rašo "niekaip apie nieką" .
O Lr skaitau tik darbe - gaila pinigų tokiam skaitalui, nebent būtų po kokius 50 ct ...
A, ir galiu nepirkti, kada nenoriu, nes tie moteriški žurnalai tai labai banguotai man patinka - kartais negaliu atsiplėšti, o kartais net pyktis ima, kaip rašo "niekaip apie nieką" .
As negyvenu Lietuvoje, bet tevuku paprashiau, kad man parupintu kas menesy "Kelioniu Magija" ir " Keliones ir pramogos". Tai mano atgaiva sielai
Mes tai uzsisake L.ryto sestadienio numerius, o nuo kitu metu - kasdien, pasinaudojom akcija Na, ir as dar uzsisakiusi "Panele" Kazkaip man pakelia nuotaika toks zurnalas
QUOTE(yzi @ 2005 06 28, 21:57)
Turim užsisakę Vakaro žinias, kadangi turim sodą, tai Mano gėlynas,Sodo spalvos, Sodo idėjos ir Rasas dar kartais nusiperkame namų ūkis, na mes pavažiavę kas liečia žemę.
na mūsų šeimoj tai aš "pavažiavusi" ant ūkio. Taigi prenumeruoju Sodo spalvas ir man šitas žurnalas labai patinka. Antri metai savo jėgom bandom sutvarkyt namo aplinka, tai ten prisigaudau minčių apie augalus, priežiūrą ir pan.