Pastebėjau, kad su amžium, keičiasi ir skaitomi žurnalai. Anksčiau kas mėnesį lėkdavau pirkt "Panelės", ypač paauglystėje, po to buvo "Cosmopolitan" eilė - o dabar nieko įdomaus juose neberandu.
Dabar perku "Laima", "Ieva" (liuks žurnliukas, neskaitant visos reklamos) ir niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina)
QUOTE(figa @ 2005 03 31, 08:33)
niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina)
Paskutiniu metu aš taip pat negaliu nenusipirkti "Žmonės"
QUOTE(zelionuska @ 2005 04 10, 10:34)
Paskutiniu metu aš taip pat negaliu nenusipirkti "Žmonės"
ot pletkininkės
QUOTE(figa @ 2005 03 31, 09:33)
Pastebėjau, kad su amžium, keičiasi ir skaitomi žurnalai. Anksčiau kas mėnesį lėkdavau pirkt "Panelės", ypač paauglystėje, po to buvo "Cosmopolitan" eilė - o dabar nieko įdomaus juose neberandu.
Dabar perku "Laima", "Ieva" (liuks žurnliukas, neskaitant visos reklamos) ir niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina)
paauglystėje skaičiau Laimą, paskui Cosmopolitan, bet paskui užkniso tas nuolat brukamas manekenės daug uždirbančios, visada nepriekaištingai atrodančios moters įvaizdis, Tik dažai, nagai, skarmalai...tarsi gyvenime nieko daugiau nebūtų...
Skaitau Respubliką, nes tėvai prenumeruoja, ypatingą dėmesį skiriu Sveikatos skyreliui, skaitau savo miesto dienraštį, t.y dažniausiai neskaitau, o perverčiu, nes nieko doro nerašo, tik paskalos, pletkai, o ir žurnalistai gana prasti savo amato atstovai...
Norėčiau daugiau žurnalų paskaityt apie namų interjerą, bet kainos didelės...
Norėčiau atrasti ,,gilesnį" žurnalą...pamenu kai jaunesnė buvau skaičiau Zizn i nauka (regis....) kodėl lietuviškai tokio nėra.... o gal yra?
QUOTE(Cikadele @ 2005 04 10, 15:29)
paauglystėje skaičiau Laimą, paskui Cosmopolitan, bet paskui užkniso tas nuolat Norėčiau atrasti ,,gilesnį" žurnalą...pamenu kai jaunesnė buvau skaičiau Zizn i nauka (regis....) kodėl lietuviškai tokio nėra.... o gal yra?
nu kad yra Mokslas ir gyvenimas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 10, 16:54)
nu kad yra Mokslas ir gyvenimas
Gali būti, tai matyt neužčiuopiau kioskelyje reiks pažiūrėt...bet kad spauda brangi mūsuose
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 10, 14:30)
ot pletkininkės
na nebūtinai reiškia, kad pletkininkės, paprasčiausiai atsižvelgiu į kainą...
Man irgi Zmones
Man tai Laima, Panelė ir Geri patarimai