Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pastebėjau, kad su amžium, keičiasi ir skaitomi žurnalai. Anksčiau kas mėnesį lėkdavau pirkt "Panelės", ypač paauglystėje, po to buvo "Cosmopolitan" eilė - o dabar nieko įdomaus juose neberandu.
Dabar perku "Laima", "Ieva" (liuks žurnliukas, neskaitant visos reklamos) ir niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina) smile.gif

Atsakyti
pritariu 100% rolleyes.gif
Atsakyti
Su žurnalu "Būrėja" tikras poilsis smile.gif kiti daugmaž vienodi.. Žiauriai daug reklamos.
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 03 31, 08:33)
niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina)  smile.gif

Paskutiniu metu aš taip pat negaliu nenusipirkti "Žmonės" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 04 10, 10:34)
Paskutiniu metu aš taip pat negaliu nenusipirkti "Žmonės" blush2.gif

hah.gif ot pletkininkės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 10 balandžio 2005 - 14:30
QUOTE(figa @ 2005 03 31, 09:33)
Pastebėjau, kad su amžium, keičiasi ir  skaitomi žurnalai. Anksčiau kas mėnesį lėkdavau pirkt "Panelės", ypač paauglystėje, po to buvo "Cosmopolitan" eilė - o dabar nieko įdomaus juose neberandu.
Dabar perku "Laima", "Ieva" (liuks žurnliukas, neskaitant visos reklamos) ir niekaip neatsispiriu "Žmonėms" (gal kad jo tokia patraukli kaina)  smile.gif

paauglystėje skaičiau Laimą, paskui Cosmopolitan, bet paskui užkniso tas nuolat brukamas manekenės daug uždirbančios, visada nepriekaištingai atrodančios moters įvaizdis, Tik dažai, nagai, skarmalai...tarsi gyvenime nieko daugiau nebūtų...

Skaitau Respubliką, nes tėvai prenumeruoja, ypatingą dėmesį skiriu Sveikatos skyreliui, skaitau savo miesto dienraštį, t.y dažniausiai neskaitau, o perverčiu, nes nieko doro nerašo, tik paskalos, pletkai, o ir žurnalistai gana prasti savo amato atstovai...

Norėčiau daugiau žurnalų paskaityt apie namų interjerą, bet kainos didelės...

Norėčiau atrasti ,,gilesnį" žurnalą...pamenu kai jaunesnė buvau skaičiau Zizn i nauka (regis....) thumbup.gif kodėl lietuviškai tokio nėra.... o gal yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 04 10, 15:29)
paauglystėje skaičiau Laimą, paskui Cosmopolitan, bet paskui užkniso tas nuolat Norėčiau atrasti ,,gilesnį" žurnalą...pamenu kai jaunesnė buvau skaičiau Zizn i nauka (regis....) thumbup.gif  kodėl lietuviškai tokio nėra.... o gal yra?  g.gif

nu kad yra Mokslas ir gyvenimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 10, 16:54)
nu kad yra Mokslas ir gyvenimas  unsure.gif

Gali būti, tai matyt neužčiuopiau kioskelyje 4u.gif reiks pažiūrėt...bet kad spauda brangi mūsuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 10, 14:30)
hah.gif ot pletkininkės  tongue.gif

na nebūtinai reiškia, kad pletkininkės, paprasčiausiai atsižvelgiu į kainą...
Atsakyti
Man irgi Zmones thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Laima, Panelė ir Geri patarimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as neatsispiriu ir nusiperku ir Panele, ir Cosmo, ir mini laima, ir Zmones,ir Edita. Paskui pykstu, kad islaidauju, nes visuose rasoma taspats per ta pati bet vistiek ateina kitas menuo ir nusiperku vel. Fe kokia silpnavale sad.gif( juolab, kad protingiau alga galima isleisti. g.gif blink.gif
Atsakyti