Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man tai jau reiktų ribot išlaidas ant žurnalų, kaip tik mėnuo taip ir nusiperku visų rūšių blush2.gif cosmopolitan, mini, žmonės, paskui jau nebelieka ką skaityt tai dar ir panelę nusiperku ant galo doh.gif
Atsakyti
man atrodo pries metus tokia pati tema buvo, tai joje atsakiau, kad perku vos ne visus esancius kioskuose. DAbar jokiu budu ne. Perku vien tik IEVA. Pats geriausias, sauniausias zurnalas. Nenuvalkiotas visokiu banalybiu ir neprigrustas visiskai neidomiu asmenybiu "zvaigzdziu". Zodziu pats pats thumbup.gif
Atsakyti
na man pirmoj vietoj "panele"
dar skaitau "mini" ir "cosmo" kosmo mane nervina nes iseina kada nori ir kokio nori storio.
"ji" paskaitau pas mama,o laimas ievas ir moteris skaitykloj:)
Atsakyti
Nuo 1998 m. "tvarkingai" pirkau visus Cosmo, Ieva, Laima ir Moteris numerius. Ir kiekvienas man turejo kazkokia savo nisa... Pabandydavau nusipirkti dar kokius (Ji, Edita, Vyras ir Moteris - neprigydavo). Pirmiausia atsisakiau Cosmo, paskui - Ievos. Dabar jau nebeperku ir Laimos, t.y. paskutinio numerio nebepirkau ir turbut ilgai nebepirksiu (kol is esmes kas nors nepasikeis). Liko vienintele Moteris cry.gif
Tiesa, kartais smagu paskaityti Panele - dabar visai neblogas zurnaliukas pasidare, tik kad man gal ne viskas aktualu, kas aktualu panelei blush2.gif
Atsakyti
Iki nėštumo skaičiau Cosmo, Ji. Pastojus ir iki kol vaikui sukako 1 metai - pirkdavau išimtinai visus žurnalus mamoms - Tavo vaiką, Mažylį, Mamos žurnalą.
Po 1 metukų retkarčiais perku Tavo vaiką - jei būna įdomios temos apie darželinuką. O dabar pasiilgau vėl moteriškų žurnaliukų. Kadangi praktinio pobūdžio patarimų labiausiai ieškau ir randu Internete, tai skaitau tik istorijų ir gyvenimo būdo žurnalus - Ievą ir Laimą. Bet jau nuo Naujųjų metų keli numeriukai guli, iki galo taip ir neperskaičiau dar, nes tam reikia turėti atitinkamą nuotaiką. Kai vaikas užmiega, įsijungiu naktinę lempą, paimu šampano ar vyno taurę ir skaitau lovoje. smile.gif
Atsakyti
mano mylimiausias zurnalas buvo "panele",bet labai jau ten pradejo ta pati per ta pati rasyti,tai nusprendziau ji ismainyti blush2.gif laugh.gif o dabar as skaitau "cosmo" ir kolkas zadu but jam istikima wink.gif tongue.gif
Atsakyti
Man irgi Laima yra laukiamiausias wub.gif o ieva (del brangumo), ji (del pigumo), moteri (del turinio) perku pagal aplinkybes tongue.gif
Atsakyti
Kol vaikai buvo mažiukai---prenumeravau Mamos žurnalą,retkarčiais pirkdavau Tavo vaiką,Mažylį.O paskui vėl atradau moteriškuosius LAIMĄ,IEVĄ--taip apsidžiaugiau biggrin.gif .
Kol kas negaliu sakyti,kad suradau pačius tuos vienintelius.Nea.. Aš ir neieškau...Pabandau vieną,kitą žurnaliuką--kai pastebiu įdomų straipsniuką,kai kažkokia aktuali tema.
Būna,kad užsiguli neperskaitytas žurnalas,tada pagraužia kirminėlis---- nono.gif kam tada perki,jei neskaitai...Et,ir taip gyvenimas gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perku Mamos zurnala ir Ieva. Dar pradejau pirkti ketvirtadienini Zmones.
Skaitau is draugiu: Tavo vaika, Panele.
Niekada neatsisakau Laimos.
Nepatinka: Ji, Edita. Kazkaip nelabai randu ten ka skaityt isskyrus patarimus, kurie kartais buna isspausdinti pries tai nepaskaicius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 23 kovo 2005 - 19:21
Anksčiau skaičiau Mamos žurnalą nuolat, o iš kitų- pasirinktinai Moterį, Laimą, Ievą, Cosmo. Pirmas "užkniso" Cosmo su savo feminizmu tongue.gif Dar dažnai Būrėją skaitau... ax.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu skaitau Žmones ir kartais Laimą. Pastoviai skaityti kokį nors žurnalą atsibosta, tai laiks nuo laiko keičiu.
Atsakyti
As kazkuria diena neturejau ka veikti tai skaitykloj skaiciau visus zurnalus is eiles. Labai nervina kad straipsniai kartojasi. Visur ieva is baro, Livija Gradauskiene, ir tt
Atsakyti