Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(carramele @ 2005 02 20, 00:10)
Zurnalus skaitau kirpyklose, soliariumuose ir stomatologes priimamajame biggrin.gif

Tada jau tinka viskas, per daug nesirenku smile.gif  Nors vyriski is tiesu neblogi tongue.gif

Man pvz kad ir zurnala skaitant reikia tam nusiteikt tongue.gif Kirpykloj laukdama pavartau, bet tiesa sakant, paziuriu tik paveiksliukus smile.gif Stomatologiniam tai isvis ner nusiteikimo - jau vien tas grezimo garsas brrrr 4u.gif

user posted image

Atsakyti
As skaitau PANELE del pliotku visokiu ir netradiciniu istoriju, EDITA del visokiu trumpu geru patarimu, taip pat daug receptu yra, na o nr.1 man yra LAIMA.
Nevirskinu COSMO del kosminiu paistalu ir pavirsutiniskumo.
Tai tokia as skaitove ax.gif
Tiesa parduotuveje dar megstu pavartyti zurnalus apie augalus ir namus, interjera.
Atsakyti
Laba diena mamules:)

As tai esu istikima PANELES gerbeja:)
Nesenai nupirkau draugui dovanu FHM, ten kalendoriukas su mergytem buvo, tai pati paskaiciau - liux zurnaliukas, su tokia idomia humoro forma:)
Ir maniskiui patinka:)
Atsakyti
Aš skaitau tik vieną žurnalą – VEIDAS. Kitus, jei pakliūna į rankas, tik pavartau.
O vyresnioji mano skaito MAGIJĄ.
Atsakyti
Aš tai perku "Panelę" ir "F1 naujienos" blush2.gif
Anksčiau visus iš eilės pirkdavau mamų žurnalus. Tik kad nieko naujo juose neberendu tai ir nebeperku.. Brangoka ir nebėra kada skaityti..
Atsakyti
As perku "Zmones". Gydausi nuo priklausomybes "Panelei", smile.gif nes labai senai perku, tai paskutiniu metu pastebejau, kad tik is yprocio...Perverciu ir padedu... Taip pat skaitau "Moteri", "Ieva", "Laima", kai perleidzia kasnors mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai "Geri patarimai" patinka - ir nebrangus ir apie viską smile.gif
Nuobodulį varo žurnalai tik apie vieną/ dvi sritis sleep.gif
Atsakyti
Iš žurnalų skirtų mamoms labiausiai vertinu "Tavo vaikas", nors nusiperku ir kitus..Užtenka man laiko ir žurnalams, ir knygoms..
Didžiausią malonumą skaitydama žurnalą patiriu, kai nusiperku "Ievą". Bet niekada nepraleidžiu nusipirkt "Panelė ir "Antra pusė" gerai nuotaikai palaikyti smile.gif Kai TV nežiūriu, tai reikia žurnalais kompensuoti
Perku ir "Laimą" ir "Moterį"..bet pastaruoju metu kažkaip jau jų Nebeperskaitau..nebetraukia taip kaip anskčiau sad.gif
Atsakyti
as skaitau tik EDITA, na sis zurnalas labai patinka, jame daug receptu ir visokiu patarimu del grozio sveikatos ir t.t.
Atsakyti
O ar esat kada kuri ka laimejusi is zurnalo?

As Editoj esu islosus kosmetikos, Panelej marskinelius ir plauku dazus. va o mano pussesere si menesi is Laimos kvepalus islose.
Iki tol tai galvojau kad nera galimybiu.
Atsakyti
As pagrinde apsistojusi ties dviem zurnalais tai ''Zmones"ir "Ji". O siaip toks pastebejimas, kad labai jau visi zurnalai supanaseje ir raso apie ta pati, jauciun greitai uzteks tik interneto g.gif juk ir cia pakankamai daug galima pasiskaityti....

www.lrytas.lt
www.lzinios.lt
www.vakaru-ekspresa.lt
www.vzinios.lt
www.kaunodiena.lt
www.veidas.lt
www.ieva.lt
www.moteris.lt
www.cosmopolotan.lt
www.panele.lt
........ir t.t.....
Atsakyti
O man Internete neuztenka tiek kiek ideda info is zurnalu ir laikrasciu. Ir siaip - zurnala man patinka skaityti pvz. siltoj lovoj ka nors skaniai kramnsnojant smile.gif Kompo gi nesitemsiu i ja smile.gif
Atsakyti