Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dažnai nusiperku "Psichologiją tau", skaitau "Laima", "Edita", "Ji" thumbup.gif
Atsakyti
geriausias zurnalas - internetas smile.gif
Atsakyti
As anksciau pirkdavau daugeli moterisku zurnalu,sedejau su vaiku,nebuvo kas veikt biggrin.gif ,o dabar retkarciais nusiperku Cosmo,Ieva ar Zmones.Pastebejau,kad dauguma zurnalu temos panasios,tai ir pinigu siam reikalui pagailiu biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau nepraleisdavau Panelės, bet pastebėjau, kad perskaitau tik kelis straipsnius, taio dabar neperku. Kažkaip dabar žvilgsnis krypsta į mamų žurnalus: Tavo vaikas, Mažylis ir t.t., Bet kaina didelė, o informacijos mažai. Daug daugiau forume sužinau. Ale vistiek perku doh.gif
Atsakyti
Visada perku Cosmo, Laima kartais. Panele kazkaip laaaabai retai beperku. O jeigu noriu nuotaika pasikelt, paskaitau draugo nusipirkta FHM - nu *****, ten linksmu dalykeliu buna. Galetu kartais ir kiti moteru zurnalai su tokiu humoro jausmu daug ka aprasinet tongue.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Man nepatinka žurnalai. Jau geriau kokią nors knygą paskaityti ax.gif .
Atsakyti
Nuolat perku: Zmones, Panele, kartais Cosmo.
Skaitau: Laima, Ji, Edita, Ieva.
Atsakyti
vat būtent pritariu toms, kurios sako, jog temos kartojasi žurnaluos, o ypač mamytėms skirtuose vaikus. Ir kaina nemaža, o naudos, na kaip čia pasakius. Turiu omeny "Tavo vaikas", "Mamos žurnalas", "Mažylis". Iš jų man labiausiai tinka ir patinka "Mamos žurnalas". O jums?
Atsakyti
Skaitau savaitini zurnala "zmones". ten randu gana nemazai viskokiu temu, tv programa, horoskopus ir siaip visokiu idomybiu.. na kol kas, kai neturiu leliuko, tai i tuos mamyciu zusnaliukus nepretenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZiukE: 19 vasario 2005 - 13:09
O aš žurnalus "skaitau" ...parduotuvėje blink.gif biggrin.gif Pasižiūriu paveiksliukus ir gana. Ir niekada neperku blush2.gif Pinigų švaistymas, sakyčiau g.gif Už keturis žurnalus jau gali parsisiųsti normalią knygą. Bent išliekamoji vertė yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 02 19, 14:23)
O aš žurnalus "skaitau" ...parduotuvėje blink.gif  biggrin.gif Pasižiūriu paveiksliukus ir gana. Ir niekada neperku blush2.gif Pinigų švaistymas, sakyčiau g.gif Už keturis žurnalus jau gali parsisiųsti normalią knygą. Bent išliekamoji vertė yra mirksiukas.gif

Sutinku, kad pinigu svaistymas, bet koks malonumas, vakare pries miega paskaityt koki straipsniuka mirksiukas.gif
Knygos irgi labai geras dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zurnalus skaitau kirpyklose, soliariumuose ir stomatologes priimamajame biggrin.gif

Tada jau tinka viskas, per daug nesirenku smile.gif Nors vyriski is tiesu neblogi tongue.gif

Atsakyti