Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

BlackDee, kokios įdomios natos to Carnal Flower. Bet jei sakai , kad kokosas jaučiasi, tai man neee, oi kaip neee. verysad.gif ir melionas man visiškai nepatinka. Gaila, nes kažkodėl galvojau, kad Frederic Malle negamina saldėsių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 01 sausio 2008 - 22:44
QUOTE(Africa @ 2008 01 01, 22:43)
BlackDee, kokios įdomios natos to Carnal Flower. Bet jei sakai , kad kokosas  jaučiasi, tai man neee, oi kaip neee.  verysad.gif  ir melionas man visiškai nepatinka.  Gaila,  nes kažkodėl galvojau, kad  Frederic Malle negamina saldėsių.  biggrin.gif

Na meliono ten neužuodžiu nei pro kur schmoll.gif Ir nėra tokie saldūs, kaip pvz. Hypnotic Poison (kuriame taip pat kokosas yra, bet ten jis domonuoja), lengvai taip saldoki..... Dabar uostau riešą, gal šiek tiek ir ylang-ylang išlindo, bet labai nedaug, pagrinde, tai įspūdis toks, lyg laikytum prie nosies tokią baltą laiduotuvinę (na sorry, tik tokios asociacijos kyla) gėlę, o kažkur netoliese ant stalo gulėtų kokoso drožlės.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 01 sausio 2008 - 22:50
BlackDee, kokią įdomią temą sukūrei. bigsmile.gif Ir kiek darbo įdėjai, nu šaunuolė. thumbup.gif Ačiū tau. 4u.gif
Susidomėjusi perskaičiau visus aprašymus, ir tavo bandytų kvepalų nuostabius apibūdinimus. 4u.gif Šiaip, keista, kad F. Male Noir Epices bazinėse natose pasirodė lengvoki, visi ingredientai tokie iš sunkesnių. Įdomu kuriais metais jie sukurti? g.gif Būtų įdomu palygint pagal bendras tendencijas. rolleyes.gif
O Carnal Flover kažkodėl įsivaizduoju panašius į Guerlain Mahora, ypač kai pasakei kad ryškiai jaučiasi tuberoza ir kokosas. Nes Mahoroje tuberoza irgi ryškus akcentas, o kažkokias kokoso užuominas (nors jo ten nėra) ne aš viena pastebėjau. ax.gif

Mahora sudėtis palyginimui: 4u.gif

1 - Orange, Almond tree blossoms
2 - Ylang-Ylang, Neroli, Tuberose, Jasmine
3 - Sandal, Vetiver, Vanilla
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 02, 15:30)
1. BlackDee, kokią įdomią temą sukūrei. bigsmile.gif Ir kiek darbo įdėjai, nu šaunuolė. thumbup.gif Ačiū tau. 4u.gif
Susidomėjusi perskaičiau visus aprašymus, ir tavo bandytų kvepalų nuostabius apibūdinimus. 4u.gif
2. Šiaip, keista, kad F. Male Noir Epices bazinėse natose pasirodė lengvoki, visi ingredientai tokie iš sunkesnių. Įdomu kuriais metais jie sukurti? g.gif Būtų įdomu palygint pagal bendras tendencijas. rolleyes.gif
3. O Carnal Flover kažkodėl įsivaizduoju panašius į Guerlain Mahora, ypač kai pasakei kad ryškiai jaučiasi tuberoza ir kokosas. Nes Mahoroje tuberoza irgi ryškus akcentas, o kažkokias kokoso užuominas (nors jo ten nėra) ne aš viena pastebėjau. ax.gif

Mahora sudėtis palyginimui: 4u.gif

1 - Orange, Almond tree blossoms 
2 - Ylang-Ylang, Neroli, Tuberose, Jasmine 
3 - Sandal, Vetiver, Vanilla

1. Ačiū Tau, Dolce Vita, už gerą žodį 4u.gif
2. Jie sukurti 2000m., manau jau buvo pamažu prasidėjęs lengvesnių "bumas", nors tas lengvumas bazinėse natose gal man tik susivaideno, nes laikiau ilgą laiką riešą prie nosies, gal pripratau blush2.gif Nors, kiek save pažįstu, tikrai jo nelaikyčiau, jei tai būtų itin siptrus kvapas rolleyes.gif Bet kokiu ateju - ten gryna sausa egzotinė mediena smile.gif
3. Su didžiausia gėda turiu pripažinti, kad Mahoros nesu uosčius blush2.gif , bet skaičiau apie ją daug atsiliepimų ir man susidarė įspūdis, kad daug ką ji "smaugia" unsure.gif, ko tikrai negaliu pasakyt apie Carnal Flower g.gif ir dar daug kartų žmonės internete mini "žalias natas" joje, Malle'o kvepaluose jokių žalumynų neužuodžių, tik sunkias baltas gėles ir kokosų drožles ax.gif Bet kažkaip pastaruoju metu mąstau būtinai ką nors įsigyt iš Guerlain'o (be mano turimų L'Instant ir Insolence), svarsčiau apie L'Heure Bleue, Mitsouko arba Jicky, bet dabar pagalvojau, kodėl gi nepabandžius Mahoros, jei joje jaučiasi kokosai ir saldžios bandelės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 02 sausio 2008 - 15:59
Kai pries metus radau sita tema,prarijau smile.gif vienu prisedimu smile.gif Saunuole, Black Dee, kad pasiryzai isversti. Ir laiko daug reikia, ir kantrybes.
http://forum.aromart...read.php?t=1122
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 01 03, 08:46)
Kai pries metus radau sita tema,prarijau  smile.gif  vienu prisedimu  smile.gif Saunuole, Black Dee, kad pasiryzai isversti. Ir laiko daug reikia, ir kantrybes.
http://forum.aromart...read.php?t=1122

O, tokio straipsnio (forumo?)dar nebuvau radus bigsmile.gif Aciu labai daug naudingos info sia tema bigsmile.gif thumbup.gif
P.S. Rinkau ir verciau informacija is kitu saltiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 03 sausio 2008 - 09:04
Sveikos,
pries kokius tris metus L'Artisan parfumerie tikrai Vilniuje pardavinejo. Pati buvau nusipirkusi The pour un Ete. Bet po dukrytes gimimo ne istolo ju uzuost nesinorejo - per daug saldus pasidare. Kazkam atidaviau... O jėei per Google pabandysit ju boutika susirast, tai pasirenkant savo sali i ir Lietuva yra.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2008 01 09, 00:19)
Sveikos,
pries kokius tris metus L'Artisan parfumerie tikrai Vilniuje pardavinejo. Pati buvau nusipirkusi The pour un Ete. Bet po dukrytes gimimo ne istolo ju uzuost nesinorejo - per daug saldus pasidare. Kazkam atidaviau... O jėei per Google pabandysit ju boutika susirast, tai pasirenkant savo sali i ir Lietuva yra.

Aciu karambole uz info smile.gif Bandziau dabar ieskot, ten ju puslapy, kur "retailers" ir sarase saliu yra tik Latvija g.gif
http://www.artisanpa.../uk/index2.html

Gal ne ten ziuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 09, 01:38)
Aciu karambole uz info  smile.gif  Bandziau dabar ieskot, ten ju puslapy, kur "retailers" ir sarase saliu yra tik Latvija  g.gif
http://www.artisanpa.../uk/index2.html

Gal ne ten ziuriu  unsure.gif

Jie tik siuncia i Lietuva . O kainos geros mano manymu .
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2008 01 09, 00:19)
Sveikos,

Na aš tai žinau, kad prieš kokius 5 maždaug metelius Autukas (parduotuvės "Eliza" savininkas) buvo užvežęs A. Goutal parfumerijos. Gal ir L'Artisan kartu.
Atsakyti
Visai noreciau L/Eau Ambre , Dzing ir Premier Figuer smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dabar jau tos parduotuves Vokieciu gatveje nera. Pavadinimo nelabai atsimenu, lyg ir "The Mood" ar kazkaip panasiai. Ten rubais prekiavo, toks modernus interjeras, berniukai pardavejai buvo smile.gif. Pirmam aukste prie kasos ir buvo visas stendas su tais kvepalais, pasirinkimas tikrai nemazas buvo, o kaina visai normali - mano EDT 50 ml kainavo apie 150 lt. uzsukti paskatino reklama spaudoj ar pet TV, nepamenu, bet sake, kad Baltijos salyse parduodami tik Rygoj ir Vilniuj. Vnz intrigos buvo nemazai...
Atsakyti