QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 02, 15:30)
1.
BlackDee, kokią įdomią temą sukūrei.

Ir kiek darbo įdėjai, nu šaunuolė.

Ačiū tau.
Susidomėjusi perskaičiau visus aprašymus, ir tavo bandytų kvepalų nuostabius apibūdinimus.
2. Šiaip, keista, kad F. Male Noir Epices bazinėse natose pasirodė lengvoki, visi ingredientai tokie iš sunkesnių. Įdomu kuriais metais jie sukurti?

Būtų įdomu palygint pagal bendras tendencijas.
3. O Carnal Flover kažkodėl įsivaizduoju panašius į Guerlain Mahora, ypač kai pasakei kad ryškiai jaučiasi tuberoza ir kokosas. Nes Mahoroje tuberoza irgi ryškus akcentas, o kažkokias kokoso užuominas (nors jo ten nėra) ne aš viena pastebėjau.
Mahora sudėtis palyginimui:
1 - Orange, Almond tree blossoms
2 - Ylang-Ylang, Neroli, Tuberose, Jasmine
3 - Sandal, Vetiver, Vanilla
1. Ačiū Tau,
Dolce Vita, už gerą žodį
2. Jie sukurti 2000m., manau jau buvo pamažu prasidėjęs lengvesnių "bumas", nors tas lengvumas bazinėse natose gal man tik susivaideno, nes laikiau ilgą laiką riešą prie nosies, gal pripratau

Nors, kiek save pažįstu, tikrai jo nelaikyčiau, jei tai būtų itin siptrus kvapas

Bet kokiu ateju - ten gryna sausa egzotinė mediena
3. Su didžiausia gėda turiu pripažinti, kad Mahoros nesu uosčius

, bet skaičiau apie ją daug atsiliepimų ir man susidarė įspūdis, kad daug ką ji "smaugia"

, ko tikrai negaliu pasakyt apie Carnal Flower

ir dar daug kartų žmonės internete mini "žalias natas" joje, Malle'o kvepaluose jokių žalumynų neužuodžių, tik sunkias baltas gėles ir kokosų drožles

Bet kažkaip pastaruoju metu mąstau būtinai ką nors įsigyt iš Guerlain'o (be mano turimų L'Instant ir Insolence), svarsčiau apie L'Heure Bleue, Mitsouko arba Jicky, bet dabar pagalvojau, kodėl gi nepabandžius Mahoros, jei joje jaučiasi kokosai ir saldžios bandelės