Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalijoi pagrobta mergytė...

QUOTE(Limcamca @ 2009 05 23, 10:51)
p.s. man asmeniškai panašumas yra  blush2.gif

hm... man irgi , o iš kur ta foto?
Atsakyti
Fotorobotas darytas pagal keliu liudininku nupasakota vaizda.
O dabartine foto is vakaryksciu/siandieniniu ziniu:
SKY NEWS

YAHOO

ir daug kt nuorodu yra.
Atsakyti
Limcamca, laukiam tolesnių žinių, kai turėsi - pranešk būtinai 4u.gif

Tikėkimės, kad siūlo galas jau nebetoli...

O aš vis dar naiviai tikiu, kad Maddie gyva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 03 04, 02:43)
Sita istorija mane labai sukrete...net labai, pati auginu dukra...Panasia versija speja ir mano vyras...Deja kai mergaite dingo, as nebuvau uk tik avaziavau po menesio ir ta visa istorija suzinojau..nuo tada pradejau sekti ivykius i dometis..o mb del to pykti...Jis is kart teige kad tevai..julab kad abu medikai, mama - seimos gydytoja, o tevas - dirba chirurgas beriods, bet dirba  ir su numireliais...mano mb sako jie zino viska kaip paslepti, uzmaskuoti...ir t.t.Noretusi tiketi kad mergyte atsiras, bet visada lieka bet....Todel kai tik ta istorija pasirodo ekrane mb iskart jungia teli lauk arba keicia kanala...sako neverta...is to ta seima pinigus kalasi sau...aukoja sako zmones jiems is viso pasaulio...Na aisku tai spejimai, bet tik Ponas Dievas tezino kaip viskas buvo...Kad ir kaip butu, kad ir kur Danguje ir Zemeje sis grozis  wub.gif butu sekmes ir stiprybes jai... wub.gif

jei abu tevai gydytojai,jie zino ir dozes,kurios leistinos,kad viakui nepakenktu ir kad galetu ramiai miegoti.Padaugino raminamuju vaistu...kaip gali padauginti raminamuju vaistu tevai medikai.....TYCIA...absurdas...NETYCIA...praktiskai neimanoma.....juk musu portas lengviausiai iesko elementaraus paaiskinimo....ziaurios tiesos kartais net nesinori priimti cool.gif
Visada buvo ir bus zmoniu,kurie kitu nelaimes akivaizdoje dar ir smerkia,apkaltina..patys nuzude,dabar pinigus kalasi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2009 05 07, 19:22)

beto man labai keista mama visada tokia salta ir be jokiu emociju, o ir su dvynukais ne ka graziauisiai elgias, buvo slapta nufilmuota kaip vaikus tampo ir  musa..
.

taip visiems turbut butu lengviau jei viesumoje mama nuolat verktu,draskytusi,isterikuotu, g.gif
Parasant tokius dalykus apie dvynuku musima,noretusi ir irodymu,nes kitaip jusu kalbos tik..apkalbos unsure.gif ir dar...naturalu,kad mama seimoje gali buti nervinga...juk dingo DUKRA...taip ji gali buti irzli,pikta,aprekti kitus vaikus,atstumti,netroksti ju bendravimo...tai naturalu unsure.gif
Atsakyti
http://www.findmadel.../contact_us.asp
nesupratau.... tai jau dabar kitoks veido fotorobotas???
o ten ta kita foto kaip suprast???
Atsakyti
Mano nuomone, foto yra ta pati..tik ji buvo veliau pataisyta nes atsirado daugiau liudininku berods...kai jie pradejo tyrineti gautus failus, rado nemazai info apie itartina asmeni, kelusi itarima..tai ir padare ta fotke berods..kazka ta mama neseniai sukurtame filme sake... g.gif
Regis yra vienas "itariamasis"..berods.. jis gydosi vokietijoje..siuo metu serga veziu....bet tuo metu kai mergaite dingo jis gyveno nelabai toli ir sukele itarima kai pasake jog nori savo dukra cigonams parduoti...pats ne karta teistas berods...nu zodziu pedofilas...praeitis jo kraupi... doh.gif Jis teigia neturis nieko bendro su mergaites dingimu...net leido paimti DNR ir ziures ar sutaps su bute rastomis kraujo zymemis...regis artmiausiu metu paaiskes rezultatai...as seku sia istorija, nes ji visad sky news headline ...kasdien skaitau zinias..Visa tai raso sky news..tik perpasakojau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, jo, - foto ta pati. drinks_cheers.gif

Detektyvams aišku nepavyko pasimatyti su pedofilu. Bet, vėliau, kai jie jau buvo aeruoste, pareiškė, žurnalistams, kad jis su jais susitiks. Na, pagal McCannų spaudos atstovą, jie organizuoja naują susitikimą artimiausiu metu.

Na, o DNR jis davė ne dėl Madeleinne bylos tyrimo. Jis davė, dėl dar vieno, 1975 berods metais, daryto nusikaltimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 06 01, 18:10)
Tik tiek naujienų?? verysad.gif
juk laikas eina nejaugi nieko nieko nieko....

NA, viskas labai palengva.
Tas itariamasis, vadinamas tik siaip itariamuoju. Tiesiog yra labai daug atitikimu su juo ir Madeleine byla. Buti apklausiamas jis nesutiko, o detektyvai prie jo negalejo prieiti, nes tipo neleido gydytojai.
Dabar as, bijau, kad jis nenumirtu... ir nenusinestu tos paslapties su savimi...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 06 01, 18:18)
Dabar as, bijau, kad jis nenumirtu... ir nenusinestu tos paslapties su savimi...

va va...

nu bet ***, nu tai koks jau jam skirtumas, tai nors prieš smertį atskleistų viską, ką pridirbęs. taip nors kiek išpirkdamas kaltę...
Atsakyti
Na, va, tas expedofilas, sutiko bendrauti su detektyvais, tirianciais Madeleine dingimo versiją. Kai jie atvyko į Vokietiją, jis vėl, per advokatą atsisakė juos priimti doh.gif doh.gif doh.gif

Bet, davė interviu laikraščiui, ir ten pasakė, kad tai nakčiai aš turiu alibi. Bet, nesakysiu kur ir su kuo buvau lotuliukas.gif

Na, toks įdomus katės/pelės žaidimas su juo gaunasi unsure.gif
Atsakyti
Gal yra kokių naujų žinių dėl to pedofilo?...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 06 15, 09:16)
Na, va, tas expedofilas, sutiko bendrauti su detektyvais, tirianciais Madeleine dingimo versiją. Kai jie atvyko į Vokietiją, jis vėl, per advokatą atsisakė juos priimti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bet, davė interviu laikraščiui, ir ten pasakė, kad tai nakčiai aš turiu alibi. Bet, nesakysiu kur ir su kuo buvau  lotuliukas.gif

Na, toks įdomus katės/pelės žaidimas su juo gaunasi  unsure.gif

tylu ania?.. unsure.gif

Atsakyti