13 zmoniu (pedofilu)sulaikyta jau Ispanijoje...dabar jie tiria rastus filmus, dar ne viename jos nebuva nufilmuota..bet jos fotke buva tarp visu vaiku ju failuose...zodziu naujienos sokiruojancios...spauda jau vel apie tai raso...
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 01 20, 04:00)
13 zmoniu (pedofilu)sulaikyta jau Ispanijoje...dabar jie tiria rastus filmus, dar ne viename jos nebuva nufilmuota..bet jos fotke buva tarp visu vaiku ju failuose...zodziu naujienos sokiruojancios...spauda jau vel apie tai raso...
o dieve, ką jai teko patirti....
sunku net pagalvoti...
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 01 20, 04:00)
Bet tas jau senai buvo, ar as klystu?
SIANDIENINIS STRAIPSNIS
Papildyta:
Kam idomu, CIA VISA ISTORIJA NUO A IKI Z
Baisu man prisiminti ta siaubinga istorija, nes kai dingo mergaite, ta pacia diena mes atvykome metams i UK. Vaikas mano ejo i darzeli, tai prie darzelio, mokyklu pilna buvo jos plakatu...Kiekviena diena televizija rode reportazus apie jos dingi
ma ir veiksmus kas buvo daroma jai surasti.
Man aisu budavo palikti bent minutei savo vaika, nes miegojo kaip tik prie lango...oi kaip baisu buvo....
ma ir veiksmus kas buvo daroma jai surasti.
Man aisu budavo palikti bent minutei savo vaika, nes miegojo kaip tik prie lango...oi kaip baisu buvo....
QUOTE(Sella @ 2009 02 18, 22:25)
Aš įsitikinusi, kad mergaitė niekada neatsiras.Neseniai teko skaityti straipsnį, jame spėjama, kad mergaitę netyčia raminamais vaistais netyčia nužudė patys tėvai, o vėliau lavonėlį paslėpė ir suvaidino visą šią pagrobimo istoriją...
nesąmonė, briedas. Seniai atgyventa ir pamiršta istorija....
QUOTE(STT @ 2009 02 18, 22:27)
nesąmonė, briedas. Seniai atgyventa ir pamiršta istorija....
Nesutinku Tame straipsnyje paimtas interviu iš policininko, kuris tyrė šią bylą.Daugybė faktų kalba tėvų nenaudai.
QUOTE(Sella @ 2009 02 18, 22:32)
Nesutinku Tame straipsnyje paimtas interviu iš policininko, kuris tyrė šią bylą.Daugybė faktų kalba tėvų nenaudai.
Idekit straipsnio nuoroda
QUOTE(Sella @ 2009 02 18, 22:32)
buvoo tokių straipsnių ir versijų, bet vėliau viskas buvo paneigta ir tttt
tėvai išteisinti, vaiko nėr...
jei tėvai būtų taip padarę, jie būtų demaskuoti tikrai, nes jie ne profesionalūs nusikaltėliiai, kad viską suslėptų....
Tėvai nekalti.... tiesiog per vėlai perskaitei seniai paneigtas teorijas, manau..........
As nezinau net ka ir galvot. LAbai noriu, kad ji greiciau atsirastu. Baigtusi tas vargas jos tevams. Bet nepaaiskinamas dalykas kaip ji dingo... jau tiek laiko geriausi pasaulio detektyvai dirba ir.... NIEKO!
QUOTE(Sella @ 2009 02 18, 22:25)
Aš įsitikinusi, kad mergaitė niekada neatsiras.Neseniai teko skaityti straipsnį, jame spėjama, kad mergaitę netyčia raminamais vaistais netyčia nužudė patys tėvai, o vėliau lavonėlį paslėpė ir suvaidino visą šią pagrobimo istoriją...
Sita istorija mane labai sukrete...net labai, pati auginu dukra...Panasia versija speja ir mano vyras...Deja kai mergaite dingo, as nebuvau uk tik avaziavau po menesio ir ta visa istorija suzinojau..nuo tada pradejau sekti ivykius i dometis..o mb del to pykti...Jis is kart teige kad tevai..julab kad abu medikai, mama - seimos gydytoja, o tevas - dirba chirurgas beriods, bet dirba ir su numireliais...mano mb sako jie zino viska kaip paslepti, uzmaskuoti...ir t.t.Noretusi tiketi kad mergyte atsiras, bet visada lieka bet....Todel kai tik ta istorija pasirodo ekrane mb iskart jungia teli lauk arba keicia kanala...sako neverta...is to ta seima pinigus kalasi sau...aukoja sako zmones jiems is viso pasaulio...Na aisku tai spejimai, bet tik Ponas Dievas tezino kaip viskas buvo...Kad ir kaip butu, kad ir kur Danguje ir Zemeje sis grozis butu sekmes ir stiprybes jai...