Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalijoi pagrobta mergytė...

QUOTE(Maistingas_angelas @ 2008 09 26, 13:55)
na Italijoje viena mergaite buvo rasta tik jau po 4m, taciau motina reikalauja kad dnr butu atlikti kad 100proc butu tikrai kad tai jos dukra, nezinau kaip tiki, bet kaip motina, as pazinciau savo vaika....4m tai tikrai nera daug...taigi stebuklu vis dar buna pasaulyje, na Maddy istorija keistoka is ties..nereikia pamirsti kad tevai medikai ir dirbe su lavonais......tik man viena neaisku kodel jie dar pasauli juokina ir net FTB is Amerikos samdosi... g.gif

O kas buvo su ta mergaite?Kaip suprantu ji buvo sveika ir gyva.Tai kas ja augino?
Pasidalinkite ta informacija,prasau.Labai idomu
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2008 09 30, 11:39)
O kas buvo su ta mergaite?Kaip suprantu ji buvo sveika ir gyva.Tai kas ja augino?
Pasidalinkite ta informacija,prasau.Labai idomu

DNR nepasitvirtino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 08 29, 08:37)
Jei neklystų tai jau trečioji tema, kurioje mes prisimename tą mergaitę. Pabandykit perskaityti jas visas, pamatysit, kad jau senai aptarėme, kad vien UK, kas savaitę dingsta apie penkiolika tūkstančių vaikų. Kiekvienas atvejis yra ypatingas. Šitas galbūt dėl to, kad tėvai gedėdami savo mergaitės, siekia apsaugoti ir kitus vaikus. Kad ir bandydami įdiegti Rainbow sistemą Europoje.

ar truputį nepadidintas skaičius? Per savaitę? Tai per metus kiek tada? Britiški kanalai vien apie tuos dingimus ir rodytų, daugiau jokių žiniš nebūtų irnesakyk.gif
Atsakyti
Gal yra kokių naujienų? ar viskas taip ir nutilo ?..
Atsakyti
Perskaiciau visas temas, labai skaudu, labai gaila ,kad pasaulyje vyksta tokie dalykai verysad.gif

As tik niekaip negaliu suprasti, jei sitiek zmoniu sakosi ja mate, kodel niekas nieko? Asmaniskai as pamaciusi uzkalbinciau, prieiciau ,galu gale neisleisciau is akiu kol atvyktu policija ..
Atsakyti
nemanau,kad tėvai ją nužudė.
arba,kad rado jos kunelį ir viestiek ieško... huh.gif
bet nemanua,kad ji gyva schmoll.gif verysad.gif
nes jos ilgai nėra...
taigi ji nepavalgius...
sušalus...
tikiuosi,jai ten viršuj geriau.. cray.gif
Atsakyti
gal matėt kas Ekstrasensu mūšis? Aš apšalusi žiūrėjau kiek daug jie gali pasakyti, ir manau tikrai kad čia kur buvo įdėta nuoroda su jų pranašystėm, dalis tiesos tame yra, tuo labiau kad sutampa jų pranašystės... Tikrai manau mergytė gyva..
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 11 30, 18:11)
gal matėt kas Ekstrasensu mūšis? Aš apšalusi žiūrėjau kiek daug jie gali pasakyti, ir manau tikrai kad čia kur buvo įdėta nuoroda su jų pranašystėm, dalis tiesos tame yra, tuo labiau kad sutampa jų pranašystės... Tikrai manau mergytė gyva..

Papasakok apie tai daugiau 4u.gif
Atsakyti
Ieškojau bet neradau nuorodos į ekstrasensų išaiškinimus... GAl kas atsimena..
Atsakyti
o aš ne......
Atsakyti
Ką tik perskaičiau visas 3 temas apie šią mergaitę 4u.gif
Siaubas.... Man jos taip gaila verysad.gif Tokia graži, kaip angeliukas ! atrodo tokia trapi.... Iš tiesų aš tikiu, kad ji gyva. O jeigu ir ne - tikiuosi danguje jai geriau, negu buvo žemėje....
Bet aš vis dar tikiuosi stebuklo.
Atsakyti
as kaip tuo laiku buvau uk kai dingo si mazyle tai visa menesi ir ilgiau kas puse valandos per visas zinias skelbe kas naujo,labai didelis demesys ir susirupinimas unsure.gif visur tam tikrose vietose zmones rase jai laiskelius ir riso geltonais kaspineliais...turiu net foto bet nebemoku ikelt doh.gif
Atsakyti