Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalijoi pagrobta mergytė...

QUOTE(Limcamca @ 2008 08 29, 08:37)
Jei neklystų tai jau trečioji tema, kurioje mes prisimename tą mergaitę. Pabandykit perskaityti jas visas, pamatysit, kad jau senai aptarėme, kad vien UK, kas savaitę dingsta apie penkiolika tūkstančių vaikų. Kiekvienas atvejis yra ypatingas. Šitas galbūt dėl to, kad tėvai gedėdami savo mergaitės, siekia apsaugoti ir kitus vaikus. Kad ir bandydami įdiegti Rainbow sistemą Europoje.
O jūs atsisėskit ir pamastykit, kodėl realiai, europarlamentai, tos sistemos, bijo kaip velnio  g.gif Nes, aš niekaip nesumąstau dėl ko  unsure.gif
drinks_cheers.gif

Apie mergaites dingima visais varpais buvo pranesta iskart kai ji dingo...Kodel spauda nereke apie visus kitus atvejus? Ar tai reiskia, kad visi kiti tevai isgyveno mazesni skausma? Jiems maziau rupejo?
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2008 08 29, 16:50)
Apie mergaites dingima visais varpais buvo pranesta iskart kai ji dingo...Kodel spauda nereke apie visus kitus atvejus? Ar tai reiskia, kad visi kiti tevai isgyveno mazesni skausma? Jiems maziau rupejo?

niekas , dėl nieko nesiginčija.Didžiausias skausmas yra nežinia.
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2008 08 29, 17:50)

Todėl, kad tėvai iš karto kreipėsi į spaudą, supratę, kad viešumas, didelis šansas ją rasti.
Juk pati suprantat: kuo daugiau mergaitės veidas viešumoje, tuo didesnė galimybė ją rasti. Čia ne spaudos nuopelnas, o tėvų, - kad mes jos dar nepamirštam 4u.gif

O va, jei įteisintų Rainbow sistemą, tada rėktų, dėl kiekvieno vaiko. Tik, pasakyk, man, KODĖL POLITIKAI TOS SISTEMOS TAIP BIJO?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 03, 09:58)
O va, jei įteisintų Rainbow sistemą, tada rėktų, dėl kiekvieno vaiko. Tik, pasakyk, man, KODĖL POLITIKAI TOS SISTEMOS TAIP BIJO?

gal patys kažką dangsto? bijo... juk pinigai nerealiai dideli... o kas šiais laikais eina politikon iš pašaukimo? viską valdo pinigai...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 03, 08:58)
Todėl, kad tėvai iš karto kreipėsi į spaudą, supratę, kad viešumas, didelis šansas ją rasti. Juk pati suprantat: kuo daugiau mergaitės veidas viešumoje, tuo didesnė galimybė ją rasti. Čia ne spaudos nuopelnas, o tėvų, - kad mes jos dar nepamirštam  4u.gif

O kiti nelaimes istikti tevai nesuprato? Ikyri as, ar ne? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2008 09 05, 13:43)
O kiti nelaimes istikti tevai nesuprato? Ikyri as, ar ne?  tongue.gif

Nieko tokio būkit įkyri, na ir kas ax.gif

O jūs klausėte, tų, kitų tėvų kodėl nesikreipė? Jei klausėte ir žinote atsakymą, pasidalinkite, nes aš nežinau, kodėl žmonės vienaip ar kitaip elgiasi unsure.gif

Norėčiau, ir aš pabūti įkyri: kodėl politikai bijo Rainbow sistemos?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 05, 13:02)
Nieko tokio būkit įkyri, na ir  kas  ax.gif

O jūs klausėte, tų, kitų tėvų kodėl nesikreipė? Jei klausėte ir žinote atsakymą, pasidalinkite, nes aš nežinau, kodėl žmonės vienaip ar kitaip elgiasi  unsure.gif

Norėčiau, ir aš pabūti įkyri: kodėl politikai bijo Rainbow sistemos?

Nieko ir as nezinau. Tiesiog sitas momentas nuo pat pradziu man kele itarima, todel visa sirdimi neisijauciau i sita situacija... Kodel butent apie sita mergaite tiek raso, kitos analogiskos situacijos nesulaukia nei tukstantines dalies demesio, o kiekviena normali motina patvirtins, kad uz savo vaika kovos iki galo, manot, kad nesikreipiama i spauda, nebandoma rajona.. miesta... sali kelti ant koju? O rezultatas? Toks pirmasis kiek mano atmintis nesa...nei kiek nekeista?

O del Rainbow sistemos...tarkim STT bus teisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulia*: 05 rugsėjo 2008 - 17:49
QUOTE(Liulia* @ 2008 09 05, 18:47)
Nieko ir as nezinau. Tiesiog sitas momentas nuo pat pradziu man kele itarima, todel visa sirdimi neisijauciau i sita situacija... Kodel butent apie sita mergaite tiek raso, kitos analogiskos situacijos nesulaukia nei tukstantines dalies demesio, o kiekviena normali motina patvirtins, kad uz savo vaika kovos iki galo, manot, kad nesikreipiama i spauda, nebandoma rajona.. miesta... sali kelti ant koju? O rezultatas? Toks pirmasis kiek mano atmintis nesa...nei kiek nekeista?

O kodel jums atrodo, tiek daug apie mergaite rasoma? Del ko?
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2008 08 28, 19:03)
Turbut is pelno, kuri gavo spauda berutuliuodama sita istorija, galima butu isgelbeti  kelis tukstancius badaujanciu, mirstanciu vaiku...

Cituoju pati save - todel man taip atrodo...
Kazkaip man sviecias, kad siuo atveju masines informacijos priemones galetu buti ivardintos kaip masines dezinformacijos priemones, del paprasciausios priezasties - pelno.
Pasikartosiu. Spelioju. Nieko nezinau, bet man asmeniskai viskas itartina tiek, kad sugebejau nepriimti viso sito skandalo i sirdi... Geriau imesiu kapeika i kibireli renkantiems lesas badaujantiems vaikuciams...
Malonu buvo padiskutuoti smile.gif
Atsakyti
Kaip bebutu, as vis dar tikiuosi, kad mergaite bent jau gyva... verysad.gif Bet tai tiek laiko jokiu ziniu, tik tai is vienos, tai is kitos valstybes smeksteli kokia zinia apie Maddy ar bent jau i ja panasia.. g.gif Taigi, sikart pagal naujausius duomenis - Danija unsure.gif
Atsakyti
na Italijoje viena mergaite buvo rasta tik jau po 4m, taciau motina reikalauja kad dnr butu atlikti kad 100proc butu tikrai kad tai jos dukra, nezinau kaip tiki, bet kaip motina, as pazinciau savo vaika....4m tai tikrai nera daug...taigi stebuklu vis dar buna pasaulyje, na Maddy istorija keistoka is ties..nereikia pamirsti kad tevai medikai ir dirbe su lavonais......tik man viena neaisku kodel jie dar pasauli juokina ir net FTB is Amerikos samdosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maistingas_angelas @ 2008 09 26, 12:55)
na Italijoje viena mergaite buvo rasta tik jau po 4m, taciau motina reikalauja kad dnr butu atlikti kad 100proc butu tikrai kad tai jos dukra, nezinau kaip tiki, bet kaip motina, as pazinciau savo vaika....4m tai tikrai nera daug...taigi stebuklu vis dar buna pasaulyje, na Maddy istorija keistoka is ties..nereikia pamirsti kad tevai medikai ir dirbe su lavonais......tik man viena neaisku kodel jie dar pasauli juokina ir net FTB is Amerikos samdosi... g.gif

O kur jie dirbo su lavonais?
Kodel tavo manymu, juokina pasauli g.gif

As, nepriekaistauju, nuomone idomi mirksiukas.gif
Atsakyti