Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalijoi pagrobta mergytė...

Bet to ir reikėjo tikėtis. Nes tiek laiko jokių žinių už kurių galima būtu užsikabinti . Net garsumas , masinės informacijos priemonės nepadeda . Gaila tėvelių labai . Bet netikiu , kad jie gali nuleisti rankas.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...
verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Dabar iš UK pusės: biggrin.gif

Vakar per BBC žinias rodė, kaip Portugalų policija paneigė pranešimus, kad Madeleine byla žadama uždaryti. O jei tai ir įvyks, tai ne anksčiau kaip rugpjūčio viduryje. Šiuo metu policija baigė tyrimą ir prokurorams turi perduoti visą medžiagą, o šie savo ruožtu, turi arba pateikti kaltinimus trims įtariamiesiems arba užšaldyti bylą. Užšaldyti bylą, tai reiškia, jos neuždaryti, o tiesiog kurį laiką netirti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 07 02, 09:16)
Dabar iš UK pusės:  biggrin.gif

Vakar per BBC žinias rodė, kaip Portugalų policija paneigė pranešimus, kad Madeleine byla žadama uždaryti. O jei tai ir įvyks, tai ne anksčiau kaip rugpjūčio viduryje. Šiuo metu policija baigė tyrimą ir prokurorams turi perduoti visą medžiagą, o šie savo ruožtu, turi arba pateikti kaltinimus trims įtariamiesiems arba užšaldyti bylą. Užšaldyti bylą, tai reiškia, jos neuždaryti, o tiesiog kurį laiką netirti.

nu čia atsiprašant kaip geras senas posakis, kas liečia pletkus... kaip sakoma, vienam gale pabezdėsi, kitam pasakys, kad apsiši....ai.... tai taip ir čia - ten pasakė, kad galbūt teks įšaldyt - pridaryt bylą, čia kad jau nutraukė.... nu Lietuva tėvyne mūsų doh.gif
Atsakyti
Na, kaip ir buvo žadėta, Portugalijos policija po keturiolikos mėnesių tyrimo, Madeleine bylą padėjo į lentyną. Tai reiškia, kad ji kol kas netiriama, nebent atsirastų naujų įrodymų.

Nuo tėvų ir Roberto Murato nuimtas arquido statusas, t.y. jie visiškai laisvi, nėra niekuo kaltinami. Tėvai pasakė, kad jie nešventė šito statuso nuėmimo, kadangi spaudoje jie buvo nupiešti, kaip tėvai, kažkuo prisidėję prie dukters dingimo.

Portugalijos policija davė leidimą, McCannų advokatams visiškai nagrinėti ir žiūrinėti bylą.

Kol kas deja, tik tiek. 4u.gif
Atsakyti
Praejusia savaite,budama Italijoje maciau benzino koloneliu sienas nukabinetas mergaites nuotrauku plakatais su prasymais padeti ja surasti...siaubinga verysad.gif
Atsakyti
Kaip ir rašiau anksčiau, McCannai turi visiškai pilną priėjimą prie bylos. Jų privatūs detektyvai atskleidė šokiruojančius faktus iš bylos, kurių policija praeitais metais nei viešino, nei tyrė.
Pvz. praeitų metų birželį, Amsterdame, parduotuvėje buvo pastebėta mergaitė, kuri vadino save vardu "Maddie". Kartu ji buvo su vyru labai gerai kalbančiu portugališkai, moterimi kalbančia angliškai ir dar dviem vaikais. Moteris gyrėsi, kad Prancūzijoje turi nedidelį cirką. Mergaitė pardavėjai pasakė, kad "jie mane pasiėmė iš mano atostogų"... Pardavėja sureagavo ir tuoj pat pranešė policijai, tačiau nei olandų, nei britų, nei portugalų policija nesiėmė jokių veiksmų dėl to unsure.gif

Papildyta:
Kita tyrimo atšaka yra ta, kad Belgijos pedofilų tinklas užsisakė mergaitę, ir todėl ji buvo pagrobta. Tokią info iš informatoriaus 4 kovo gavo Scotland Yard'as. Manoma, kad, tuo metu buvo užsakymas mažai mergaitę, Madeleine buvo nufotografuota, užsakovui ji patiko, ir dėl to, ji buvo pagrobta doh.gif
Atsakyti
Seku naujienas apie Maddie nuo pradžios. Kaip gaila tėvų.
O šias naujienas paskaičius buvau šokiruota, nu ir policija.... kaip ir galvojau taip ir yra - nieko jie nedarė taip kaip reikia...

Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2008 08 07, 09:32)
Seku naujienas apie Maddie nuo pradžios.  Kaip gaila tėvų.
O šias naujienas paskaičius buvau šokiruota, nu ir policija.... kaip ir galvojau taip ir yra - nieko jie nedarė taip kaip reikia...

sad.gif aš va galvoju kad mergytė negyva... jei butu cirkas pagrobes (kas mano akim žiūrint absurdas) tai neitiketina juk cirkas labai viešas mergyte tūkstančiai žmonių galėtu pamatyti ir pan. ir dėl pedofilu man viskas abejotina...
Atsakyti
Sveiki,

Na sita istorija labai paliete mano sirdi...nuostabaus grozio mergyte...

Neteisiu ir nepateisinu tevu, niekas nezino kas atsitiko is tikruju...gal tevai, kas pagrobe...tik viena, ka ir kaip butu..reikia neprarasti vilties...o gal...pasaulyje buna stebuklu... ax.gif as puikiai isivaizuoju tevus, nereikia gi visad tiketis kad jie krisdami ant zemes prasytu kad vaika grazintu ir pastoviai verktu...As manau kad seima turejo kokiu priesu kurie kersijo ir pan...juk jie daktarai...maza kas...bet nelabai noriu tiketi kad tevai nuzude...nu nezinau...kokie jie tada tevai...teko nemazai internete skaityti, bet dauguma tai zurnaliugu paistalai...jie puikiai zino daugiau info, tik nera visa tai viesinama...tik niekaip nesuprantu kodel jie nesikreipia i zymius atrologus, burejus ir t.t.yra zmoniu kurie tri dievo dovana padeti surasti kita zmogu, ar bent jau pasakyti yra gyvuju tarpe ar ne...mano viena pazistama padejo bureja surasti, zmogus buva nusizudes ir ilgai ieskomas, tai ji nurode mazdaug tikslia vieta, ir rado... verysad.gif

As labai daznai pagalvoju apie ja...ir maldose miniu...kad ir kaip butu, nepraraskime vilties...o gal....isivaizduokime save tokioje situacijoje...jei nebutume nagu prikise prie dingimo, manau pasauky aukstyn kojom apverstumet, ieskotumet, platintumet nuotraukas, ne karta kreiptumetes i viesuma...ar ne? geriau pasimelskime uz ja...kad ir kur ji butu...Madeleine, mes su tavimi, laikykis.. 4u.gif
Atsakyti
žiūriu toki serialą "bitva ekstrasensov" nežinau ar kas matėt tai va irgi buvau pagalvojus juk yra tokių žmonių ištikruju ne šarlatanu kurie tikrai turi dovaną rast žmogų ur pan kodėl tėvai nesikreipia vistiek juk nieko nepraras g.gif:
Atsakyti
Pasirodo kreipesi... blink.gif tai jie dirba is vien..nu zodziu padeda tyrimui ta ektrasence...stai saitas..http://www.caroleverett.com/ ten at liko kur apie maddie paspausk... 4u.gif

O maza kas..biski cia sutampa su tos pardavejos pasakojimu... g.gif
Atsakyti