Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalijoi pagrobta mergytė...

Ai, mergaites, zhiauriai liudna, tachiau shitam pasauly pinigai ir valdzhia dideliems bosams daug svarbiau ir uzh vaiku, ir aplamai uzh zhmoniu gyvybe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 01, 21:14)
Dar pamiršau pasakyti, kad Portugalijos policijos jiems buvo nurodyta, nerodyti jokių emocijų, ypač ašarų dėl mergaitės dingimo. Nes jie bijojo, kad tai gali sunervuoti pagrobėją ir tuo atveju, jis jai ką nors padarytų  unsure.gif

O kai kalba apsisuko apie tai, kad jie patys ir kalti dėl mergaitės dingimo, tai jų šaltumas buvo vos ne pagrindinis argumentas. Žiauru iš tikrųjų
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 02, 17:54)
Nėra už ką mergaitės  4u.gif Bet atsakykit, jūs man į tą durną klausimą, kuris neišeina iš galvos: kodėl tiek mažai politikų balsuoja už tos sistemos priėmimą, jeigu ji tikrai padeda surasti vaikus??  g.gif Vyras mano sako, kad čia pinigai daug ką lemia... Bet negi šiame pasaulyje, jau pinigai darosi brangesni, nes dingusių vaikų suradimas  g.gif

Čia gal kaip ir su dauguma problemų- svetimas skausmas ne skausmas, o vat susiduria patys, tada jau visai kitaip vertina... verysad.gif
Atsakyti
Na tai taip ir nutilo viskas unsure.gif
Atsakyti
aha.. jokių žinių jokių naujienų nieko niekas nerašo ...
Atsakyti
niekas nieko deja . Jau aptilo jau nebesitikiu , kad bus kokių naujienų . Per metus niekas nieko neiškapstė o laikas negailestingai bėga . Man atrodo šis angeliukas verysad.gif verysad.gif danguje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 14 birželio 2008 - 18:23
QUOTE(Happymother @ 2008 06 14, 19:23)
niekas nieko deja .  Jau aptilo jau nebesitikiu , kad bus kokių naujienų .  Per metus niekas nieko neiškapstė o laikas negailestingai bėga .  Man atrodo šis  angeliukas  verysad.gif  verysad.gif danguje .

deja... aš irgi taip manau...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 16, 11:43)
deja... aš irgi taip manau...

ziauru verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
bet koks siaubas tėvams... man atrodo dar baisiau va taip laukti...nežinia ko verysad.gif
Atsakyti
kas cia zino kaip butu geriau, ar tureti vaikelio kapeli kur galetum nueiti ir paverkti, su juo pasneketi, ar metu metus laukti jos sugryztant, ir izengiant i namus verysad.gif cray.gif
Atsakyti
tyrimas nutrauktas verysad.gif
Atsakyti