Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Man labiausiai Dove patinka. Tamsiai odai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu iš prigimties blyškiaodė, todėl su soliariumu draugauju labai saikingai- geriausiu atvėju kartą į mėnesį. Už tad savaiminio įdegio išbandytų priemonių negalėčiau suskaičiuoti. Šiuo metu naudoju Nivea, galvojau šh.. bus, nes šiaip man Nivea nelabai patinka. Bet pasirodo visai nieko, bent nedvokia taip, kaip Jonsons (brrr baisu prisiminti) ar L'Oreal.
Vasarą buvo visai gerai su Garnier, tik ne tepamas, o purškiamas toks yra, visai neblogas- greit įsigeria, kvapas yra, bet nestiprus. Bet šiek tiek sausina oda, o žiemą pas mane ir taip labai sausa.
Naudovau ir Dove, bet nieko blatno. Nusiplauna negražiai. Todėl iki vasaros gal pasilieku su Nivea rolleyes.gif
Atsakyti
o man nera nieko baisiau uz garnier kvapa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 13, 16:34)
niu tai liuks tada smile.gif kad tiko ir patiko biggrin.gif man ir ta tamsuju reiks pabandyti. kai pirkau ta sviesu, tai paskutini paemiau jau ispirkti visi buvo smile.gif

sveika tai sakai tas dove visai geras?parasyk rezultatus ir kai nusipirksi tamsuji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 01 17, 18:38)
Sveikos,
esu iš prigimties blyškiaodė, todėl su soliariumu draugauju labai saikingai- geriausiu atvėju kartą į mėnesį. Už tad savaiminio įdegio išbandytų priemonių negalėčiau suskaičiuoti. Šiuo metu naudoju Nivea, galvojau šh.. bus, nes šiaip man Nivea nelabai patinka. Bet pasirodo visai nieko, bent nedvokia taip, kaip Jonsons (brrr baisu prisiminti) ar L'Oreal.
Vasarą buvo visai gerai su Garnier, tik ne tepamas, o purškiamas toks yra, visai neblogas- greit įsigeria, kvapas yra, bet nestiprus. Bet šiek tiek sausina oda, o žiemą pas mane ir taip labai sausa.
Naudovau ir Dove, bet nieko blatno. Nusiplauna negražiai. Todėl iki vasaros gal pasilieku su Nivea  rolleyes.gif

Nivea ir man kazkaip normaliausiai kvepia is visokiu Dove, Johnson, Garnier ir Loreal..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 18, 12:57)
Nivea ir man kazkaip normaliausiai kvepia is visokiu Dove, Johnson, Garnier ir Loreal..

Kas keisčiausia, jis ir pigiausias iš visų išvardintų g.gif
Atsakyti
o Nivea ir Dove drabuziu bei patalynes netepa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 18, 13:26)
o Nivea ir Dove drabuziu bei patalynes netepa?  ax.gif

Kad neteptų patalynės, reikia palaukti kol visiškai įsigers, tada gultis smile.gif Bet Dove apatinius šiek tiek nuspalvino, gal dėl to kad per tamsų atspalvį pasirinkau. Nivea dabar teplioju šviesiausia, tai tokia natūrali spalvytė, ne sintetinė ir kol kas drabužių negadino.
Atsakyti
labutis norejau paklausti gal kas naudojo dove idegio krema veidui kur dabar reklamuoja per tv,tipo naujiena,kokia nuomuone apie ji ir atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 18, 13:57)

man tai nepatinka tas nivea smirda jis kaip ir visi kiti ir tepa
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 18, 14:26)
o Nivea ir Dove drabuziu bei patalynes netepa?  ax.gif

as naudojau nivea summer beauty tai tepe drabuzius verysad.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų dažniausiai tepa, kai mes pačios netinkamai naudojam kremą. Reikia palaukti kol VISIŠKAI įsigers, o tai nelengva, kai skubi.
Dėl kvapo- na nerasit savaiminio įdegio priemonės, kuri nesmirdėtų smile.gif Smirda būtent tas elementas, kuris suteikia spalvą. Beje, pastebėjau- kuo mažiau smirda- tuo šviesesnė spalva.
Atsakyti
Mano vyras, kuris yra labai pakantus žmogus, neseniai manęs atsargiai paklausė, ar tik nesibaigė koks tai mano kremas biggrin.gif (kaip tik nustojau naudoti savaiminio įdegio kremą Bioetyc) ir nedrąsiai prisipažino, kad pusė metų kentė bobučių kvapą...
Nors man savaiminio įdegio kremai labai patinka. Jokiais lopais nesilupa, tik reikia pylingu kartą į savaitę nusišiūruot.
Atsakyti