Man labiausiai Dove patinka. Tamsiai odai

Sveikos,
esu iš prigimties blyškiaodė, todėl su soliariumu draugauju labai saikingai- geriausiu atvėju kartą į mėnesį. Už tad savaiminio įdegio išbandytų priemonių negalėčiau suskaičiuoti. Šiuo metu naudoju Nivea, galvojau šh.. bus, nes šiaip man Nivea nelabai patinka. Bet pasirodo visai nieko, bent nedvokia taip, kaip Jonsons (brrr baisu prisiminti) ar L'Oreal.
Vasarą buvo visai gerai su Garnier, tik ne tepamas, o purškiamas toks yra, visai neblogas- greit įsigeria, kvapas yra, bet nestiprus. Bet šiek tiek sausina oda, o žiemą pas mane ir taip labai sausa.
Naudovau ir Dove, bet nieko blatno. Nusiplauna negražiai. Todėl iki vasaros gal pasilieku su Nivea
esu iš prigimties blyškiaodė, todėl su soliariumu draugauju labai saikingai- geriausiu atvėju kartą į mėnesį. Už tad savaiminio įdegio išbandytų priemonių negalėčiau suskaičiuoti. Šiuo metu naudoju Nivea, galvojau šh.. bus, nes šiaip man Nivea nelabai patinka. Bet pasirodo visai nieko, bent nedvokia taip, kaip Jonsons (brrr baisu prisiminti) ar L'Oreal.
Vasarą buvo visai gerai su Garnier, tik ne tepamas, o purškiamas toks yra, visai neblogas- greit įsigeria, kvapas yra, bet nestiprus. Bet šiek tiek sausina oda, o žiemą pas mane ir taip labai sausa.
Naudovau ir Dove, bet nieko blatno. Nusiplauna negražiai. Todėl iki vasaros gal pasilieku su Nivea

o man nera nieko baisiau uz garnier kvapa

QUOTE(Eglucius @ 2008 01 13, 16:34)
niu tai liuks tada
kad tiko ir patiko
man ir ta tamsuju reiks pabandyti. kai pirkau ta sviesu, tai paskutini paemiau jau ispirkti visi buvo 

sveika tai sakai tas dove visai geras?parasyk rezultatus ir kai nusipirksi tamsuji

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 01 17, 18:38)
Sveikos,

Nivea ir man kazkaip normaliausiai kvepia is visokiu Dove, Johnson, Garnier ir Loreal..
QUOTE(Palomina @ 2008 01 18, 12:57)
Nivea ir man kazkaip normaliausiai kvepia is visokiu Dove, Johnson, Garnier ir Loreal..
Kas keisčiausia, jis ir pigiausias iš visų išvardintų

o Nivea ir Dove drabuziu bei patalynes netepa?

QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 18, 13:26)
Kad neteptų patalynės, reikia palaukti kol visiškai įsigers, tada gultis

labutis norejau paklausti gal kas naudojo dove idegio krema veidui kur dabar reklamuoja per tv,tipo naujiena,kokia nuomuone apie ji ir atsiliepimai?
QUOTE(Palomina @ 2008 01 18, 13:57)
man tai nepatinka tas nivea smirda jis kaip ir visi kiti ir tepa
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 18, 14:26)
as naudojau nivea summer beauty tai tepe drabuzius

Iš tikrųjų dažniausiai tepa, kai mes pačios netinkamai naudojam kremą. Reikia palaukti kol VISIŠKAI įsigers, o tai nelengva, kai skubi.
Dėl kvapo- na nerasit savaiminio įdegio priemonės, kuri nesmirdėtų
Smirda būtent tas elementas, kuris suteikia spalvą. Beje, pastebėjau- kuo mažiau smirda- tuo šviesesnė spalva.
Dėl kvapo- na nerasit savaiminio įdegio priemonės, kuri nesmirdėtų

Mano vyras, kuris yra labai pakantus žmogus, neseniai manęs atsargiai paklausė, ar tik nesibaigė koks tai mano kremas
(kaip tik nustojau naudoti savaiminio įdegio kremą Bioetyc) ir nedrąsiai prisipažino, kad pusė metų kentė bobučių kvapą...
Nors man savaiminio įdegio kremai labai patinka. Jokiais lopais nesilupa, tik reikia pylingu kartą į savaitę nusišiūruot.

Nors man savaiminio įdegio kremai labai patinka. Jokiais lopais nesilupa, tik reikia pylingu kartą į savaitę nusišiūruot.