Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

sesės draugė darėsi savo vestuvėms purškiamą įdegį, tai liko patenkinta ir graži, jokių plėtmų nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 10, 13:14)
sesės draugė darėsi savo vestuvėms purškiamą įdegį, tai liko patenkinta ir graži, jokių plėtmų nebuvo  mirksiukas.gif

nu va kaip saunu..turbut butu ziauru pasidarai pries vestuves ir dar plemais.
tai as turbut nususauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2009 01 10, 15:42)
nu va kaip saunu..turbut butu ziauru pasidarai pries vestuves ir dar plemais.
tai as turbut nususauciau blush2.gif

na ir an drasi mergina atrodė bigsmile.gif aš taip nerizikuočiau, bet kas nerizikuoja negeria šampano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 10, 13:51)
na ir an drasi mergina atrodė bigsmile.gif aš taip nerizikuočiau, bet kas nerizikuoja negeria šampano lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
na jo kiekvienam savaip...
o kas zino gal siauliuose kur daro?
Atsakyti
Tema apie purskiama idegi yra cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 10 sausio 2009 - 20:54
QUOTE(mari21 @ 2009 01 10, 20:47)
Tema apie purskiama idegi yra cia  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
laukiu va tokios priemones, gal kuri isbandet?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 31, 13:53)
laukiu va tokios priemones, gal kuri isbandet?
user posted image

nea nebandziau.. blush2.gif
Atsakyti
Norejau Jusu paklausti, jus tepate tik tam tikra kuno vieta sav. idegio kremu (pvz.: rankas, veida ir kakla, tik veida ir t.t.) ar visa kuna 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 02 09, 09:25)
Norejau Jusu paklausti, jus tepate tik tam tikra kuno vieta sav. idegio kremu (pvz.: rankas, veida ir kakla, tik veida ir t.t.) ar visa kuna 4u.gif ?

as tepu visa kuna, isskyrus veida rolleyes.gif dabar bandau isivaizduoti, kaip atrodytu tik pateptos rankos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 02 09, 10:25)

As tai veida, kakla, dekolte...Rankas retai- kai netingiu biggrin.gif Kojas tik vasara, o pilvas mano ir taip kazkodel rudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 09, 11:27)
as tepu visa kuna, isskyrus veida rolleyes.gif dabar bandau isivaizduoti, kaip atrodytu tik pateptos rankos lotuliukas.gif

O kodel veido netepi smile.gif ?nors kaip pagalvojau,as taip pat pries kokius metus,kai naudojau sav.id.kr. kremo stuktura man poros uzsikimsdavo
Atsakyti