QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 06, 12:14)
Sveikutes,
truputeli perskaiciau temutes, bet prisipazistu, kad ne visa
, tai turiu jums klausima.
pries kiek laiko pries svente (eisim i vestuves) reikia issitepti kremuku, kad atrodyciau "normaliai", jokiu budu ne per tamsiai, o saikingai
. nes mano siaip sviesi oda. iki nestumo vaiksciojau i soliariuma, bet nuo birzelio nebebuvau. ar reikia kelis kartus teptis? na, kadangi vestuves bus, kai mano leliukui bus 1 men., tai planuoju tik rankas, veiduka, na gal kojas (krutines negaliu, nes leliuka maitinsiu), nes nzn, ka rengtis dar reikes.
kazkada pries 100 metu (tiksliau pries 10 m.) tepiausi tuo savaiminiu Garnier, man rodos, buvo jie is pirmuju, tai tragedija kazkokia. visa plemais nuejau, o ant rytojaus turejo but mokykloj isleistuves, tai kaip kosmara prisimenu
. aisku, pries tai jokio pilingo nedariau, nes nieko gi nezinojau, gal info nebuvo pakankamai.
zodziu, klausiu patarimo mano situacijoj
Papildyta:
o gal geriau pas kosmetologe eiti, kad isteptu? gal jos turi kazkokiu spec. priemoniu, skirtu salonams? nes laiko "zaisti" tikrai daug neturesiu, o rizikuot, kad eisiu i vestuves plemuota irgi nesinori
.
niekas nebandet eit pas kosmetologe issitepliot?
truputeli perskaiciau temutes, bet prisipazistu, kad ne visa

pries kiek laiko pries svente (eisim i vestuves) reikia issitepti kremuku, kad atrodyciau "normaliai", jokiu budu ne per tamsiai, o saikingai

kazkada pries 100 metu (tiksliau pries 10 m.) tepiausi tuo savaiminiu Garnier, man rodos, buvo jie is pirmuju, tai tragedija kazkokia. visa plemais nuejau, o ant rytojaus turejo but mokykloj isleistuves, tai kaip kosmara prisimenu

zodziu, klausiu patarimo mano situacijoj

Papildyta:
o gal geriau pas kosmetologe eiti, kad isteptu? gal jos turi kazkokiu spec. priemoniu, skirtu salonams? nes laiko "zaisti" tikrai daug neturesiu, o rizikuot, kad eisiu i vestuves plemuota irgi nesinori

niekas nebandet eit pas kosmetologe issitepliot?
Tai, kad nereiktu vargti siulyciau "purskiamas idegis'',tai paslauga kosmetikos salone ir soliariumo kaikuriose salonuose,laikose apie savaite.Tiesa, pati nebandziau, bet girdejau gerus atsiliepimus...

pasidomekit