Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 06, 12:14)
Sveikutes,
truputeli perskaiciau temutes, bet prisipazistu, kad ne visa  blush2.gif , tai turiu jums klausima.
pries kiek laiko pries svente (eisim i vestuves) reikia issitepti kremuku, kad atrodyciau "normaliai", jokiu budu ne per tamsiai, o saikingai smile.gif. nes mano siaip sviesi oda. iki nestumo vaiksciojau i soliariuma, bet nuo birzelio nebebuvau. ar reikia kelis kartus teptis? na, kadangi vestuves bus, kai mano leliukui bus 1 men., tai planuoju tik rankas, veiduka, na gal kojas (krutines negaliu, nes leliuka maitinsiu), nes nzn, ka rengtis dar reikes.
kazkada pries 100 metu (tiksliau pries 10 m.) tepiausi tuo savaiminiu Garnier, man rodos, buvo jie is pirmuju, tai tragedija kazkokia. visa plemais nuejau, o ant rytojaus turejo but mokykloj isleistuves, tai kaip kosmara prisimenu smile.gif. aisku, pries tai jokio pilingo nedariau, nes nieko gi nezinojau, gal info nebuvo pakankamai.
zodziu, klausiu patarimo mano situacijoj smile.gif
Papildyta:
o gal geriau pas kosmetologe eiti, kad isteptu? gal jos turi kazkokiu spec. priemoniu, skirtu salonams? nes laiko "zaisti" tikrai daug neturesiu, o rizikuot, kad eisiu i vestuves plemuota irgi nesinori smile.gif.
niekas nebandet eit pas kosmetologe issitepliot?

Tai, kad nereiktu vargti siulyciau "purskiamas idegis'',tai paslauga kosmetikos salone ir soliariumo kaikuriose salonuose,laikose apie savaite.Tiesa, pati nebandziau, bet girdejau gerus atsiliepimus... rolleyes.gif
pasidomekit g.gif
Atsakyti
zinau as ta "reikala", visos skundesi, kad pirmuosius apatinius po nupurskimo ismest reikia smile.gif. na nezinau, gal reikes, vis tiek gal graziau gausis nei paciai tepliotis...

QUOTE(Izabelee @ 2009 01 06, 20:42)
Tai, kad nereiktu vargti siulyciau "purskiamas idegis'',tai paslauga kosmetikos salone ir soliariumo kaikuriose salonuose,laikose apie savaite.Tiesa, pati nebandziau, bet girdejau gerus atsiliepimus... rolleyes.gif
pasidomekit  g.gif

Atsakyti
Sveikutes.. 4u.gif
man laai patinka sios priemones tad soliariumas mano brolis..
priimsit i buri savo? ax.gif
Atsakyti
Papasakokit, kaip lygiai issitepti pacias plastakas, na ties krumpliais ir pan., nes sita vieta mane visada nuvilia doh.gif Kaip issitepus viska, poto taip graziai nusiplauti rankas, kad nenusiplautu ir ties pirstais ir pan..?
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 07, 10:51)
Papasakokit, kaip lygiai issitepti pacias plastakas, na ties krumpliais ir pan., nes sita vieta mane visada nuvilia  doh.gif  Kaip issitepus viska, poto taip graziai nusiplauti rankas, kad nenusiplautu ir ties pirstais ir pan..?

as tai kazkai su tuo problemu neturiu
istitepu ir rankas ir kad labai ten neisigertu po kokiu 5 minuciu nusiplauna..
siaip geriausia kuna tept nerankomis nes tada ir gauna nelygiai..reiktu kokia kempinele ir ant galo pasitept rankas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 07, 10:51)
Papasakokit, kaip lygiai issitepti pacias plastakas, na ties krumpliais ir pan., nes sita vieta mane visada nuvilia  doh.gif  Kaip issitepus viska, poto taip graziai nusiplauti rankas, kad nenusiplautu ir ties pirstais ir pan..?

As tai issitepu kuna, o tuomet plaunu su muilu rankas, nusausinu. Tuomet imu vatos diskeli, uztepu siek tiek kremo ir atsargiai tolygiai skirstau ant plastaku - man viskas gaunasi tolygiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 01 07, 12:20)
As tai issitepu kuna, o tuomet plaunu su muilu rankas, nusausinu. Tuomet imu vatos diskeli, uztepu siek tiek kremo ir atsargiai tolygiai skirstau ant plastaku - man viskas gaunasi tolygiai mirksiukas.gif

Dekui:) ziuriu kiekviena su sava technika, reiks pabandyt:)
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 07, 12:00)
Dekui:) ziuriu kiekviena su sava technika, reiks pabandyt:)

tai jau taip daro, kaip kiekvien atrodo geriau..tikiuosi, kad pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2009 01 06, 22:42)
pasidomekit  g.gif

papasakokit kai kas apie purskiama idegi??
Noreciau pabandyt smile.gif
kokia kaina?
kokiuose salonuose tai daro??

dekui 4u.gif
Atsakyti
nezinau, is kurio tu miesto, bet mane irgi tas pats reikalas domintu placiau (Kaunas, jei galima smile.gif

QUOTE(nerai @ 2009 01 07, 13:22)
kokia kaina?

dekui  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nerai @ 2009 01 07, 13:22)
kokia kaina?

dekui  4u.gif

aga as irgi su purskiamu nesusidurus ax.gif
Atsakyti
kiek zinau, tai Raminetelei23 purskiamas idegis net labai nepatiko... doh.gif
Atsakyti