Labai sudomino Lancomo savaiminis netepantis rubu, vasarai butinai isigysiu,tik gaila kad kaina didoka o kiekis mazas kazkaip paziurejau visi tie brangesni savaiminio apie 100-150ml eina tai tepant visa kuna neilgam uztenka

QUOTE(Glamor @ 2008 12 30, 00:49)
sutinku ir as

man labiausiai patinkantis (o bandziau ir Dove, ir garnier ir johnson) nivea summer beauty. kvapas nera baisus, sakyciau, gana geras, idegis naturalus, skalsus, tepasi lengvai, be ruozu.
lieku prie jo dar ilgam

Gal kuri esat bandziuosios savaiminio idegio priemones St.Tropez? Paskaitinejau kosmetika.lt tai gal neblogos priemones turetu buti. Raso,kad idegis yra ypac naturalus ir grazus..
QUOTE(Tresor @ 2009 01 03, 11:08)
Gal kuri esat bandziuosios savaiminio idegio priemones St.Tropez? Paskaitinejau kosmetika.lt tai gal neblogos priemones turetu buti. Raso,kad idegis yra ypac naturalus ir grazus..
As irgi esu girdejusi, kad labai neblogos priemones

Sveikos
paskaiciusiu radau nemazai geru atsiliepimu apie nivea summer beauty, taigi nusipirkau ji. Tepiausi 5 dienas kaip ten parasyta ir idegis palaipsniui gavosi labai grazus ir viskas ok, tuomet kelias dienas nesitepiau ir jis tarsi pradejo luptis tokiais mazais lopineliais. Atrodo lyg po saules oda luptusi po truputi
Ka daryti kad taip neatsitiktu? Ir ar galima juo buti tolygiai idegusiai ilga laika ar cia tik taip trumpam ir poto idegis ima nusilupineti?

QUOTE(^^liutuke @ 2009 01 03, 13:46)
As taip pat gundausi isigyti,bet as niekur nerandu ju pirkti tik per kosmetika.lt randu apie sia produkcija,bet kadangi nelabai megstu tu bankiniu operaciju tai vis ir atidedu..
QUOTE(Tresor @ 2009 01 03, 17:09)
As taip pat gundausi isigyti,bet as niekur nerandu ju pirkti tik per kosmetika.lt randu apie sia produkcija,bet kadangi nelabai megstu tu bankiniu operaciju tai vis ir atidedu..
Manau butu imanoma is uzsienio atsisiusti (paciai ar per tarpininkes)

QUOTE(Janne @ 2009 01 03, 17:48)
Sveikos
paskaiciusiu radau nemazai geru atsiliepimu apie nivea summer beauty, taigi nusipirkau ji. Tepiausi 5 dienas kaip ten parasyta ir idegis palaipsniui gavosi labai grazus ir viskas ok, tuomet kelias dienas nesitepiau ir jis tarsi pradejo luptis tokiais mazais lopineliais. Atrodo lyg po saules oda luptusi po truputi
Ka daryti kad taip neatsitiktu? Ir ar galima juo buti tolygiai idegusiai ilga laika ar cia tik taip trumpam ir poto idegis ima nusilupineti? 

As irgi sita esu naudojusi... Ir buvo viskas lygiai taip pat

QUOTE(Ammy @ 2009 01 04, 01:29)
As irgi sita esu naudojusi... Ir buvo viskas lygiai taip pat
Man atrodo nieko cia jau nepadarysi, amzinai juk nesilaikys tas idegis 

Man tai su visais savaiminio idegio kremais taip buna....

as naudojau ISA DORA purskiama ir DOVE. spec.kvapas yra abiejuose

QUOTE(Levereti @ 2009 01 04, 12:57)
ir man taip buna ,kokius benaudociau ,idegu tobulai, o nusisluoksniuoju baisiai, na bet vietomis tikrai nenaturaliai,o galetu tiesiog isblankt i vsio...