Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Aquawille @ 2008 12 22, 23:04)
Buvau ir as kazkada savaiminio idegio priemoniu gerbeja rolleyes.gif  iki tol kol neatradau soliariumo bigsmile.gif

o as kaip tik nebuvau savaiminio idegio priemoniu gerbeja, kol nesusiduriau su soliariumu smile.gif idegio efekta galima igauti ir kitom priemonem nei soliariumas, ir tikrai kur kas maziau kenkianciom
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 12 22, 23:08)
o as kaip tik nebuvau savaiminio idegio priemoniu gerbeja, kol nesusiduriau su soliariumu smile.gif  idegio efekta galima igauti ir kitom priemonem nei soliariumas, ir tikrai kur kas maziau kenkianciom

Tai gal patartumet koki, kuri galima butu lygiai issitept...geriausiai, kad iskart matytusi, kai tepiesi, kur uztepta jau kur dar ne..?
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 12 22, 23:08)
Tai gal patartumet koki, kuri galima butu lygiai issitept...geriausiai, kad iskart matytusi, kai tepiesi, kur uztepta jau kur dar ne..?

As dabar toki is Dioro naudoju, anksciau esu turejus Guerlain, irgi buvo su spalva ir matydavosi kur tepta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 12 23, 14:22)
As dabar toki is Dioro naudoju, anksciau esu turejus Guerlain, irgi buvo su spalva ir matydavosi kur tepta  mirksiukas.gif

Gal gali tikslius pavadinimus parasyti ir kur pirkai, kokia kaina? Ir ar lygiai issitepa, patinka?
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 12 23, 13:56)
Gal gali tikslius pavadinimus parasyti ir kur pirkai, kokia kaina? Ir ar lygiai issitepa, patinka?

Pirkau Kristianoj. Man dioras labiau patiko. Issitepa lygiai, tik zinoma reikia pries tai oda paruosti - ji turi buti sausa, nupylinguota, sudrekinta kokiu kremuku. Kadangi kremukas su spalva, tai jis is karto suteikia "idegi", o po keliu valandu isryskeja galutinis rezultatas mirksiukas.gif Tiksliai kainos nepamenu, bet mokejau virs 100 (gal apie 120 lt).
user posted image
Yra su blizguciais ir be ju, o taip pat purskiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 12 23, 15:07)
Pirkau Kristianoj. Man dioras labiau patiko. Issitepa lygiai, tik zinoma reikia pries tai oda paruosti - ji turi buti sausa, nupylinguota, sudrekinta kokiu kremuku. Kadangi kremukas su spalva, tai jis is karto suteikia "idegi", o po keliu valandu isryskeja galutinis rezultatas  mirksiukas.gif Tiksliai kainos nepamenu, bet mokejau virs 100 (gal apie 120 lt).
user posted image
Yra su blizguciais ir be ju, o taip pat purskiamas ax.gif

Aciu labai, na kaina nemaza, bet jeigu lygiai issitepa tai negaila, o purksiamas irgi jau rudas? kad matytusi kur uzsipurksta kur ne..
Atsakyti
Kazkada sumasciau, kad reikia atsisakyti soliariumo ir naudoti savaimini. Nusipirkau dior veidui isivaizduodama, kad jis bus nuostabus. Teko nusivilti. Nieko ypatingo, manau, galima rasti pigesniu analogu.
p.s. kunui tai rekomenduoju maybeline savaimini. Idealus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 12 23, 16:18)
Aciu labai, na kaina nemaza, bet jeigu lygiai issitepa tai negaila, o purksiamas irgi jau rudas? kad matytusi kur uzsipurksta kur ne..

Del purskiamo tai nezinau, bet tikriausia taip - pardaveja sake labai tolygiai purskia ir pasiskirsto, tik as pabijojau, kad pati nenusipurksiu smile.gif
Atsakyti
Man naturaliausia spalva gaunasi su Nivea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 00:33)
Man naturaliausia spalva gaunasi su Nivea  4u.gif

Su kuriuo butent? Kazkoki siandien purskiama niveos bandziau, gan lipnus, bet spalva lyg ir nebloga, tik gal per daug geltona..
Atsakyti
noriu pakalust ar netepa tie kremukai rubu? g.gif ir kokie lygiausiai isitepa kad nebuciau paskui plemuota unsure.gif rolleyes.gif g.gif girdejau kalastynos kremukas neblugas idegio,ir kaina gera blush2.gif gal kuri estae bandzius? ax.gif
Atsakyti
Man kol kas labai patinka sitas clarins
user posted image
ir kvapo beveik nera, ir rubu netepa, ir rudina jis taip palaipsniui gerai, kadangi nera grynai idegio kremas, o tipo po saules voniu ar soliariumu idegiui paryskinti ir prailginti rolleyes.gif
Guerlain man asmeniskai nepatiko, nes labai jau smirda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 29 gruodžio 2008 - 12:30